Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Slow Cooker/ Crock Pot


Recommended Posts

Tocmai am achizitionat o oala de asta, mi s-a parut buna rau ideea sa trintesc ingredientele in aparat, dimineata sa il pornesc, iar cind ajungem seara acasa, cina sa fie gata de servit. Am experimentat cu un chili si mi-a placut.Mai are careva experiente placute ori neplacute cu slow cooker-ul? Inca nu am cumparat carte de bucate, as fi mare amatoare de ceva retete favorite. Multumesc
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

in slow cooker am facut mincare de fasole verde cu carne, mazare cu carne am facut corned beef si a iesit f bun, cam atit am incercat deocamdata pt ca in afara de corned beef imi pierd rabdarea spre sfirsit cind trebuie sa pun ingroseala cu faina sa iasa sos de exemplu pina incepe sa fiarba faina mai trece o ora si ma enervez si o arunc pe soba in oala normala pina la urma 10 minute; dar am inteles ca se pot face tot felul in ea gemuri, dulceturi, budinci, fripturi; ma intereseaza si pe mine retete rapide si usoare.singurul lucru care nu-mi placea e ca daca o lasam peste noaptea imi mirosea toata casa toata noaptea a mincare si daca o puneam dimineata era gata doar seara cind deja eu nu mai maninc mincaruri "grele"...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac in slow-cooker orice mancare gen tocanita. Numai ca ceapa o prajesc un pic inainte, la fel rumenesc si carnea un pic pentru ca se face mai greu decat legumele. Pun tot ce trebuie acolo si sunt libera sa fac ce vreau in loc sa stau la oale. Mai fac in ea: sarmale/ardei umpluti, ribs-uri, dupa Thanksgiving, mi-a ramas curcan destul de mult, am scos carnea de pe oase, ai am pus oasele la fiert in oala, pentru 5-6 ore, si am adugat apoi carnea, si in final mi-au iesit niste racituri super, super, fara pic de gelatina, mai fac mancarica de fasole(folosesc fasolea fiarta cam pe jumate sau din conserva) si cu un pic de afumatura iese super. Asta vara am facut si dulceata de capsuni , doar ca am pus capsunile cu zahar de cu seara, au lasat suc, am fiert sucul ala pana s-a mai ingrosat si l-am turnat fierbinte peste fructele care asteptau cuminti in slow-cooker, le-am pus la 4-5 ore si mi-a iesit o dulceata foarte fina cu fructele relativ intregi !Acuma friptura, ham si din astea este foarte simplu de facut. Am incercat odata sa fac peste file, pe pat de legume. Am pus fel de fel de legume, deauspra pestele condimentat , bucatele de un si am setat la 3 ore(low), a iesit o bunatate !!!! Trebuie sa fii inventiva cand folosesti oala asta dar este super oricum ! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...