Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Mama mea, de 70 de ani, a facut un accident vascular cerebral acu 6 saptamini, dupa care a facut un numar relativ imens de tomografii si-un RMN, a fost admisa de vreo 5 ori in diverse spitale, neurologie si neurochirurgie, pentru ca nu se puneau de acord daca-i trebuie sau nu operatie. Acuma e acasa, pe tratament de vitamine (si diabet). Tata (77 de ani si cardiac) a rezistat cu brio pina acum, dar incepe sa se rupa pe la cusaturi.. A ajuns cu stresul ca nu poate sa-si faca rost de somnifere, ca sa poata dormi macar 3-4 ore pe noapte. (Medicul de familie a zis ca nu-i poate da mai mult de o reteta pe luna, ma rog, n-am prea inteles-o p-asta - ce te faci daca te imbolnavesti mai des de odata pe luna?) Am o verisoara care s-a mai ocupat de ei, s-o bage si s-o scoata pe mama din spitale, ceva cumparaturi, dar are si ea familia ei, si nu poate sa lipseasca nici ea prea mult de la servici. Pina la urma, situatia ar fi ca le-ar trebui un ajutor in casa, in momentul de fata ceva ordine, un dat cu aspiratorul, spalat rufe, ceva gatit (cred) - macar pina s-or intoarce doctorii din concediu, ca-s plecati si neurochirurgul si neuroloaga in concediu. Intrebarea mea ar fi daca stiti pe cineva de incredere, care sa nu le dea in cap sau sa-i fure, care ar putea sa-si petreaca niste ore pe zi cu ei, si sa-i mai ajute cu ce mai trebuie.. Scuze, dar am creierul un pic paralizat, cind se intimpla altuia parca e mai limpede ce trebuie facut, dar cind ti se intimpla tie, zici ca nu-i adevarat, nici nu-mi dau prea bine seama ce trebuie facut. Sanatate la bebei si mamici. [url="http://community.webshots.com/user/parpalak"]Poze pe webshots[/url] si [url="http://home911.servebeer.com"]Poze si filme[/url] [url="http://www.bettasplendens.mysite.com/"]Nebunia cu pestii[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

parpalak, imi pare tare rau! Ai dreptate, e cosmarul emigrantului, cand se intampla ceva cu cei dragi, tu esti la o distanta atat de mare si te simti legat de maini si de picioare. Parintii tai sunt in Brasov, parca? Stiam ca exista o fundatie care facea ceva ingrijire la domiciliu contra cost, chiar si putin menaj, dar nu mai stiu cum se numeste, o sa scriu un email in seara asta sa vad daca mai exista, dau de veste imediat ce aflu ceva.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uite mai roag-o inca o data pe verisoara ta sa faca un efort si sa se informeze la primarie ...acolo exista un sistem de ajutor a persoanelor varstice...se face ancheta sociala acasa ...se vede despre ce este vorba iar zilnic se trimite o persoana spre ai ajuta cum ai zis si tu la gatit..spalat,curat etc...din cate stiam costurile sunt in jur de 10% din pensie sau ceva de genul. Cel mai sigur este sa se informeze cineva exact la primarie ...asta stiu de la bunicii mei...in aceasi situatie...si ajutorul e nespus de bun. Sper sa primesti informatiile necesare si sa te linistesti...ca este greu sa fii departe si sa nu poti face nimic sa-i ajuti pe ai tai!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Merci, pina la urma asa am facut, ba chiar a alergat tata in vreo 5 parti sa stringa un morman de acte pentru terapia de dupa, dar se pare ca nu exista decit terapie de recuperare motorie, pentru recuperarea vorbirii n-a reusit sa gaseasca pe nimeni. E normal sa nu recomande spitalul un specialist sau sa n-o cheme la terapie p-acolo pe undeva?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...