Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 5 weeks later...
hai sa raspund tot eu la acest subiect , astfel poate evit sa mai pateasca cineva ce am patit eu.Sa incep prin a va spune ca dupa aproape 10 ore de condus care inspre vatra dornei pe o portiune de aproximativ 80 de km ai impresia ca ti se rupe masina in 2, ajungem in statiune unde incepem cautarile dupa faimoasa vila. Din intamplare ajungem la vila B , intrebam de cazare , se uita la bilete si ne trimit la vila A. acolo surpriza, nu mai sunt locuri caci au cazat si pe cei trimisi la vila B, vorbesc administratorii intre ei si ne trimit inapoi. asa ne-am plimbat cel putin o ora intre cele 2 vile, timp in care vedem si masa de seara -mamaliga cu branza si ceai. intreb daca meniul este cumva pentru cei care sunt veniti la tratament si ni se spune ca nu, pentru toata lumea la fel. raman nitel mirata de ceaiul de la ora 6 seara si incerc totusi sa ma cazaez. apare o singura camera libera pe care ne-o pot inchiria si suntem rugati sa asteptam un pic pentru a o pregati. cand intram in camera am avut impresia ca ceea ce vad face parte dintr-un film de groaza. patul avea cearceaf pana la jumatate, restul era salteaua goala , infecta, cu tot felul de urme dubioase pe ea, in baie foarte mult par imprastiat pe jos,in wc cred ca nu era trasa apa de 3 zile, pe pereti paianjeni , gandaci, din balcon se putea trece usor pe o cladire in constructie, cu materiale depozitate, mobilier vechi, etc. cosmarul vietii a fost aceasta camera, iar raspunsul administratorului a fost ca ce nu ne convine, la 2 stele normal era sa avem wc pe hol nu in camera, sa fim multumiti, iar daca nu oricum nu ii intereseaza, la pilele lor nici OPC si nici nimeni nu are ce sa le faca. stoian
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Magdalena, cand spui bilete prin sindicat la ce poti sa te astepti? Eu am renuntat de foarte, foarte multi ani la astfel de bilete. Sunt mai aproape de Vatra Dornei, am stat la Pensiunea Angela, la Katherina iarasi e dragut, la Simina. Mie nu prea imi place statiunea, nici munte nu e, mai mult niste dealuri. Imi pare rau pentru vacanta voastra dar macar altadata veti evita sindicatul!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de sindicat...Daca ai de unde sa alegi, cum am eu, poti merge si la 4 stele, locatii renumite. Am fost la Sovata, cu bilet de tratament, chiar la hotelul Sovata din lantul Danubius. Puteam sa iau bilet si la hotel Bradet de 2 stele, dar diferenta de pret platita dupa reducere era prea mica sa ma faca sa aleg 2 stele. Deci se poate si altfel... Imi pare rau pentru experienta Magdalenei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...