Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Blat de pizza fara drojdie


nikole

Recommended Posts

Cea din Romania, cel putin cea pe care o cunosc eu in pachetele mari era drojdie de bere proaspata. Din cauza obiceiurilor alimentare diverse nu gasesti tu drojdie, las ca peste citeva luni iti scoti pirleala :-)) s-ar putea totusi sa existe o drojdie uscata si la tine, ceva granulat, poate chiar instant cine stie.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Poti folosi varianta sarata a [url="http://forum.desprecopii.com/forum/pop_link_reply.asp?TOPIC_ID=65269&REPLY_ID=1389758"]aluatului fals dospit al lui dr Oetcher[/url] Foarte bun si foarte usor de facut! [;)]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Yo daca apas pe linkul asta imi arata altceva nu cea ce ma astept eu,adica ingrediente chestii trestii![:D] Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Scuze...n-am mai verificat sa vad daca mergelink-ul. Am folosit optiune de "link direct catre raspuns",nu stiu de ce apare bazaconia asta. [:D] Deci...[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=65269&REPLY_ID=1389758"]aluat fals dospit al lui dr Oetcher[/url].
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

asa este, sotul tau are dreptate ... aici ai sa gasesti drojdie la toate magazinele fermento biologico se numeste cea uscata este fermento biologico seco(pe care o gasesti la raionul cu praf de budinci/esente/praf de copt/frisca/si alte produse pentru facut prajituri) iar cea proaspata este fermento biologico fresco pe care o gasesti la frigiderele de langa raioanele de panificatie...si este fie sub forma unui cub mare(pentru o cantitate mai mare de faina) sau cubulete mici doar pentru 500 gr faina si inca un pont pizza hut are rodizio in fiecare marti (platesti o taxa si mananci cata pizza poti duce) cu 20 de reais(apoximativ 12 dol) iar pizza pedacinho este si ea de luat in seama [:D] cu preturi mult mai mici decat ph-ul dar la fel de buna si sortimente variate dar sa nu ocoliti nici churasqueriile [:D] unde mai precis in Brazil veniti? noi suntem in Brasilia...poate cine stie... [:D] numai bine monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
asa este, sotul tau are dreptate ... aici ai sa gasesti drojdie la toate magazinele fermento biologico se numeste cea uscata este fermento biologico seco(pe care o gasesti la raionul cu praf de budinci/esente/praf de copt/frisca/si alte produse pentru facut prajituri) iar cea proaspata este fermento biologico fresco pe care o gasesti la frigiderele de langa raioanele de panificatie...si este fie sub forma unui cub mare(pentru o cantitate mai mare de faina) sau cubulete mici doar pentru 500 gr faina si inca un pont pizza hut are rodizio in fiecare marti (platesti o taxa si mananci cata pizza poti duce) cu 20 de reais(apoximativ 12 dol) iar pizza pedacinho este si ea de luat in seama [:D] cu preturi mult mai mici decat ph-ul dar la fel de buna si sortimente variate dar sa nu ocoliti nici churasqueriile [:D] unde mai precis in Brazil veniti? noi suntem in Brasilia...poate cine stie... [:D] numai bine monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Monica, vom locui in Campinas, SP, as fi vrut eu in Bahiaaaa[:D] si uite asa s-a ivit ocazia sa-ti spun cat am salivat admirand ce-ti iese din manute[pofta][pofta][pofta][flo][flo][flo][asia] Nikole, mami lui [url="http://community.webshots.com/user/nikole2910"]Albastrel[/url](4.08.2007) si fericita [gravi]14+cu posibil...Maronel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

aaa...deci o sa fii departe de noi...dar cine stie...se intalneste munte cu munte... [:D] multumesc fetelor nu am blog, insa sub poze daca aveti nevoie de retete le gasiti acolo monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
aaa...deci o sa fii departe de noi...dar cine stie...se intalneste munte cu munte... [:D] multumesc fetelor nu am blog, insa sub poze daca aveti nevoie de retete le gasiti acolo monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
daaaa.... si pe mine m-ai dat pe spate cu pozele de la semnatura, Doamne fere' sa intri flamand pe DC, te trece ameteala pe scaun. In alta ordine de idei, vazusem la semnatura ta zilele trecute pizza, si gata, mi s-au aprins beculetele, insa ce mi-a iesit[bang]mie, numai pizza nu se numea. Nu mai zic de salata de vinete, cat de frumos ti-a putut iesi[pofta] Stai ca eu vreau sa vizitez Brazilia, am vazut niste poze la cineva si mi-a placut, strazile largi, copaci, verdeata, frumos, nu-s de ce dar mi-am amintit de Iasi[olala] Asadar, daca in viitor timpul iti va permite si ai placerea poate ne vedem la o cafea...sar cu un pm cand o fi momentul[pup] Nikole, mami lui [url="http://community.webshots.com/user/nikole2910"]Albastrel[/url](4.08.2007) si fericita [gravi]14+cu posibil...Maronel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ioi...iti dai seama ca abia astept multumesc monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
eu fac pizza cu aluat fraged,sa o pot manca si rece:un pachet de unt,1 lingura otet,3 languri apa calduta si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca de mana aluatul.Nu e obligatoriu sa o las sa se odihneasca,o intind imediat in tava,ung cu kech-up,pun kaiser,ciuperci,ardei gras,rad cascaval(mozzarella) si la cuptor pana se rumeneste. dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...