Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema GANAJ


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui geniest
'Neata fetelor ! Week-end-ul care vine vreau sa fac si eu crema asta despre care vorbiti voi, insa, daca nu va suparati, dati-mi si mie exemplu de prajitura de la cofetarie in care se gaseste crema asta ca habar n-am cum arata. Aaaa....si mai am un pitic pe creieras: din frisca lichida cu cioco iese ceva tare care se tine ?? Multumiri anticipate, g EDIT: Mireluta de mult tin sa te intreb...crema aceea de la Meggle - creme patisserie- se poate folosi ca frisca, pentru tortul diplomat, de exemplu ?? [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/03/spirala-cu-crema-ganache-de-ciocolata.html"]Spirala cu ciocolata[/url],un tort facut cu crema ganache. [;)]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[flo] Geniest,cel mai bun exemplu este tortul Joffre,pe care trebuie sa-l gasesti in orice cofetarie. [flo] Da,crema rezultata din ciocolata topita in frisca iese tare.O poti folosi asa (ex: torturile cu foi de bezea sau pricomigdale umplute),sau o poti amesteca(racita),cu frisca batuta sau unt(plus arome,binenteles). [flo] "Creme MEGLE" este chiar frisca.Eu o foloseam si la cofetarie(primeam baxuri de 10l),si acasa.Si este destul de dulce.Cumpar cutii de 1l sau 500ml.Un mic secret: cand o bati,picuri si 2-3linguri de apa rece.Se bate mai pufos. www.blogulluiaurel45.blogspot.com [pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Mindy,daca frisca nu e dulce,adaugi zahar pudra dupa gustul tau.Este cea mai fina crema de ciocolata.Sigur o vei da pe spate pe prietena ta.Faci blatul obisnuit si adaugi nuca tocata,deci: cate oua,atitea linguri de zahar si de faina,plus o lingura de apa rece si una de ulei(sa nu se usuce blatul),un praf de sare si-un pic de praf de copt si nuca(alune). [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo] Nota: in siropul cu care insiropezi blatul,pune putin ness si coniac,pentru un gust si mai deosebit. [pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
Fetelor si iasa destul de dulce? ca frisca ce o gasesc eu nu e dulce, de la cioco amaruie se indulceste ceva? crema asta ar merge la un tort festiv? ar trebui sa fac unul in octombrie, as da-o gata pe tipa ca e innebunita dupa cioco. are cineva o reteta de blat pufos si ne-sec care ar merge cu crema asta?
Mindy poti incerca un blat din pandispan, iese foarte bun si pufos [9cer] de [zana] Crina Alexandra [loveyou] [url="http://good-times.webshots.com/album/568062891ydZouG"]Crinul Meu[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alexandracrina"][foto][/url][url="http://by.lilypie.com/UwOap2.png"]Atat de mare sunt[/url]
Participam la concursul Klorane cu [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE"]aa1 si aa2, un vot va rugam[flo][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
[flo] Am vazut zilele trecute la tv o reteta de tort espresso,asa se numea, din crema ganaj la care se adauga 6oua,2cescute de espresso si zahar pudra.Dar nu mai tin minte daca mai adauga si unt.Voi ati vazut reteta? Era pe Euforia,la Ceva Dulce.Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Este un tort foarte fin de ciocolata cu aroma de cafea si as vrea sa incerc sa-l fac. [pup] www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Off topic: Fetelor si mai ales Mirela, ca tu ai deschis topicul, nu vreau sa supar sau sa enervez pe nimeni si nici sa fac eu pe desteapta, dar va rog din suflet: schimbati titlul topicului cu denumirea corecta a cremei GANACHE (pronuntat ganash). Asa se numeste crema asta peste tot in lume si ar fi pacat ca niste bucatarese adevarate sa nu fie si exacte in exprimare. Inca o data imi cer scuze daca am deranjat cineva. Spor la prajiturit! Bedrosmart Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] Importanta este compozitia cremei si nu felul in care se citeste sau se scrie denumirea ei.La cofetarie aveam periodic prezentari cu expozitii ale unor maestrii-cofetari veniti de la renumite restaurante ale unor hoteluri de 5stele din Bucuresti,cofetari scoliti prin Franta sau Belgia,care merg peste tot in tara sa promoveze noile aparitii pe piata dulciurilor de cofetarie si vreau sa va spun ca fiecare pronunta la fel denumirea acestei creme: ganaj.La fel am auzit si pe Euforia Tv. Dar,pana la urma,nu acesta e subiectul topicului. www.blogulluiaurel45.blogspot.com [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...