Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Idei creme, paste pt aperitiv


Recommended Posts

Haideti sa realizam impreuna o lista de paste, creme care pot fi folosite la bufetul rece , servite cu biscuiti crackers, gogosele de tip ecler, aluaturi coapte in forme mici. - pasta de peste ton cu unt -crema de branza cu marar - salata de vinete cu maioneza -pateu cu unt Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Icre Pasta de branza = unt + branza + boia Pasta de conopida = conopida fiarta taiata foarte marunt + maioneza si putina smantana, sare si piper Pasta cu ton = ton + maioneza + capperi, totul amestecat bine cu mixerul Pasta cu somon = somon afumat + unt Ciuperci cu maioneza = ciuperci champignon + maioneza + smantana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

- fasole batuta ( fiarta,scursa, mixata si amestecata cu usturoi si ulei, ornat cu putina boia dulce sau rondele de ceapa trecute prin faina si prajite) sau chiar icre din fasole batuta ( fiarta, scursa, mixata sau trecuta prin amsina de tocat amestecata cu ceapa tocata marunt, zema de lamiie si ulei) - hummus ( piure din naut ) - piure/ pasta de linte - caviar de vinete ( vinetele taiate pe lung, miezul crestat in ronìmburi sau patrate fara sa taiem si coaja, suprafata de pulpa de vinata unsa cu ulei si coapte in cuptor cca 20-25 minute sau cit e nevoie sa se inmoaie, sa se coaca miezul . Scoatem pulpa vinetelor din coaja cu ajutorul unei linguri, o punem in blender, adaugam sare, usturoi strivit, ulei turnat ca la maioneza putin cite putin, zeama de lamiie si mustar de Dijon si mixam pina obtinem o spuma pe care o tinem in frigider inainte sa o servim de preferat pe piine prajita ) - pasta de morcovi ( mixam in blender /robot sau dam pin maina de tocat citiva morcovi curatati de coaja, adaugam usturoi si sare si intindem in strat nu foarte gros pe o hirtie de copt, punem la cuptor si coacem la grill de preferat maxim 20 minute la foc mare. Punem psta de morcovi astfel obtinuta intr-un castron si adaugam maioneza, iaurt, citeva picaturi de otet (de preferat balsamic), un praf de zahar, sare si piper si amestecam, servim rece ) - clasica salata de cruditati ( morcovi, telina, mar toate rase pe razatoarea cea mai mica , adaugata sare,scurse bine in pumn si amestecatecu maioneza si putin iaurt) - pasta de macrou afumat ( scoatem pielea si oasele pe care le aruncam, carnea o punem intr.un blender impreuna cu putin miez de piine, iaurt, maioneza, ceapa verde si patrunjel, sare, piper, putina boia de ardei iute, zeama de lamiie si mixam bine... dc nu punem ceapa si patrunjel putem pastra crema obtinuta in frigider in cutie speciala chiar si citeva zile) - pasta de somon afumat ( tocam marunt o tulpina de telina impreuna cu somonul afumat, adaugam smintina acra sau iaurt, maioneza, marar praospata, ceapa verde , sare piper si zeama de lamiie ... - pasta de somon afumat cu hrean - pasta de somon afumat cu tarhon - crema de brinza ( cea care va place voua ) in care adaugati unt, sare apoi la baza asta de brinza se pot face combinatii din care ies chiar si creme colorate : cu rosii uscate si consrevate in ulei, mixate devine rosiatiac; cu frunze de busuioc devine verde; se pot adauga chiar si caise sau piersici tocate marunt insa ele merg mai bine cu o crenma de brinza de capra; prune uscate sau afumate fara simburi si tocate marunt; ;
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

1. Guacamole cu tortilla chips (cumparati sau facuti in casa) 2. Salata de vinete arabeasca (cu pasta de susan sau ulei de susan) 3. Pasta de creveti cu suc de mere, ceapa verde si coriandru 4. Sos romanesco - cu ardei copti, midale, si usturoi 5. Crema de iaurt si capere Ma mai gandesc. Daca vreti retete, spune-ti si scriu. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

--pasta de unt cu ansoa --pasta de ton cu icre --pasta de ton cu rosii (ton, unt, pasta de tomate, lamaie, sare, piper) --pasta de unt cu galbenus de ou fiert si castraveciori murati --pasta de masline --crema de branza cu smatana, ceapa, boia, sare --pasta de sardele (sau orice alt soi de peste din conserva)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...