Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce fac din piept de pui?


Recommended Posts

Fetele mele s-au saturat de pilaf, mazare, fasole pastai sau ostropel si ma acuza ca "altceva nu stiu". Azi dimineata am scos un pachet cu piept de pui si am zis ca pana ma intorc acasa imi vine vreo idee sau o culeg de pe undeva. Pe net gasesc mai mult uscaturi (snitele, prajeli, crocante...) eu vreau ceva sa mancam si maine, o mancare in cratita, nu snitele cu garnitura. Ma gandeam la un sos cu legume si cu paste (spaghete) dar m-am gandit sa va intreb si pe voi poate imi dati o idee mai buna. [url="http://community.webshots.com/user/danaf123"] Fetele mele[/url] Iremediabil indragostita de CANADA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

o reteta interesanta, nu pot sa spun ca am inventat-o eu, am incercat si mi-a placut ce a iesit pieptul de pui il tai cubulete, nici prea mari, nici prea mici separat, tai in bucati mai marisoare, ca pentru frigarui, urmatoarele : ceapa, ardei gras sau capia, rosii pe care le vei decoji (sau poti folosi rosii decojite din conserva), daca iti plac poti adauga si vinete, ciuperci pui intr-o tigaie de teflon ceapa si ardeiul gras (+vinetele), le "calesti" la foc potrivit pana se patrund un pic, adaugi ciupercile (daca e cazul), mai lasi pe foc amestecand mereu, ultimele se pun rosiile cubulete si sosul lor; lasi sa se mai patrunda toate legumele, adaugi sare, piper, cimbru, oregano, usturoi, dupa gust si preferinte; golesti amestecul intr-un castron sau intr-o cratita in aceeasi tigaie de teflon pui cubuletele de piept de pui, le calesti si pe acestea bine bine (se fac relativ rapid, carnea este frageda si bucatile mici) apoi adaugi amestecul de legume preparat anterior, lasi sa clocoteasca putin, sa se patrunda aromele, mai adaugi , daca este necesar - sare, piper, verdeata (daca iti place) daca ai observat, nu se foloseste ulei, asadar e o mancare sanatoasa si foarte gustoasa se servesc ca atare, sau ca garnitura la orez, paste, cartofi natur eu le-am numit "frigarui la tigaie", pentru ca gustul este foarte asemanator frigaruilor preparate pe betisoare, la gratar Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Suna bine dar nu pricep cum calesc ceapa si ardeiul fara ulei. Cred ca as face o mica modificare si as adauga putin ulei macar la legume. In rest suna interesant si s-ar putea sa o fac. Multam mult [flo] [url="http://community.webshots.com/user/danaf123"] Fetele mele[/url] Iremediabil indragostita de CANADA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eh, am zis eu calit, de fapt le cam coci direct in tigaie (de aceea am mentionat tigaia de teflon, ca sa nu fie nevoie de ulei si sa nu se lipeasca nimic), capata acea aroma de "afumat"/"copt" in loc de "prajit" desigur, poti adauga putin ulei, insa e posibil sa mai sara stropi, eu urasc chestia asta, nu's cum se face ca numai in ochi imi nimeresc picaturile incinse de ulei...hihi, cica inseamna ca mi-e frica de soacra...aiurea, e o femeie de nota 20, sa ne traiasca ! mai poti face si altceva : tai pieptul de pui in fasioare de grosimea degetului mic de la mana prepari amestecul tau obisnuit pentru snitele dupa ce le dai prin acest amestec, inainte de a le pune in tigaie la prajit, tavaleste-le prin seminte de susan, gustul final e deosebit, cred ca se numesc "goujon" daca ai timp si chef poti prepara un sos de maioneza si usturoi, sau un fel de tzatziki (iaurt+verdeata+usturoi+castraveti cubulete); combinatia este delicioasa, insa nu e foarte ok pentru copiii mai sensibili la stomac/ficat, ori pe motiv de prajeala, ori de maioneza...dar poti improviza/imbunatati reteta si variantele de garnituri, desigur Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Escalop din piept de pui( cu sos rosu si ciuperci) Cris mami de Alexia & Ana
Adica da si tu niste indicatii asa ca sa nu mai sapam pe net, io nu stiu cum se face escalopul. Am facut si eu un piept dar exact ce ai spus tu Dana: ieri o mancarica de fasole verde si azi niste snitele. Sincer, in afara de mancarurile enumerate de tine si un fel de ghiveci cu de toate legumele care sunt acum in piata sau frigarui d-astea coapte in tigaie nu cred ca ai mai putea gati vreo mancare. In rest ar mai fi salate, dar nimic asa spornic cum spui tu sa aveti si azi si maine. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Blogul grasei[/url] [url="http://www.bijuteriiandroix.page.tl"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[url="http://cuinabanateana.blogspot.com/2009/09/escalop-de-porc-cu-ciuperci.html"]De aici[/url] m-am inspirat. N-am scris reteta, caci originalul este cu porc, iar eu am adaptat-o cu pui. Am renuntat la usturoi, soatza mea nu-l suporta. Eu fac asa: un piept de pui il feliez, portii ca pentru snitele. Il dau prin pesmet si le calesc un pic. Uneori le fierb scurt, ca sa nu fie prea multa prajeala. Separat fac un sos din ce am prin casa: ciuperci proaspete sau din conserva cu rosii( prospete, conservate, sos de rosii). Mirodenii: sare, piper, cimbru, oregano( fiecare ce prefera la sosul rosu). Se pun bucatile in sos se dau in clocot 15 minute si e gata! Cris mami de Alexia & Ana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[pofta][pofta][pofta] de obicei evit sa citesc rubrica plina cu bunataturi de la asa gospodine[flo] da' avand aceeasi problema ,am zis "hai, fara sa salivam".greu ,da' inca rezistam. mi-as pune un carlig la nas sa nu mai am miros[alcool] Corina, reteta ta e in tigaie [pup] va doresc o seara minunata !multumesc tuturor [flo] Gabriela [gravired] 24 + viitoare mami de [baietel] Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...