Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vin de casa, a facut cineva?


Recommended Posts

am o gramada de struguri, atarna via.. ma intristeaza ca pasarile au dat iama la ei si vreau sa fac ceva pana nu dispar toti. am pus ceva folie de aluminiu pe post de sperietoare, vreau sa vad daca tine metoda asta. daca nu ma grabesc sa fac ceva mi-o iau pasarile inainte. intre timp am impatit si pe la vecini, unii si-au facut din ei suc la storcator altii i-au devorat boaba cu boaba:) iti trebuie rabdare sa ii mananci pt ca sunt genul ala cu bobul mic galbui, dar extrem de dulci si aromati. ce retete de vin aveti? dar ceva simplu, nimic sofisticat ca nu am ustensile de distilare sau chestii profesionale.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

socrii mei fac vin in fiecare an, fiind maniaci in ale curateniei si in ale alimentatiei fara chimicale, ei fac asa: strand strugurii, ii spala si curata - fac vin doar din boabe nu folosesc ciorchina intreaga, zdrobesc boabele sau le toaca prin masina de tocat carne si il pun in damigene ultra spalate si oparite.Umplu damigeana doar pe jumatate ca sa lase loc sa fermenteze(cu tub).Dupa vreo trei saptamani il strecoara si-l pun in sticle. In beci la rece si gata vinul - f bun recunosc si curat ca lacrima(fara zahar, chimicale) Sper ca nu am uitat nimic:) [url="http://community.webshots.com/user/Deusphoto"]poze [/url] blog personal www.de-azi.ro pentru cine crede ca nu mai poate... http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

wow , suna bine si f simplu. Merci Deus! nu am masina de tocat dar o sa folosesc storcator de fructe si o sa bag ramasitele alea inca odata prin masina sa fiu sigura ca am salvat tot sucul. nici beci nu am, dar o sa il tin udeva la rece. in camara pe gresie e destul de rece. sper sa iasa bun, imi place ideea ca nu tre' sa pun zahar. sunt prea dulci strugurii ca sa mai pun ceva. abia astept sa vad ce iasa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu fac vinul in toamna, nu stiu ce si de struguri e asta, vechiul proprietar a plantat via, dar stugurii sunt acum gata copti, daca nu fac ceva intr-o saptamana raman fara ei, tot cate un papagal si cate un canar e acolo la ciugulit boabe. Nici un ciorchine nu mai e intreg. Nu mai stiu ce sperietori sa mai pun sa le alung, vad nu se tem de nimic. Am inceput sa ii culeg pe rand si sa ii pun in frigider ca daca ii las in casa imediat se fac musculite.. Ce bun ar fi un beci. O sa incerc totusi sa fac o cantitate mai mica de vin sa vad ce va iesi. Jumate din struguri ii donez ca sa nu fac risipa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...