Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cezariana in Canada


Recommended Posts

Eu am avut parte de o cezariana in Canada, fiind aici de 3 ani! In Romania anm fost 11 ani asistenta medicala si imi era groaza sa ajung in spital nestiind ce ma asteapta in spital aici, in Ca. Credeam ca si aici personalul este ca in Ro, insa am trait o experienta extraordinar de frumoasa in ciuda faptului ca am trecut prin 2 induceri de sarcina nereusite si in final cezariana decisa cu o ora inainte intrucat doctorita mea se saturase sa mai astepte iar bebe avea deja 41 saptamani si o zi! Pe scurt : nu am dat shpaga absolut nimic si am un bebe sanatos care l-a nastere a avut 4870 g. Asistentele au fost superamabile iar cea de la sala de operatie extraordinara, m-a incurajat permanent. singura chestie este ca bebe a stat cu mine permanent in camera, il luau doar sa il examineze si il aduceau imediat inapoi. Iar dupa 3 zile am fost externata. Cezariana??? facuta vineri seara intre 6-7 pm. Noaptea la 2 am m-am dat jos din pat si m-a luat ameteala dar simteam nevoia sa ma misc. a doua zi m-am mutat intr-o camera privata (ca de hotel).Luni dimineata la 10 am plecat acasa! Am fost numai eu cu sotul care a fost o saptamana liber! A fost foarte greu sa fim doar noi doi dar acum putem spune ca am devenit mai puternici. Am fost de asemenea ajutati de asistentele maternale care au venit de 3 ori in prima saptamana sa ma ajute cu alaptatul. Si toate astea exact cum am spus: fara sa dau macar o cafea!! Doar pentru camera privata a trebuit sa platim 50 Cad pe noapte in pret in care am avut si meniu special inclus. Dar asta a fost optiunea noastra caci la urma urmei de cate ori ti se naste un copil???
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Georgya, ma bucur tare ca ai avut o experienta asa placuta la nastere si cu un pui asa marisor [flo]. Si da, in Canada nu trebuie sa dai spaga ca sa nasti [:D]. Cristina Mlle Yasmine et le bébé [baietel] Chris Anthony The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si prietena mea a nascut bb2 cu cezariana, pt ca avea deja o operatie de cezariana din Romania, unde inainte de cezariana au lasat-o sa nasca natural 2 zile [bang] si nu se dilatatase nici 2 cm. In spital in Canada au intrebat-o pur si simplu daca vrea sa incerca natural, ea a spus nu si gata. Nimeni nu a incercat sa o convinga de altceva. Tot repsectul. [flo] ------- Daria & felina fioroasa[zana] [url="http://family.webshots.com/photo/2101180020059491989HUtsSY"]GIULIA(2004 08 16)[/url] & [buburuza] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2558859290059491989eBZMHq"]Sela[/url] ------- [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846"]Port in suflet povestea licuriciului Emma[/url] "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127257"]BOGDAN[/url] SA VADA !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Georgia, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Conteaza foarte mult o experienta frumoasacu care sa ramai toata viata. Eu am fost atat de fericita ca dansam in camera de hotel la 1 zi dupa nastere. Sistemul canadian seamana foarte bine cu cel norvegian. Banuiesc ca ai platit camera pentru ca a fost si sotul cu voi, adica asa este aici. E insa o mica diferenta, la prima cezariana mama nu merge la hotel a doua zi ci ramane in spital. Daria, eu nu cred ca daca era prima nastere o lasau sa aleaga pe prietena ta. Cand e de ales intre VBAC si a doua cezariana cred ca sunt putin mai maleabili si iau in considerare si motivul primei cezariene. Pe mine in Norvegia nu m-au obligat cu VBAC dar m-au incurajat pana la indoctrinat [;)], adica tot timpul imi vorbeau de nastere naturala si uite ca s-a putut dupa un travaliu de 2 zile. Mami de [zana]Ana Maria(18.12.2004) si [copil]Elisa Andreea (09.12.2008) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134750"]Doua gogosele sagetele[/url] [url="http://community.webshots.com/user/otiliav78"]Pozele noastre[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...