Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim azi (77)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 211
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

bors de vita

pulpe de pui cu salata

 

[mamica]Anamariaid="orange"> & Filipid="green"> (06.03.2007) id="blue"> & Anastasiaid="violet"> (03.08.2008)id="red"> & [gravi] (DPN 07.07.2011)

 

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. id="black">

Dragostea nu cade niciodata...id="red">

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mici cu mustar [pofta] uite ce trebuie sa mananc in we asta [:D]

Azi am facut din nou Tocanitza de ciuperci cu mamaligutza ca parca merge pe frigul asta.

Pt cina fac Rulouri de piept de pui cu hribi si mozzarella facuti la cuptor ca e cel mai simplu si o garnitura de legume asortate tot la cuptor.

 

BUCATARIA SYLVIEI

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Astazi, bineinteles un Indian Butter Chicken.

Cea mai buna reteta de Butter Chicken:

 

- 1 pachet Asian Home Gourme Indian Butter Chicken

- 450g carne de pui prajita si dezosata sau pui facut in stil tandoori

- 1 ceapa mare, taiata marunt

- 110 ml (½ cani) piure de rosii sau rosii taiate marunt (proaspete sau din conserva)

- 110 ml apa

- 110 ml smantana tare (pastrati o lingura de smantana pt decorare)

- 3 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

1. Infierbantati untul intr-o cratita la foc mediu; adaugati ceapa maruntelita si prajiti, amestecand 3 min.

2. Adaugati piureul de rosii, apa, smantana si pasta de condimente indiene, Indian Butter Chicken.

3. Adaugati carnea, reduceti temperatura la mic si lasati sa fiarba neacoperit pentru 20 min. sau pana se ingroasa. Adaugati un pic de smantana pentru decor si serviti fierbinte. Pofta buna!

 

atentie: daca mai faci reclama la un anume site- ti se inchide contul

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...