Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema GANAJ


Recommended Posts

Fetelor [url="http://www.andanapan.ro/products/show_product.php?product_id=1351"]ASTA-I[/url] smantana dulce pentru frisca(mai sunt si de la alte firme).Trebuie sa aiba peste 30 % grasime si sa fie foarte rece.Daca nu se intareste puneti cateva picaturi de lamaie si se face beton. Nu folositi smantana normala ca nu iese. Spor la treaba[flo] MIRELA[striptis]mami de doua zuze [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20010821_-8_Anitza+gargarita.png"]ANA MARIA[/url][hippi] si [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatavi20031008_2_My+child+is++andreea.png"]ANDREEA[/url][haibat] [url="http://community.webshots.com/user/ady_7474"]POZICI [/url] [url="http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1guertP_i59P_68_64,8_59_abs.png"]KG MELE[/url] [url="http://doi4montignac.blogspot.com/"]INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC [/URL]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui sanse
Fetelor [url="http://www.andanapan.ro/products/show_product.php?product_id=1351"]ASTA-I[/url] smantana dulce pentru frisca(mai sunt si de la alte firme).Trebuie sa aiba peste 30 % grasime si sa fie foarte rece.Daca nu se intareste puneti cateva picaturi de lamaie si se face beton. Nu folositi smantana normala ca nu iese. Spor la treaba[flo] MIRELA[striptis]mami de doua zuze [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20010821_-8_Anitza+gargarita.png"]ANA MARIA[/url][hippi] si [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatavi20031008_2_My+child+is++andreea.png"]ANDREEA[/url][haibat] [url="http://community.webshots.com/user/ady_7474"]POZICI [/url] [url="http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1guertP_i59P_68_64,8_59_abs.png"]KG MELE[/url] [url="http://doi4montignac.blogspot.com/"]INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC [/URL]
[:-/]m-ai bagat in ceata... mireluta recomanda smantana meggle care are tot 30% grasime. zici ca daca folosesc milli cu 30% grasime nu-mi iese crema ca lumea...??
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Manon,exista diferite feluri de smantana,cu concentratii mai mari sau mai mici de grasime,dar nu din toate iese frisca.N-am folosit smantana Milli,nu stiu daca se bate frisca din ea.Scrie pe cutie ca se foloseste la prajituri? Ai batut-o frisca? Pe cutiile de Meggle scrie clar: Creme Patisserie. Daca pui la fiert o smantana obisnuita,ea se va branzi. E buna ciocolata neagra cu 85%,dar pentru crema alba,trebuia cioc.alba de menaj.Totusi,dupa ce topesti ciocolata in smantana incalzita,adaugi si gelatina,apoi amesteci cu frisca batuta. La fel si crema neagra,o amesteci cu frisca batuta si arome inainte de a o intinde pe blat.Dar nu folosesti prea mult alcool? Sau vrei sa-ti imbeti musafirii? Daca vor manca si copii din acest tort,nu e indicat sa pui visine din visinata si lichior de cafea la insiropat.Mai degraba faci un sirop de zahar in care pui pt.aroma,putin lichior de cafea si vanilie,iar ca fructe poti folosi atitea fructe proaspete ce se gasesc pe piata sau chiar dulceata. [pofta] Spor la treaba si asteptam sa ne spui cum ti-a iesit. [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Manon,n-ai gasit la nici un supermarket ciocolata menaj? Trebuie sa pui gelatina pentru ca ciocolata alba nu are cacao si crema obtinuta nu va avea aceeasi consistenta.Va iesi mai degraba un sos de ciocolata.Dar,daca vrei sa faci crema de ciocolata alba pui si gelatina si frisca batuta si iese Mousse de cioc.alba,o crema fina,ce se foloseste la umplerea torturilor fine. [pofta] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39
[flo] Manon,n-ai gasit la nici un supermarket ciocolata menaj? Trebuie sa pui gelatina pentru ca ciocolata alba nu are cacao si crema obtinuta nu va avea aceeasi consistenta.Va iesi mai degraba un sos de ciocolata.Dar,daca vrei sa faci crema de ciocolata alba pui si gelatina si frisca batuta si iese Mousse de cioc.alba,o crema fina,ce se foloseste la umplerea torturilor fine. [pofta] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
[cheers]asta este !! mousse blanche !!! ok. pun gelatina si imbrac tortul in alb. si scap si de grija glazurii. multumesc.[flo]mireluta, I love you![i]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mireluta...tortul a iesit exceptio...amandoua cremele sunt delicioase (nu am exagerat cu aromele suplimentare si m-am limitat doar la visinele din visinata de anul trecut, chestia cu fructele proaspete in crema de ciocolata e inca prea "stilata" pentru gustul meu). am retinut amanuntele legate de ciocolata alba asa ca am pus din capul locului mai putina frisca lichida la incalzit si am adaugat un plic de gelatina (10g) iar frisca batuta pe care am adaugat-o dupa ce s-a racit crema am pus-o mai "din ochi" pana mi s-a parut ca am obtinut consistenta necesara pentru a acoperi tortul.frisca milli s-a comportat perfect (am pus zahar pudra vanilat tot asa, din ochi). in interior crema neagra, la exterior cea alba. am ornat cu bomboane de ciocolata ferrero rocher (pentru ca stau fooooarte prost la capitolul ornat orice, am doua maini stangi) dar ansamblul a iesit spectaculos. despre gust...ce sa mai vorbim. iti raman recunoscatoare [flo] imi pare rau ca nu ma pricep nici la tehnica foto pentru ca nu mi-ar fi fost rusine cu pozele...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Ma bucur pentru tine Manon.Nici eu nu stau bine cu tehnica foto,de aceea nu postez poze la retetele ce vi le dau,desi am cateva facute pe telefon.Dar va asigur ca toate prajiturile sunt delicioase si retetele sunt sigure.E bine ca ai pus frisca din ochi,tocmai de aceea nu ti-am dat cantitati,ca sa formezi consistenta cremei cu adaosul de frisca,dupa cum aveai nevoie. [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anita,ca tot suntem la subiectul cu crema ganache,eu zic sa o incerci pe asta.Vei avea o rulada super delicioasa. [;)]
[bis][url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9"]Am si eu ratusca mea[/url] (mar1 si mar2) [url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...