Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

In prag de divort


Recommended Posts

Mi-ar face mare placere sa ma ajutati cu un sfat, cu o parere, cu un gand...orice. Sunt foarte trista in aceasta perioada. Sotul meu a plecat de acasa acum cateva saptamani. Dupa ceva vreme s-a intors, insa la prima cearta pe care am avut-o a plecat din nou. Desi l-am rugat sa ne acorde o ultima sansa, imi spune ca nici nu mai vrea sa auda de asa ceva si ca nu-si doreste decat sa divorteze. Daca ma intrebati de ce s-a ajuns aici, as putea spune ca nu a fost un motiv principal care sa ne aduca in acest punct. Pur si simplu sunt multe adunate si facute gramada in sufletul omului. Suntem casatoriti de 5 ani si avem o fetitza frumoasa ca un inger. Pe de o parte mi-as dori sa se reintoarca acasa, sa punem punct la tot ce a fost si impreuna sa gasim formula prin care sa trecem mai usor peste dificultatile vietii. Pe de alta parte, sunt foarte nervoasa pentru faptul ca a decis sa plece si sa ne paraseasca. Imi este greu sa recunosc, dar adevarul e ca nu mai am incredere in el. Pana sa plece traiam cu sentimenul ca orice s-ar intampla, vom ramane mereu alaturi unul de celalalt. Acum nu mai am acest sentiment si-mi este destul de greu. Nu stiu ce sa fac. Am momente in care imi doresc din tot sufletul sa vina inapoi, insa am si momente in care imi vine sa arunc din casa tot ce imi poate aduce aminte de el. Este pentru prima oara in viata cand nu stiu ce sa fac cu viata mea, cum sa tratez problema si incotro sa o iau. Nu mi s-a mai intamplat. Defel sunt o persoana foarte hotarata, atunci cand imi pun ceva in cap nu ma las pana nu obtin, si nu-mi lipseste determinarea niciodata. Insa acum imi este foarte greu. Poate pentru ca in adancul sufletului meu sunt franta si nu reusesc sa gasesc puterea de a merge mai departe intr-un fel in care sa ma faca fericita.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Daniela,daca un om e hotarat sa plece nu-l poti tine cu forta... ti-a spus motivele pt care a plecat de acasa? voi va mai iubiti?...ma rog,e un fel de-a spune....ca daca a plecat nu s-ar zice ca te mai iubeste.... te-ai gandit ca ar putea fi altcineva la mijloc?! el unde pleaca cand ii vine dor de duca?[:D] ca nu e prea bine nici pt copil sa-l tot vada vanind si plecand.... eu zic ca ar tb. sa-l lasi sa se hotarasaca fara sa incerci sa-l conditionezi cumva.... si sa vezi ce vrea,desi mai important e ce vrei tu.... daca accepti sa tot plece si sa tot vina(e adevarat ca nu s-a intamplat decat de doua ori)el stie ca se poate intoarce de cate ori are chef si asta e un joc al nervilor.... tu cauta sa te linistesti,ca asta e,nu esti nici prima si nici ultima care trece prin asa ceva....ai un copil care are nevoie de tine si de restul vei vedea cum o a fie,dar in timp... nu poti forta nimic,in sensul ca nu-l poti forta sa stea langa tine.... dar poti face tot ce trebuie pt tine,asa ca incepe sa gandesti ce vrei tu si sa faci asa incat copilului sa-i fie bine... [pup] [url="http:helpsonia.com/povestea-soniei/"]Alaturi de SONIA[floare3][/url] [url="http://paul-mihaita.blogspot.com/"]si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA[floare3][/url] [url="http://bogdan-andrei.blogspot.com/"] si nu in ultimul rand donu'Bodo[floare3][/url] Vio [trombon], mamica lui MIHNEA [avion] viitor "descoperitor" de infinit __________________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daniela,ai spus ca s-au adunat multe in sufletul omului,deci si-n sufletul tau?In fiecare mariaj se aduna problemele dar depinde cat sunt de importante sau nu.Acest du-te-vino al lui il arata ori ca pe un om nehotarat care inca nu vrea sa se rupa de voi doua,ori ca pe un necopt.N-o sa-ti spuna nimeni 'lasa-l' sau 'nu-l lasa',asta depinde de tine.Analizeaza casatoria voastra si vezi singura daca merita sa lupti sau nu pt. mentinerea ei.Sanatate si putere![flo] [url="http://community.webshots.com/album/560900254VfnRrM"]W[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...