Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta German Stollen Bread


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Imi permit sa reactualizez subiectul asta pentru ca am ramas datoare cu un raspuns lui Alint, careia vreau sa-i multumesc in primul rand pentru reteta. Deci, Alint, am urmat reteta ta si mi-au iesit niste painici grozave. Am incercat si mai multe umpluturi si, cel mai mult mi-a placut stollenul cu nuca in loc de almonds(taiata in bucati mici cu cutitul), dried cherries (visine uscate maruntite), dried cranberries si stafide tinute in rom, coaja de lamaie rasa si zaharisita si praf de nucsoara. Data viitoare o sa-i pun si bucati de ciocolata din aceeaaceea cu continut mare de cacaoa! Am mai observat ca indata ce-o scot din cuptor, painica e usor de uns direct cu un baton de unt la temperatura camerei (care se topeste in contact cu painea fierbinte) si apoi tavalita in zahar praf pe toate partile. Eu am impaturit-o exact ca-n primul filmulet si mi-a iesit in forma de inimioara in sectiune. Imi pare rau insa ca n-am pozat-o...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Imi permit sa reactualizez subiectul asta pentru ca am ramas datoare cu un raspuns lui Alint, careia vreau sa-i multumesc in primul rand pentru reteta. Deci, Alint, am urmat reteta ta si mi-au iesit niste painici grozave. Am incercat si mai multe umpluturi si, cel mai mult mi-a placut stollenul cu nuca in loc de almonds(taiata in bucati mici cu cutitul), dried cherries (visine uscate maruntite), dried cranberries si stafide tinute in rom, coaja de lamaie rasa si zaharisita si praf de nucsoara. Data viitoare o sa-i pun si bucati de ciocolata din aceeaaceea cu continut mare de cacaoa! Am mai observat ca indata ce-o scot din cuptor, painica e usor de uns direct cu un baton de unt la temperatura camerei (care se topeste in contact cu painea fierbinte) si apoi tavalita in zahar praf pe toate partile. Eu am impaturit-o exact ca-n primul filmulet si mi-a iesit in forma de inimioara in sectiune. Imi pare rau insa ca n-am pozat-o...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...