mireluta39 Publicat Iulie 31, 2009 Raport Distribuie Publicat Iulie 31, 2009 [flo] Mindy, ai facut tortul? Spuneai ca ,din cauza gelatinei,de teama ca nu-ti iese,n-ai incercat pana acum sa faci tort diplomat acasa.In final l-ai facut? [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cleopatra09 Publicat August 24, 2009 Raport Distribuie Publicat August 24, 2009 O intrebare pt Mireluta39: gelatina se dizolva in prealabil, nu? cum? cat timp? in ce? as vrea sa incerc si eu tortul acesta dar gelatina asta imi da batai de cap...stiu eu ce stiu [:D] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mireluta39 Publicat August 27, 2009 Raport Distribuie Publicat August 27, 2009 [flo] Nu,Cleopatra,nu se dizolva in prealabil,ci o amesteci direct cu ouale,zaharul si laptele.Urmezi intocmai reteta. [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmenbr Publicat August 29, 2009 Raport Distribuie Publicat August 29, 2009 Cate grame are un plic de gelatina in romania? Ca sa stiu sa aproximex aici cu ce gasesc. Multumesc. Carmen & Ericutz (15.06.2004) [url="http://dianadumitru.netfirms.com/ "] Ajutati-o pe Diana![/url] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 "] Povestea nasterii![/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mireluta39 Publicat August 29, 2009 Raport Distribuie Publicat August 29, 2009 [flo] Carmenbr,un plic de gelatina are 10grame,plicuri de la Dr.Oetcker.O lingura este exact un plic.Incearca sa faci tortul si te asigur ca nu te vei satura de el. [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Publicat August 31, 2009 Raport Distribuie Publicat August 31, 2009 Eu am o reteta de tort diplomat foarte buna, cu care nu dai gres niciodata si e foarte usor de facut. Puteti vedea reteta, imagini, sectiune la tort si explicatii aici: http://www.bucatarianoastra.com/torturi-cu-imagini-f4/tortul-meu-diplomat-t621-90.htm Criss si Alex (11.05.2003) [url="http://good-times.webshots.com/photo/2354591550102224540UXwNnL"]Printisorul meu[/url] [url="http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpg"]EMMA, printesa primaverii[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damdam Postat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2012 Revin si eu cu o intrebare cam tarziu... Caut o reteta de blat de diplomat, sa iasa alb asa cum iese in cofetarie. Banuiala mea e ca nu se pun galbenusurile ca sa iasa asa alb, dar astept confirmarea si poate si retata. Multumesc anticipat! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 blatul ala alb e cu praf de oua in loc de oua reale. deci nu stiu cat de buna e culoarea aia albicioasa. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex@Sara Publicat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 14, 2012 Oauu,acum am citit si eu reteta,si imi par enorm de multe 16 oua si 6 plicuri de gelatina pentru 1 kg de frisca.reteta ce o am eu e si mai simpla si iese garantat.si gelatina o innmoi in apa rece,apoi o pun pe bain marine cat sa se dizolve si apoi o las sa se racoreasca putin inainte de a o amesteca cu restul ingredientelor .Voi reveni cu reteta ca acum trebuie sa las locul la Pc Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 [url="https://picasaweb.google.com/106129411010304127167"] Merita sa bagati un ochi ....[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_MVT Postat Februarie 14, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2012 Mirela, faceti amandine la cofetarie? Daca da ne poti spune si noua reteta de glazura. Am incercat diferite retete si nici una nu mi-a iesit casanta ca cea de la cofetarie. Multumesc Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.