Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Canadience si americance la dieta! (7)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui maru
ma cherie delphin[flo] (si o zic cu tot dragul) pai nu pui zahar, nu pui unt, ce pui in croisantele alea?
[:-)))][:-)))][:-)))] [barfa] Ouups... rasul ingrasa, nu-i asa? _______________________________________________________________________________________ [url="http://bucatarialuimami.blogspot.com/"]Bucataria lui mami [/url] ***********************************************************[url="http://dianadumitru.netfirms.com/"]Puterea din noi[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gata, sa traiti!!!

 

- dimineata cafe latte cu 2 splenda si omleta cu cascaval

- la pranz (la ora 2) - sushi californian. nu aveau cu orez brun din pacate.

 

Va pupez!

 

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta.

Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)

id="right">id="purple">id="size1">id="Tahoma">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui maru
ma cherie delphin[flo] (si o zic cu tot dragul) pai nu pui zahar, nu pui unt, ce pui in croisantele alea?Emma Aida e inger[ruga]Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
align="right" id="quote2">Croissante dietetice,yaka! N'ai mai vazut quoi?Dupa croisantele cu pricina, mi-a mai ramas juma' de punga de faina "pour pain brioché" donc am pus-o in masina de paine ca doar nu era satrimit faina pe urma croissantelor. Si cum masina si-a facut treaba a iesit tocmai pe gustul meu, adica dulcica, ca eu nu am mai adaugat zahar. Sotu' din dotare a mancat-o cu nutela ca el zice ca iar am sarit peste zahar, dar pe punga nu scrie ca trebe pus, na!Yo nu mananc Nutela, nu poci, se lipeste-n gat de dulce ce e!Fug sa mai si dorm ca am cam ramas in urma cu acest ingredient!Dragaica, eu cand alaptam beam apa non stop si mancam dulce ca imi cerea corpul, na [pofta][:I]yo zic ca's hormonii lipsa!Stai tu linistita ca ai sa vezi cum slabesti, vazand cu ochii, cand vor incepe sa misune prin casa, sau cand vor incepe sa faca dinti! Orele la sala sunt parfum pe langa ce te asteapta! da' tare-i frumos!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uf, eu nu pot sa scriu in fiecare zi, pt. ca nu am timp.

 

Ieri si azi la pranz submarin maison, cu sunca si branza topita. Si atat. Un iaurt mic( gras insa, astro tip Balkan, singurul care-mi place) si 1-2 piersici. Cred ca am mancat si un mar la intoarcere pe la 5.

Aseara , rosii mici, branza gen cas si salata de varza rosie, de la borcan. Ultimele doua de la Adonis.

Dimineata eu mananc acelasi lucru, 2 felii de paine prajita, alba, de brutarie adevarata( am eliminat de mult painea feliata din supermarket, prea plina de prostii dupa mine). Cu unt si uneori gem de visine.....

Ieri am si mers prin oras si la pranz si seara putin .......azi nu.[bang]

 

Seara asta ( tarziu ca abia acum la 8 am terminat mancarea) paine cu snitele de dovlecei( mult prea uleioase, dar cu ulei de floarea soarelui, singurul ulei permis pe lista mea).Si o sa mai manac niste zmeura....

 

Am uitat sa spun de ciocolatele pe care le-am mancat azi[bang] eu le-am cumparat sa le pun pe comptoarul de la biblioteca, pt. vizitatori...Si mi-am bagat si eu nasul pe acolo[bang]

 

Sa revin la mine. Iselin, diabetul nu s-a declansat, inca, l-am avut doar insarcinata. Insa testele mai serioase arata ca am o stare numit prediabet.... Si ca organismul meu nu proceseaza bine zaharul in exces. Asta se vede la un test mai serios care se face aici si cand esti insarcinata..... Ti se da un pahar de lichid foarte dulce, echivalentul a cateva tablete de ciocolata.... Si se masoara glicemia la o ora si la doua ore.... Mie aia de la doua ore imi iese mereu proasta.... Si combinat cu boala lui tata, ma face o candidata f. serioasa in viitorul nu foarte indepartat.

 

Maru explica acum ca pt. prosti. Cum faci tu la broiler gratar.

Intrebari; 1. tii usa deschisa sau inchisa.

2. daca tii usa deschisa e fum mult?

3. Am primita odata cu aragazul( vorba vine, ca nu stiu cum sa-i spun, araelectric?) o tava dubla. Partea de sus are gauri. Tu folosesti asa ceva? Cum o faci, o acoperi cu hartie de aluminiu? Daca nu o speli usor?

4. Cat timp tii carnea de pui, sau de porc.

5. Dar niste frigarui ?

 

Eu pana acum foloseam un gratar electric, de pus pe masa. A inceput sa se strice si nu stim daca sa luam altul sau sa folosim broiler de la aragaz.

 

Si nu in ultimul rand, la subway e vreunul fara carne? Eu iau de obicei unul cu pui grilé si multe alte vegetale....

