Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Zurli, Libelula, Martisor, Funland, Mobexpert...


Recommended Posts

Buna, Vrem sa organizam o petrecere aniversara pentru una bucata fetita de 8 ani. Conditiile date: buget de criza, copii vreo 20-25, perioada - noiembrie. Vreau sa imi spuneti din experientele voastre, cele care ati fost la petreceri organizate de Zurli si Libelula sau cele organizate in incinta Casa Martisor, Funland si Cafe Mex din Mobexpert. Am gasit putine informatii privind preturi, daca sunt potrivite pentru varsta de 8 ani (nu mai sunt atractive toboganele si bazinele cu bile), pareri ale celor care au participat la astfel de petreceri. Astept informatiile voastre cu [flo] cineva acolo sus, ne iubeste!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

nu am auzit lucruri in totalitate minunate despre nicio locatie mentionata....acasa un e loc ???? si eu trec prin aceeasi situatie in fiecare an, baietelul mare e nascut in noiembrie... anul trecut am organizat petrecerea la Gradina Zoologica, am dus toti copiii, am platit pentru toti bilet si apoi la final am stabilit tabara la foisorul de la iesire si le-am taiat tortul si am servit masa...s-au distrat, au alergat, a fost si vremea frumoasa. Precizez ca i-am dus cu un microbus (al nostru). Alternativa era Salina - Prahova, dar era inchisa pentru renovare. Pupici si succese la cautari! Daca te pot ajuta cu ceva...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru edidavid: Multumesc pentru idei. Din pacate vremea in noiembrie este destul de capricioasa si pot avea surpriza sa fie foarte frig si chiar sa ninga. Nu ca nu ne-ar placea un derdelus, dar nu as putea sa asigur conditii ok pentru copii intr-o astfel de deplasare. Fi-mea chiar a decretat ca vrea sa-si mute ziua la inceputul scolii! [:D] Pentru liviunitu: Multumesc pentru informatii. [flo] cineva acolo sus, ne iubeste!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...