Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dr. Magdalena Dorobantu


Recommended Posts

Buna dimineata, Imi puteti spune, va rog, ceva despre d-na doctor Magdalena Dorobantu - Giulesti si Medicover? Pe site-uri / forumuri nu am gasit multe cuvinte de lauda la adresa dansei, insa m-ar interesa parerea a doua - trei mamici care au nascut in ultimii doi ani cu acest doctor. Multumesc mult de tot.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Eu am nascut acum 3 ani cu doctorita Dorobantu Am ajuns intamplator sa o cunosc, facandu-mi o programare la medicover Grozovici. Mi-a urmarit sarcina foarte bine, am fost mereu la Medicover (probabil daca as fi vrut puteam si la Giulesti) Am mers la ora 6.30 la maternnitate. la 6 20 am sunat-o si la 7 fara un sfert era langa mine. la 10 am nascut si 3 ore pe care le-am petrecut in sala de nasteri a stat langa mine in permanenta. Din punctul meu de vedere e ok . Cristiana ------------------------- Cristiana, Andreea si Maria Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!! Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, Multumesc frumos! Incepusem sa cred ca nu a nascut nimeni in ultima vreme cu acest medic. In plus, se pare ca deja moderatorii site-ului s-au suparat putin pt ca postez intrebari cu acelasi subiect. Asa e cand urmeaza sa fii mama pt prima data... si mai esti si fricoasa de mori. Multumesc inca o data pt raspuns!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna. Am vazut la alt subiect ca intrebai cum o poti convinge pe Dorobantu sa nasti prin cezariana. Ai reusit? Cand trebuie sa nasti? Si eu sunt tot la ea deocamdata, dar as vrea sa nasc prin cezariana (si prima nastere, de acum 6 ani, tot cezariana a fost). [gravired] 11+ Poze: http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna. Nu am reusit-ii inteleg punctul de vedere-ca atata timp cat nu am o afectiune care sa recomande cezariana, acest tip de nastere nu se justifica. Mai mult, asa cum spune chiar d-na doctor, exista si spitale private la care se poate naste. Asa ca am decis sa ma linistesc pt moment si sa iau o decizie abia in luna a saptea sau a opta. Nu de alta, dar toata panica determinata de articolele horror pe care le-am citit plus propriile scenarii fantasmagorice cu siguranta ca nu i-au facut bine lui bebe. Iti scriu daca se schimba ceva, daca poti sa faci si tu acelasi lucru ar fi excelent. Multumesc Oana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...