 

Aveti grija la ciocolata......

 

id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara voua!

 

Eu jobuiesc la greu si astazi si maine.

 

Deci astazi:

- ceai fara miere sau zahar

- cativa biscuiti

- lipie+ mustar+ jambon+ branza degresata+rosii facut acasa, e ca subway, dar mult mai ieftin si painea e inlocuita de turta aia numita lipie

- ciorba de legume

- mar, para, portocala

- pepene

 

Iarasi nu am baut suficienta apa [bang]

 

Imi dau seama unde e riscul, de dragul adunarii in familie se mananca mult si bine seara tarziu. E loc sa schimb asta oare?

 

Foarte corecta mi se pare alternativa Roxanei.

 

Si mai cred ca toata familia poate manca corect daca e vorba de dieta cuiva din casa.

De ex la noi, sotul meu e alergic la gluten, deci am taiat painea de pe lista. Copilul si cu mine mancam ocazional paine, ceea ce in fond e bine.

 

Maru, tu gatesti f mult pentru cineva care e la dieta, nu stiu cum te poti abtine, eu in locul tau [pofta] Eu stiu ca in recomandarile specialistilor se spune sa ai si sustinerea familiei, dar si sa nu ai toate tentatiile sub nas. Tot respectul meu pentru faptul ca poti tine o dieta si poti hrani si familia fara chestii de regim neaparat

 

Era/este o emisiune pe Discavery Health despre slabire si venea specialistul si debarca un frigider intreg de porcarii grase sau zaharate direct intr-un sac de pubela. Adica atitudine radicala, schimbare de comportament consumator.

 

Va [pup] pana maine

[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

o iau pe rand: toate feliile astea sunt insotite de paine? e cam multa...
Citat:
citat din mesajul lui pitilache
Asadar raportul pe ieri: cafea latte cu 2 splenda - dimineata 4 felii de sunca (tete de fromage de la polonez) - pranz un mar - gustare 2 felii de sunca muschiulet (polonez) unse cu philadelphia - gustare 2 bucati de peste la cuptor cu sos de smantana cu usuroi - cina 2 cani de ceai Este super ideea cu jurnalul intra-devar, Maru. Ieri era sa calc pe langa cu o prajitura facute de doua zile, dar m-am gandit cum o sa scriu aici ca am mancat prajitura si mi-a fost rusine [:D] asa ca m-am abtinut!!!
Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)
ieri am fost slaba, nu am inhalat un morman de paste, ci Victor mi-a facut ce au mancat ei la pranz: o mana de cartofei prajiti, la urma tavaliti printr-un ou si cu feta presarata pe ei cand is scosi pe farfurie. Portia nu a fost mare, numai cat sa am senzatia de satietate, dar as fi mancat de vreo 3 ori mai mult daca era dupa mine. delphin, inteleg ca e o faina speciala. Tare as fi interesata de cum ii zice si niste retete. broiler: cuptorul meu are 3 functii: bake (cu temp aferente) broiler (hi and lo) clean (vreo 3 trepte/ore) si normal, cancel Cum eu sunt fun cooking show-uri la greu, am vazut la una si am aplicat acasa: pun cuptorul pe broiler lo (low) sa se incalzeasca) pe o tava de cuptor (de patiserie cu margini nu f inalte) pun hartie de aia de patiserie, nu folie de aluminiu. pun carnitza pe tava si tava nu imediat sub broiler ci un rand mai jos. Daca gatesc piept de pui sub broiler, pun termometru de carnita in el si il mai las un minut dupa ce alarma suna. daca gatesc pulpite, aprind lumina la cuptor si ma uit cand prind culoare. Scot tava si ii intorc si pe partea ailalta. Cea mai buna investitie a fost termometru de carnita Emma Aida e inger[ruga] Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui maru
o iau pe rand: toate feliile astea sunt insotite de paine? e cam multa...
Citat:
citat din mesajul lui pitilache
Asadar raportul pe ieri: cafea latte cu 2 splenda - dimineata 4 felii de sunca (tete de fromage de la polonez) - pranz un mar - gustare 2 felii de sunca muschiulet (polonez) unse cu philadelphia - gustare 2 bucati de peste la cuptor cu sos de smantana cu usuroi - cina 2 cani de ceai Este super ideea cu jurnalul intra-devar, Maru. Ieri era sa calc pe langa cu o prajitura facute de doua zile, dar m-am gandit cum o sa scriu aici ca am mancat prajitura si mi-a fost rusine [:D] asa ca m-am abtinut!!!
Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)
NUUUUUUU! Nici gand paine!!! Este scoasa total de pe lista mea![:D]
Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui pitilache
Gata, sa traiti!!! - dimineata cafe latte cu 2 splenda si omleta cu cascaval - la pranz (la ora 2) - sushi californian. nu aveau cu orez brun din pacate. Va pupez!
Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)
si continui lista de ieri: 2 mere - gustare - gratar cu legume seara
Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...