Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Branzeturi de casa


Recommended Posts

Eu pun la 1 l de lapte+ 1 iaurt... maresti/micsorezi cantitatile in functie de cata branza doresti sa obtii(din 1 l lapte+1 l de iaurt ies aproximativ 250-270 gr branza) chiar aseara am facut din nou pentru o placinta cu branza si a iesit super buna Se pune laptele la incalzit intr-o oala cand este destul de fierbinte se rastoarna iaurtul, se amesteca si se lasa cu focul mic pana incepe sa se separe branza de "zer" nu trebuie neaparat lasat pana la fierbere se opreste focul, se lasa putin sa se racoreasca si se pune la scurs intr-un tifon sau o sita deasa... uite [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum?authkey=Gv1sRgCOSZy_nHv9SgWg#5390602978344211474"]Asa[/url] arata branzica mea dupa ce a fost scursa, apoi am "sfaramat-o" pentru placinta [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum?authkey=Gv1sRgCOSZy_nHv9SgWg#5390603028157361106"]Aici[/url] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

aici se gasesc de 180 gr si de 200 gr...de obicei unul din asta mic pun la litrul de lapte sau daca am kefir(la fel ca gramaj) lapte batut... monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei sa faci branza-cas atunci incalzesti laptele atat cat sa poti tine degetul in lapte fara sa te arda. Pui cheagul(Parca pepsina artificiala ii spune...nu am mai facut de mult de tot...si scrie pe sticluta cate picaturi sa pui la cantitatea de lapte pe care o folosesti) in lapte si lasi sa se aleaga zerul de branza, apoi lasi la scurs printr-o sita deasa si acoperi cu o farfurie ( se preseaza) daca vrei apoi sarezi branza monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu am facut niciodata dar uite ce am gasit pe net [url="http://www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-brinza/cascaval-de-casa.html"]Aici[/url] o reteta de cascaval de casa si [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62880"]AICI[/url] o discutie mai veche tot de pe dc cu mai multe retete de cascaval de casa chiar am sa incerc si eu sa vad ce iese in unele retete este margarina am sa incerc cu unt [:D][:-@] monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

imi pare rau ca nu te pot ajuta, mie cheagul mi l-a trimis de acasa din ro (dar nu am mai facut de mult cu cheag) asa cum am zis se numea pepsina artificiala, era intr-o sticluta cu picurator si scria pe ea in functie de cati l de lapte foloseai calculai picaturile mai mult din pacate nu stiu sa-ti spun..poate iti paote trimite si tie de-acasa... monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...