Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ardei umplutzi cu varza


Recommended Posts

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nico,eu ma refer la retzeta aceai cu varza tocata marunt amestecata cu mocov si tzelina!Se umplu ardeii cu amestecul respectiv si se pun la murat! Eu nu mai tzin minte daca astea sunt toate ingredientele(varza alba,tzelina frunze.morcov)sau mai e cev pe linga! Astept sa vad ce retzeta stitzi voi si apoi va mai intreb ceva![:D] Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am pus eu saptamana trecuta si deja am inceput sa-i mancam! 4 kg ardei grasi rosii (mai mari) 2 verze mari (4-4,5 kg) 1 varza rosie (1kg) frunze de telina (2 legaturi) frunze de marar (4 legaturi) 3-4 morcovi mari dati prin razatoare Varza taiata fideluta, frunzele taiate si morcovul ras se amesteca cu sare intr-un lighean. Amestecul trebuie sa fie mai sarat decat o salata de varza. Se lasa sa se mai inmoaie. Ardeii se curata de seminte si apoi se umplu cu amestecul de mai sus. Se pun in borcane. Borcanele se umplu cu apa rece si se adauga sare (1 lingura sare la 1 litru apa). Daca vrei poti adauga un pliculet de conservant. Eu nu am adaugat pentru ca am vrut sa fie naturali! [:)] In fiecare zi se vantura (se varsa lichidul din borcane intr-un vas incapator si se bate bine cu telul; eu am batut cu mixerul ca mi s-a parut mai convenabil). Ies garantat foarte buni! Ardeii umpluti cu varza se mureaza foarte repede (in cateva zile). Daca vrei sa nu se acreasca foarte tare ii poti transfera intr-un vas si ii pastrezi la frigider. Ai mei stau bine-mersi in frigider si sunt buni...[cool] A... si inca ceva am folosit sare grunjoasa. Succes!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am pus si eu acum vreo doua saptamani. Am tocat la robot varza, morcov si marar (n-am gasit frunze de telina atunci...). Le-am amestecat pe toate impreuna cu sare grunjoasa. Am umplut ardeii cu amestecul respectiv, am facut o saramura: la un litru de apa 1 lingura plina de sare grunjoasa, am lasat-o la racit si rece am turnat peste ardei. Eu am pus intr-un butoias de 20 de kg, deasupra am pus niste crengute de visin ca sa-i tina presati si sa nu se ridice. I-am dus in beci la socrii, inca nu i-am verificat, sper sa fie buni, de regula sunt.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ellinia diseara terminam si noi de pus ardeii gras umpluti la fel cum spui tu, sa nu uit de crengutele de visin[pup] [9cer] de [zana] Crina Alexandra [loveyou] [url="http://good-times.webshots.com/album/568062891ydZouG"]Crinul Meu[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alexandracrina"][foto][/url][url="http://by.lilypie.com/UwOap2.png"]Atat de mare sunt[/url]
Participam la concursul Klorane cu [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE"]aa1 si aa2, un vot va rugam[flo][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dragelor multzumesc de retzeta!N-am uitata aproape nimic dupa cum constat,bine unele dintre voi au alta retzeta(cea cu varza rosie de exemplu)fatza de ceea ce stiam eu1 Acum vine partea a doua a intrabarii mele si astept sfaturile voastre! Eu nu voi umple ardei cu compozitzia sta,vreu sa pun doar compozitzia la murat! In principiu imi e clar deci fac amestecul(varza alba,morcov,tzelina)il pun in borcan si pun saramura peste!dar cum procedez cind trebuie sa "vintur"zeama aia?Am intzeles ca daca pui saramura fiarta(si racita)nu mai este necesar sa-i vinturi! Cum sa fac? Multzumesc inca odata pentru eventualele raspunsuri![asia] Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

poti sa folosesti un furtun introduci un capat al furtunului in borcan/bidon si suflii in elalalt capat al furtunului... stiu ca asa facea tata cu muraturile pentru iarna fiindca bunica-mea le punea in "vase" f mari si erau incomod de "vanturat" multumesc pentru reteta chiar imi facuse criss75 pofta de muraturile astea si asteptam reteta ei [:D] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...