Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul moldovencelor de peste Prut (46)


Recommended Posts

Mmmm[pofta],ce miroase bine pe aici. Cristina,ce mai pui tu pe linga carne? cartofi sau alte ingrediente? Ca eu am ulcelele aduse din MD,5 la numar si dupa marimea fiecarui membru[:D],da iaca inca nu am gatit in ele. Doar acasa mai facusem citeva ori,dar si cu un pic de cartofi. Ah,Cristina,cred ca si sotul meu degraba nu va mai dori ardei umpluti.Eu fiind o mare amatoare,am cumparat 20 bucati(po desovke),si sa nu se strice am tot facut ardei umpluti [:-)))] Si ce credeti? am fost sa cumpar si eu brinza telemea[:D] Si inca o intrebare la capitolul bucatariei. Ce prezinta cioarba romaneasca? e bors ori zeama? [:D]Daca aveti vre-o receta mai originala,plss,plsss. Nati,ce compozitie de flori frumoasa,woauuu,sunt superbe. Tu le-ai "compus",sau e cadou de la cineva? Imi place cum se privesc hainutele roz in album,e forte placut.... Da de sushi,chiar mi-au placut la gust si se prepara repede.Doar ca eu nu am chestia aia speciala pe care se ruleaza ele si nu au iesit chiar frumos. Davina,da voi ce mai faceti? Cornelia,D-ne ajuta la pregatiri,si sa aveti o petrecere frumoasa. Mariana,cred ca am terminat-o cu ardeii si o incep cu pilaful(plov[:D]),ca sotiorul a cumparat un sac de orez(din ala bun) si a zis ca vom sta pe orez,cica e mai sanatos[:D].Sa vad cit vor rezista[help] Si daca ma specializez in gatitul pilafului,poate deshidem o afacere de pilaf po uzbekski[:-)))] Eu cam vesela amuseara[:I],sorry,cred ca asa imi iese oboseala de astazi. V-am [pup][pup][pup][pup] pe toate si o zi buna. Alina,nascuta in Chisinau Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag [url="http://community.webshots.com/user/alinanicolae01"]album[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Alincic, hihi, ce m-am amuzat, poate va iese pe ochi orezul si n-o sa mai vreti sa-l vedeti in ochi o vreme. [:D] Compozitia de flori in bolul de sticla am primit-o cadou, eu in nici un caz nu ma pricep la aranjamente florale. E frumoasa, da, dar o tin sus sus pe dulap, sa nu dea vreun "infractor" peste ea, cum ar fi mitza sau Vlad. [:D] Albumul cu hainite roz se va mai extinde pina in toamna, in dependenta de buget si de cheful meu de a iesi la cumparaturi. [:D] Ciorba poate fi numita si bors, si zama, depinde cum e facuta. Uneori se prajesc legumele separat si se adauga in ciorba, uneori se fierb toate impreuna, in functie de reteta. In general, eu nu fac nici o ciorba dupa o reteta anume, ci dupa cum ma duce capul si ce ingrediente am prin casa. Cristina, pai tocmai uneori faptul ca dureaza mult sa se faca mincarea poate constitui un avantaj: ai bagat dimineata ulcelele in cuptor si ai uitat de ele pina la prinz, cind ai mincarea gata, fara prea multa bataie de cap. ------------------ Numai bine, [url="http://bd.lilypie.com/kXnGp2.png"]Natalia[/url] si [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] [url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2941367820080823175MpZXzn"]Implinita la 30 de ani[/url] [url="http://family.webshots.com/album/559795282yYjJfL"]Lucrusoare pentru bb2[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neata! Vad ca vorbiti de mancare.....eu am facut o pizza ieri, ca tot mi-a propus natalia, care evident ca s-a mancat. Mai fac mancare vineri, ca asa cum v-am mai spus la noi nu se mananca in cursul saptamanii. Azi tre sa fac piureul de legume pt Katia si cu ocazia asta poate dezghet ceva carne de o friptura pentru mine....Sutzul e la cura de slabire [:D][:D] Silvia si puiul meu drag [url="http://www.totsites.com/tot/katia"]Katia[/url] (25 septembrie 2006) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos"]Pozici cu noi[/url] Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si daca tot sunteti asa gospodine ziceti-mi si mie cum faceti voi ardeii umpluti. Mie imi plac ardeii copti, as manca cu otet pana sa pocnesc....problema e ca Mihai nu prea se da in vant dupa ei asa ca nu prea fac.....dar umpluti e alta treba Astept [hot] Silvia si puiul meu drag [url="http://www.totsites.com/tot/katia"]Katia[/url] (25 septembrie 2006) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos"]Pozici cu noi[/url] Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alincic - carnea am facut-o dupa reteta [url="http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_105.shtml"]asta[/url] Natalia - Mie nu mi se pare atat de comod, mai ales acum, vara, sa tin aragazul aprins vreo 2 ore si ceva. Se incalzeste prea tare in casa. Si daca am de dus undeva, de exemplu la plimbare cu Vladut, nu pot lasa focul aprins, asa ca eu prefer mancarurile care se fac repede, sa nu trebuiasca sa stau sa astept dupa mancare. Mami de Vlad (17.10.2006) [url="http://new.photos.yahoo.com/cristina_goji"]Poze[/url] [url="http://www.totsites.com/tot/vladic"]Paginuta mea[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=101404&whichpage=1"]rugati-va pentru Diana[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristina, ai dreptate cu caldura, mi-a scapat acest aspect. In acest