Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Rozeta cu caise


Recommended Posts

Ingrediente pentru cca 16 bucati grasime ptr uns tava si faina ptr presarat un borcan compot de caise (850 ml) 125ml + 3 linguri gem de caise 150 gr kwark 6 linguri ulei 6 linguri lapte 75 gr zahar praf sare 1 pachetel zahar vanilat 300 gr + putina faina 1 pachetel praf de copt zahar pudra 1.Ungeti o forma cu diametru de 26 cm cu grasime si tapetati cu faina.Lasati caisele la scurs, dupa care le taiati cubulete mici.Amestecati-le cu 125 ml gem. 2.Amestecati laptele , uleiul, zaharul,praful de sare si zaharul vanilat dupa care adaugati kwark-ul.Amestecati praful de copt cu faina si adaugati la compozitia precedenta.Amestecati cu o lingura dupa care continuati cu mana , pana se formeaza o coca. NU MAI ADAUGATI FAINA! 3.Rulati coca intr-un dreptunghi cu laturile de 35x45.Puneti compozitia de caise si lasati un spatiu liber de cca 2 cm la marginea sulului.Rulati coca si taiati in 14 bucati .Asezati rozetele una langa alta ( procedeul este ca si la cozonacul trandafir). Dati la cuptorul preincalzit la 200 C , cel cu ventilatie 175 C , sau gas mark 3 pentru 30 minute. Dupa ce s-a copt lasati tarta sa se raceasca ptr 10 minute. 4.Dupa ce au trecut 10 minute ungeti cu cele 3 linguri de gem ramase si lasati sa se raceasca complet.Pudrati cu zahar pudra. Mentiuni : tarta nu este foarte dulce , deci nu va lesina .. Puteti sa incercati zic eu si cu alte fructe.Eu ma gandesc sa o fac azi si cu capsuni. http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3488.jpg http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3494.jpg
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Quark (or qvark) is a fresh cheese of Central European origin[citation needed]. Dictionaries usually translate it as curd cheese. It is soft, white and un-aged, similar to fromage frais. It is not the same thing as cream cheese or cottage cheese. It is distinct from ricotta because ricotta (Italian: recooked) is made from scalded whey. It usually has much lower fat content (about the same as yoghurt) than cream cheeses and has no salt added.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...