Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

divortez


Recommended Posts

  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ai luat cea mai buna decizie. Divorteaza. Nu se va schimba in veci, oricat vei spera tu sa se intample asta. Si mai ales acum, dupa ce stie ca l-ai inselat. Astfel de oameni gandesc ca esti proprietatea lor, fac ce vor cu tine si din tine. Si nu are rost sa te simti vinovata pentru acea aventura cu colegul tau. Exact cum spunea si mama ta, ai cautat exact ce nu aveai. Surprinzator este de ce ai stat si ai indurat atat. Dar acum nu mai conteaza, important este ca faci ceea ce trebuie, chiar daca o faci mai tarziu. Nu stiu ce varsta ai, si chiar nu conteaza asa de mult in astfel de situatii. Ai viata inainte. Mult succes iti doresc. alsa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116553 o situatie asemanatoare...daca ai rabdare sa citesti, vei vedea ca A a primit sfaturi in privinta pasilor necesari pentru pronuntarea divortului, separarea de sot, incredintarea copilului, obtinerea unor ajutoare sociale, etc. imi pare rau prin ce treci, tine-te tare, apeleaza la suportul mamei tale, la oricine te poate ajuta...dar divorteaza pana nu e prea tarziu si copiii tai sa ramana fara mama... succes ! Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu te inteleg, nici nu pot sa empatizez vre-un pic cu tine sau sa imi imaginez prin ce treci dar in schimb o inteleg pe mama ta, si simt durerea din sufletul ei. Am si eu o fetita, si tu ai copii (nu stiu daca si fete, dar asta conteaza mai putin). Niciodata nu m-am plans ca ar fi greu sa cresti un copil, nici ca ar fi o chestie care iti ocupa tot timpul, bla bla...e ceva absolut natural...o cresc cu atata drag, m-am trezit 1 an si jumatate noaptea sa o alaptez, am plans langa patutul ei cand a fost bolanvioara, imi fac griji oricand nu este langa mine, uneori ma supara de numai eu stiu ce i-as face dar nu suport ideea ca eu sau oricine altcineva i-ar putea face un rau. Si sper sa fie sanatoasa, orice ar face este copilul meu si nu mi-ar putea gresi. Dar sa o cresc cu atata drag (nu unul iesit din comun, ci dragul oricarei mame), sa ma bucur ca ajunge independenta si ea sa-si gaseasca pe unul care o bate, nu de ieri ci de 17 ani!!! Adica aproape exact atata timp cat mama ta te-a crescut cu vorba buna si mangaieri (banuiesc, caci din sfaturile pe care ti le-a dat pare o femeie cumsecade) vine unul si tot atatia ani te bate! Zau...daca de tine nu iti pasa, gandeste-te la mama ta! Ii esti datoare sa ai si tu un pic grija de tine, ca ea a facut-o atata timp dar de acum ar trebui sa fii si tu in stare. [mamica] Lorena(19.12.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

trebuie mai intii sa-mi limpezesc mintile, sint fericita in sinea mea ca cel putin mi-am dat seama ce NU mai vreau, adica, nu mai vreu sa iau nici o bataie ma intrebati de ce am stat; de frica, de crezut ca iubeam, ca pot sa-l schimb, eram si eu mai tinara si credeam ca pot opri pamintul din rotit daca vreau. corina: o sa citesc ce mi-ai trimis, merci mult! guestus: nu sun la politie desi am vrut sa o fac de citeva ori vara asta, intr-un fel nu vreu sa-l fac de ris, si apoi daca vrea neaparat sa-mi faca rau, poate sa-mi faca si cu politie cu tot. va multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui doubi nu sun la politie desi am vrut sa o fac de citeva ori vara asta, intr-un fel nu vreu sa-l fac de ris, si apoi daca vrea neaparat sa-mi faca rau, poate sa-mi faca si cu politie cu tot.
Draga mea, nu trebuie sa-ti mai pese de rusinea lui si de orice alte stari care-l privesc direct si personal. Inteleg ca ai trait cu omul asta atatia ani si-ti este inca greu sa te detasezi complet de persoana lui, dar fa un mic efort si educa-te sa fii indiferenta in ce-l priveste. Who cares cum se simte el, in fond si la urma urmei? In alta ordine de idei, in general, barbatii care-si bat sotiile sunt niste fricosi si niste lasi cand au de-a face cu alti barbati. Eu zic ca politistii canadieni sunt destul de impresionanti la vedere, deci sunt convinsa ca sotul tau nu o sa stie in ce gaura sa se vare de frica cand l-or invita intr-o vizita la circa de politie. Nu cred ca vei mai avea probleme cu el odata ce te hotarasti sa-i chemi. Ai grija de tine si nu te mai lasa injosita de acest personaj. [flo] Mamica de [url="http://b2.lilypie.com/aCT4m5/.png"]Zanuta mica, Anna Laura [zana][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...