caz, e mai nimerita iarna, macar incalzesti putin in casa. [:D] Silvia, ardeii umpluti ii fac cam asa: prajesc intr-un ceaun legume taiate marunt (ceapa, morcov, dovlecel, rosii decojite), apoi adaug carne tocata si citeva linguri de orez. Tin pe foc, amestecind din cind in cind, cam vreo 10 minute. Sarez, condimentez si las sa se raceasca. Intre timp spal ardeii si le scot coada si cotorul. Apoi ii umplu si ii asez intr-o cratita (oala, ceaun, tigaie mai inalta). Torn un pic de apa (sau suc de rosii), sa nu-i acopere, ci abia sa ajunga la jumatate, acopar mai intii cu o farfurie mica intoarsa, apoi cu capac. Fierb pe aragaz vreo ora, la foc mic, sau tin la cuptor, vreo ora jumate, cam asa. Servesc cu smintina, evident. [:D] Proportiile sint toate aproximative, mereu fac din ochi. ------------------ Numai bine, [url="http://bd.lilypie.com/kXnGp2.png"]Natalia[/url] si [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] [url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2941367820080823175MpZXzn"]Implinita la 30 de ani[/url] [url="http://family.webshots.com/album/559795282yYjJfL"]Lucrusoare pentru bb2[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salvat, printat pus in poseta [:D] sa vad acum cand ma invrednicesc sa-i fac [:D] Saru' mana Silvia si puiul meu drag [url="http://www.totsites.com/tot/katia"]Katia[/url] (25 septembrie 2006) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos"]Pozici cu noi[/url] Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, gosopodinelor. Mmm, ma faceti sa salivez pe-aici. Cristina, si pe mine ma tot tenteaza sa imi iau ulcele sa incerc sa fac in ele. Am vazut ca se mai fac si coltunasi si alte minunatii la ulcica. Se simte ca e alt gust, se pastreaza mai bine aromele la ulcica? Sau e chestia mai mult de estetica? Off, mi s-a zbarlit parul cand ai scris de accident. Ma bucur ca ati scapat cu bine. Si eu sunt pro scaune auto. alincic, dupa ce reteta ai facut orezul de a placut asa mult la toata lumea? Si ma intreb eu uneori: tu in ce oala faci mancare de obicei? [:D]. Ma gandeam, voi sunteti 5, daca vine numai Mariana in vizita, tr sa te pregatesti deja ca pentru o zi de nastere [:D] Cat despre ciorba, eu stiu ca prima deosebire este ca: majoritatea nu folosesc bors, sau daca folosesc, ft putin. Si ce am mai remarcat la soacra mea, e musai sa puna in ciorba un ou crud, cand e ciorba fierbinte. In rest, se pune tot ce ai. Soacra mea nu prajeste nika pentru ciorba, asa ca nu cunosc asa retete. Silvia, de aia esti asa slaba ca nu mancati prea mult. Eu incerc din rasputeri sa facem cumva sa avem macar o masa pe zi toti trei. Un fel de traditie. Bineinteles, nu intotdeauna imi reuseste, mai ales acuma, cand al meu sot ma enerveaza ca nu mananca decat rosii cu telemea si chestii de genul: pateu, unt, etc. Si mancarea mea nu are succes. El zice ca e vara si nu are pofta. Reteta de ardei umpluti sa o rugam si pe Elena sa ne-o dea( stie ea de ce [:p] ca ea stie reteta de ardei umpluti deliciosi, in stil moldovenesc( mmm, tare buni) Lilia si [url="http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbuntrd20040926_1_Amelia+are.png"]Amelia[/url](26.09.2004)
[url="http://liliatoma.blogspot.com/2007/03/povestea-nasterii-unei-luptatoare.html"]Povestea unei luptatoare[/url]
[url="http://community.webshots.com/user/liliatoma80"]poze[/url]
[url="http://community.webshots.com/user/liliatoma"]Incercarile din bucatarie[/url]
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lilia, de acord cu Vali 100% nici mie parca nu-mi vine sa mananc vara. Iar asta cu traditie ma unge la inima....mi-amintesc de casa. La mine acasa toate mesele erau impreuna....adica ne asteptam unii pe altii ca sa mancam odata.....noi asa mancam in we pentru ca in timpul saptamanii nu avem cum, desi am zis ca o sa fixez o ora pentru cina la care toata lumea sa fie prezenta dar asta cred ca atunci cand o sa o asez pe Katia la masa cu noi!!! Am uitat sa zic apropo de slaba....folosesc metoda trasului aerului in piept cand se face poza [:D] Silvia si puiul meu drag [url="http://www.totsites.com/tot/katia"]Katia[/url] (25 septembrie 2006) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos"]Pozici cu noi[/url] Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Am fost si noi azi la doctor, mi-au recoltat sangele ptr analize si am facut si o eco. Se pare ca bebelusha are deja 2200 gr, e maricica. Peste 3 saptamani revin la control, si vedem cam cand ma opereaza, dar cam la mijl lunii august. Sunt happy ca totul e bine! La capitolul hainute, cred ca am terminat cu cumparaturile, ramane doar sa iau cosmetice, pampers, si desigur sa-mi fac bagajul , sa fie pregatit![:D] Alex a intrat deja bine in rol de fratiorul cel mare. Povesteste tuturor de surioara lui, ieri de exemplu povestea cum ca am cumparat hainute ptr surioara(cine il intreba de ea).[:D] [url="http://bd.lilypie.com/9nU3p2.png"]Alina[gravi][/url][url="http://calendar.rodim.ru/weeks/2/28112006/im.html"]32+[/url] si [url="http://b4.lilypie.com/T2SQp2.png"]Alex[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...