Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Centrifuga/uscator salata


Recommended Posts

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am folosit asa ceva, insa e manual, nu am vazut electric, nu stiu daca exista.m-ar interesa si pe mine cam in ce magazine sa caut pe la noi, si un pret ceva.eu l-am gasit in Italia, costa intre 5 si 9 euro, insa mi s-a parut prea voluminos la momentul respectiv, nu aveam loc in bagaje. Androix, m-ai distrat cu nedumerirea ta[:)](scuze[pup]).cel despre care vorbesc eu arata ca un bol de salata, rotund, mai mare, iar "centrifuga" o are in capac[:)]. Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

OK, dar tot nu m-ai lamurit nici tu: la ce foloseste? Chair la ce mi-am imaginat eu? [:D] adica la uscat frunzele de salata? Ca eu asta nu pricep de ce trebuie un device special pentru asta, ca eu adun toate frunzele intr-o mana, apaoi misc energic sus jos de cateva ori si uite centrifuga manuala. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Blogul grasei[/url] [url="http://www.bijuteriiandroix.page.tl"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:)] Andreea, nici eu nu stiu prea bine, poate ne lamureste jennifer[:D].cel la care ma refer eu, nu usuca complet frunzele de salata, doar le "stoarce" bine-bine de apa, fara sa le striveasca.mie mi s-a parut complet inutil, insa am vazut in Italia ca romancele erau inebunite sa-si cumpere asa ceva(pt italieni e un obiect uzual deja).eu nu l-am cumparat, caci stiu ca n-o sa prea am ocazia sa-l folosesc, doar imi va ocupa mult spatiu in bagaj, si apoi in bucatarie.chestia buna e ca se poate folosi , cred eu, la fel de bine si pt transportul verdeturilor, si apoi pt pastratul lor in stare proaspata, in frigider, cateva zile. Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salata odata spalata trebuie consumata, altfel se strica chiar de a doua zi. salata aceea mare cu frumze. nici eu nu inteleg rostul uscatorului. bine, eu nici nu cumpar salata aceea mare verde, cu frunze (cea clasica din Romania). aici sunt multe variante de salate, mai gustoase si care se pastreaza la frigider cateva zile. fara a se spala.
[url="http://picasaweb.google.com/BazarGeneral"]Bazar general pe DC[/url]
********************* [url="http://paul-mihaita.blogspot.com"]VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA[/url][bonjovi] [URL="http://negusdavidchristian.blogspot.com/"]Speranta si incredere pentru David[/URL] [bonjovi] _____________________M-am nascut pentru succes!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Doamne, chiar am trait momente de prosteala! Chiar am crezut ca sunt in urma cu ultimu racnet in materie de uscat salata, deci sunt consternata! [nebu] Lasa ca am dulapurilii pline de casolete. Kariguld, si aici se gaseste rucola si alte feluri de salata, nici nu le-am studiat prea bine. E cam piperata la pret, chiar nu inteleg dracu ca si pe la noi creste papadie [alcool] dar sa stii ca la mine in frigi tine salata verde si mai mult, dar o spal atunci cand o fac din motive de lene nu de altceva. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Blogul grasei[/url] [url="http://www.bijuteriiandroix.page.tl"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am asa ceva,pentru ca l-am gasit ieftin(vreo 2 euro) si mi-a placut ideea,nu de fite.E drept ca sunt si multumita de el,imediat ce spal frunzele de salata,le pun in bolul acela cu gaurele,apoi invart de o chestie care roteste tot bolul.Imi foloseste la salatele care nu au legume zemoase(rosii,de ex) si la care m-ar deranja ca salata e usor prea uda,nu am reusit sa scutur niciodata frunzele in mana tot asa cum le "usuc" cu prostiuta asta. E ok,insa se poate trai si fara,zic eu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...