Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema GANAJ


Recommended Posts

[flo][flo][flo] Ingrediente: 1l frisca lichida,600g ciocolata neagra.Se fierb impreuna intr-un vas de inox,la foc mic,si cand incepe sa se umfle,se da jos de pe foc.Se lasa la racit de pe o zi pe alta.[pofta] Este crema cea mai fina de ciocolata,din care,francezii fac renumitele trufe de ciocolata.Se foloseste la umplerea torturilor Joffre(in amestec cu frisca si arome)si la pricomigdale umplute.[pofta] www.blogulluiaurel45.blogspot.com www.gatestesanatos.webs.com
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anita,gasesti ciocolata de menaj de 2feluri:tabletele mai groase sunt cu lapte,iar cele subtiri sunt de ciocolata neagra,are o concentratie mai mare de cacao.Din ea se face crema de Ganaj,se incheaga foarte bine si merge amestecata cu frisca batuta.Daca pui ciocolata menaj cu lapte,crema iese moale,nu se incheaga,n-o poti folosi la umpluturi.[pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Anita,iti ajunge crema pentru un tort,cred ca-ti ramane sa mai faci si niste trufe de ciocolata pudrate cu cacao,sau sa umpli niste paleuri,fursecuri sau pricomigdale.Acum,depinde cat de mare faci tortul si cata crema pui in el.La cofetarie faceam crema din 3l de frisca si-mi iesea o cratita de inox de 6l,plina pe 3sferturi.Se pastreaza foarte bine in frigider,pentru ca si frisca si ciocolata au termene mari de garantie.Foarte bun iese si tortul de bezea sau bezele umplute,cu crema asta(erau foarte cautate la noi),[pofta] dar nu uita sa-i pui cat mai multe arome(dupa gustul tau):vanilie,rom,coniac,esenta de portocale.Daca pastrezi crema la frigider si s-a inchegat prea rau o readuci la temperatura camerei incalzind-o putin pe foc.[flo] www.blogulluiaurel45.blogspot.com www.gatestesanatos.webs.com
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mireluta!! (39) am vrut sa-ti trimit un mesaj personal...pagina ta gatestesanatos (daca e a ta...) mi-a dat niste idei pe care as fi vrut sa le discut "in particular". dar cum...?? poate imi sugerezi o posibilitate, evident daca esti de acord sa porti un dialog privat. daca nu...nu ma supar.[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Da,Manon,si site-ul si blogul sunt ale mele,amindoua sunt in faza de inceput.Imi poti lasa un comentariu pe site www.gatestesanatos.webs.com (la pagina de blog) sau chiar pe blogul meu www.blogulluiaurel45.blogspot.com (Aurel e numele sotului meu),imi lasi adresa ta de email(daca vrei),si eu iti trimit un mesaj[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...