Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema pentru amandine


Recommended Posts

[flo]Dragele mele,cu aceasta reteta raspund dorintelor unora dintre voi,dar pentru mai mult,vizitati si www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] [pofta]Ingrediente: 700g zahar,240ml apa,100g cacao,50g marga Bunica+ 1kg marga. Se fierbe zaharul cu apa si cacaoa,la foc mic,de preferinta intr-un tuci sau vas cu pereti dubli,amestecand continuu,pana incepe sa se umfle.Se da jos de pe foc si se adauga 50g marga.Rece,se mixeaza cu 1kg marga(si repet:se foloseste margarina Bunica cu 80% grasime pentru ca e cremoasa si nu da voie cremelor sa se taie).Se adauga si rom.[pofta] www.gatestesanatos.webs.com[flo] www.blogulluiaurel45.blogspot.com[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ma scuzati ca ma bag asa da ce e aia amandina???eu is cam batuta in cap un pik[bang] [gravi]24+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006 ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7 ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf___.png Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...[ruga]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Lexi,nu iese prea multa crema,depinde si de cat de gros pui stratul de crema intre foi si oricum,ce ramine se pastreaza foarte bine la frigider,nu se strica(depinde ce termen are margarina),si se poate folosi si la umplerea paleurilor,daca mai adaugi un pic de fondant(sau serbet)si arome de rom,vanilie si coniac. Reteta ce o am eu,pe care o faceam la cofetarie,e de cinci ori mai mare,dar aici v-am dat doar a cincea parte din cantitati.Atit fac eu acasa. [flo] Vizitati si blogul si site-ul meu,pentru ca veti gasi si alte retete interesante si puteti adauga comentarii,poze sau chiar retetele voastre.Urmeaza sa va dau reteta de ecler si choix-ala-crem.[flo] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] www.gatestesanatos.webs.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Amandina este una dintre cele mai cunoscute prajituri romanesti,prezenta in toate cofetariile din Romania.E delicioasa,foarte insiropata,cu aroma unica de cacao si ciocolata.Un adevarat deliciu pentru cei mici si afrodisiac pentru cei mari.La cofetaria noastra toate retetele erau din ingrediente naturale.Desi au venit multi maestri-cofetari sa ne faca prezentari de prajituri noi cu prafuri ce se folosesc acum in industria asta,ne-am minunat de ele,de felul cum aratau,dar noi am ramas tot la retetele noastre"ca la mama acasa",pe care vi le destainui putin cate putin si voua.[flo] www.blogulluiaurel45.blogspot.com[pofta] www.gatestesanatos.webs.com[pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...