Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

epidurala ploiesti


Recommended Posts

buna, burtici si mamici va rog sa imi raspundeti si mie si sa imi spuneti daca stiti ceva despre practicarea epiduralei la maternitatea din ploiesti...nu cunosc pe nimeni care sa fi nascut prin aceasta procedura (decat normal sau cezariana) si as fi interesata de cat mai multe detalii daca acest subiect s-a mai discutat in alta parte, va rog sa ma indrumati sunt insarcinata in 30 de saptamani si ma tot gandesc care varianta ar fi mai "buna", pt ca imi este f frica iar despre cat de bine se face epidurala la ploiesti, nu am gasit pe nicaieri nimic. va pup pe toate
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

fugi de maternitatea din ploiesti !!!!! mergi sa nasti la bucuresti (eu am nascut la municipal, in 2007, prin cezariana, cu epidurala si nu am avut absolut nici-o problema). daca iti permiti dpdv financiar, intereseaza-te si de clinica eva din brasov, te costa maxim 3500 ron (ceza) si conditiile sunt bune. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc, corinadani...dar nu am cum sa fug de maternitatea din ploiesti :) nu imi permit nici financiar, nici nu vreau sa alerg pe drumuri la bucuresti sau la brasov, pt aceleasi lucruri care se fac la ploiesti toata lumea fuge de ploiesti, dar toate cunostintele mele au nascut fara probleme acolo.... eu intreb de epidurala si la asta ma refer la nastere normala cu anestezie...nu la cezariana! daca altcineva poate sa imi raspunsuri la obiect, va astept cu interes...dar nu imi dati sfaturi de zeci de milioane :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

madalina, anestezia epidurala se poate face in ambele cazuri - nastere naturala si cezariana. in anumite situatii se poate face anestezie generala la cezariana. cumnata mea a nascut in 2007 la maternitatea din ploiesti, prin cezariana, cu anestezie totala nu vrei sa stii ce mizerie era in maternitate; chipurile era carantina din cauza gripei aviare, dar peste tot se plimbau "comerciantele" care vand prostii prin saloane, iar sotul ei a trebuit sa dea spaga sa intre si si-a vazut copilul doar cand i l-a adus asistenta, timp de 2 min, pe o scara de serviciu... in 2007 bebeii erau tinuti separat de mamici, ele aveau voie sa mearga la copilasi doar la ore fixe, pentru alaptat; nu stiu care mai este situatia acum... sa-ti mai spun ca la etajul unde era salonul de mamici a fost o defectiune si nu au avut apa calda sa le faca toaleta, timp de aproape o saptamana, iar cumnata mea avea pe picioare urme de sange dupa 2 zile de la nastere, pentru ca nu putea sa se spele singura (operata de cezariana), nu aveau nici apa calda (apa era incalzita in alta parte si era adusa in oale), nici nu lasau insotitori in saloane; ar fi putut sa mearga mama ei (soacra mea) s-o ajute insa nu i-a fost permis, pe motive de carantina, trebuia sa coboare cumnata mea, tinandu-se de operatie, sa se intalneasca cu sotul sau cu mama ei in sala de vizite, ca sa ia sacosele cu schimburi si mancare. sa-ti povestesc despre mizeria crunta din sala unde puteau cobori mamicile sa se intalneasca cu rudele ? cunostintele tale sa inteleg ca au nascut natural, fara epidurala ? dar tu nu ai un medic la care mergi pentru monitorizarea sarcinii ? medicul acesta nu lucreaza la maternitatea din ploiesti ? cred ca pe medic ar trebui sa-l intrebi in primul rand acest lucru, daca se practica aceasta metoda si daca iti recomanda un anestezist bun, cu experienta la epidurale, e foarte important acest aspect. eu cred ca, daca nu ai auzit sau gasit pareri in legatura cu intrebarea ta, nu prea e de bine, inseamna ca sunt prea putine cele care au nascut natural la maternitatea din ploiesti, cu anestezie epidurala sau aceasta metoda nu este practicata deloc in cazul nasterii naturale, la aceasta maternitate. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am nascut la Ploiesti, insa fara epidurala. Metoda este practicata. Doctorita mea m-a trimis sa cumpar trusa de epidurala, dar nu am vrut s-o fac. Asta pt. ca am auzit ca nu mai simti contractiile, sa stii cand sa impingi, si se poate interveni cu forcepsul, ceea ce poate dauna bebelusului. (am auzit de un caz concret, in care i-au facut rau bebelusului, cauzandu-i o paralizie a mainii) Am nascut relativ usor si impresia mea despre maternitatea din Ploiesti nu e deloc atat de proasta ca a altora. In plus, am cheltuit foarte putin cu nasterea, spre deosebire de cat au cheltuit altele, aici sau in alte parti. Sper ca te-am ajutat un pic, imi pare rau daca poate am accentuat temerile tale.. Daca iti mai pot raspunde la vreo intrebare, spune-mi, aici sau pe PM. mami de [fetita] iubita, Miruna (02.06.2010)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc pt raspunsuri am prietene care au nascut normal fara anestezie si prin cezariana. niciuna nu a avut nicio problema, in afara de cele normale, cauzate de nasterea in sine si atat (dureri etc). nu pot sa intreb pe doctorita mea, pt ca ea imi spune ca face...dar nu imi da si detalii, ca cineva care a trecut prin asa ceva... de ex., cum a spus anna despre bebelusul cu manuta paralizata.... genul asta de detalii ma interesau pe mine, ca sa stiu daca iau decizia buna sau nu...dar deja cred ar trebui sa ma feresc de nastere normala cu anestezie... iar despre spitalele din romania, cele de stat, nu cred ca e vreo diferenta intre ele....la cele particulare da - UNELE... prefer sa ii cumpar lui bebe mancare, hainute si jucarii, decat sa dau zeci de milioane pt o nastere, doar ca sa stau eu mai confortabil.in definitiv, nu stai 3 luni in spital
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...