Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pizza,shaorma,kebab,sosuri si dresinguri


Recommended Posts

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

haideti sa va spun cum prepar eu pizza"a la nico"!mai intai prepar aluatul deoarece la noi in sat nu prea gasesti aluat gata preparat dupa care il las putin la dospit.intand aluatul in tava mare de la cuptor,il presat cu putina vegeta,cimbru si piper dupa care asesz in straturi ketchap,ardei gras taiat solzi in prealabil,afumaturi(cam tot ce am prin frigider:salam,carnat,sunca,cremvusi....orice)taiate taitei si capac un strat gros de cascaval.inainte de a o servi mai adaug ketchup ca ne place[:D] si ...gata,asta e...sper sa va placa si voua deoarece eu o fac aproape in fiecare saptamana macar o data[grasa]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui nikol36
as vrea sa pregatesc shaorma,poate ma ajutati voi!?
Am incercat si eu, in modul urmator: am cumparat lipie de la supermarket (Edit, ca nu m-am exprimat corect : am cumparat chiar acele "clatite" care sunt folosite si la fast-food pentru shaorma, eu le gasesc in Carrefour, in Mega Image, cred ca au o denumire speciala, dar care mie imi scapa acum, o fi paine/lipie libaneza ? sunt de doua dimensiuni - medii si mari, sunt ambalate in pungi transparente, cate 4-5 buc, de obicei se gasesc la vitrina frigorifica cu drojdie, salate, etc.) am prajit cartofi pai am taiat fasii pulpe de pui afumate (sau am prajit in tigaia de teflon piept de pui taiat fasii, condimentat cu diverse mirodenii) am taiat rondele castraveti murati am tocat varza alba si rosie, pe care am amestecat-o intr-un bol cu putina sare si otet am taiat rosii in feliute subtiri am pregatit un sos din iaurt, usturoi, marar si putina sare am avut in frigider ketch-up, maioneza si sos cu usturoi cui ii place, poate adauga ardei iuti taiati rondele sau ardei iuti murati, sau sos tabasco si, in final, am pus in lipie cate putin din toate aceste ingrediente, dupa cum procedeaza si cei de la fast-food. daca vrei, poti sa "impachetezi" lipia ca pe o clatita, daca nu, o poti pune pe farfurie desfacuta si mananci compozitia cu furculita pofta buna ! Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani am taiat fasii pulpe de pui afumate (sau am prajit in tigaia de teflon piept de pui taiat fasii, condimentat cu diverse mirodenii)
Am gasit o reteta mai demult aici si pe care am facut-o de foarte multe ori, de fiecare data cu succes. Chiar si pretentiosii au fost incantati. Secretul retetei era in modul in care se pregatea carnea: se taiau fasii de pulpe de pui si se puneau la marinat aproximativ o ora intr-un sos facut din ketchup, otet, ulei, sare, piper si usturoi zdrobit. Apoi, aceste fasii se prajesc in tigaie de teflon, fara a adauga ulei.
www.razvanphotography.com
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

EU la shaorma folosesc tortilla facute in casa: http://andaoana.wordpress.com/2009/01/09/healthy-eating-with-whole-wheat-tortillas/ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda si Carina (deja domnisoara) http://community.webshots.com/user/andamihai http://andaoana.wordpress.com/ http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mi-ati facut pofta [:D] Eu ma dau in vant dupa shaorma, kebab gyros... Acum voi putea incerca si acasa. Ca tot am fost de curand in Grecia, va scriu si eu cum se face tzatziki, sosul alb care se pune la gyros. Se dau pe razatoare castravetii, dupa care se storc de apa (eu fac asta in pumn). Se amesteca bine uleiul de masline cu otetul de vin (sau suc de lamai - de preferinta din Grecia [:D]) si usturoiul tocat marunt sau dat pe razatoare. Se amesteca compozitia asta cu castravetii si iaurt grecesc (cum in Romania nu am gasit, am folosit iaurt de oaie si bivolita de la Napolact). Se adauga sare dupa gust. Pentru aromatizare se poate folosi marar sau menta proaspata. Se lasa cam o ora sau chiar o zi la frigider sa se amestece gusturile. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...