Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nord Americancele traiesc sanatos! 8


Recommended Posts

eu iau tratament pentru tensiune, care in parte scoate apa din organism, sa nu aiba inima de pompat f mult lichid. Asa ca la mine faza cu umflatul cu apa e relativ[:)] eu sunt multumita ca nu m-am ingrasat din mai decat cateva pounds. Iar acum daca slabesc si restul de 6, sincer ca dau de baut! Emma Aida e inger[ruga] Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bravo Maru! Te apropii de ideal, sigur a fost si stresul responsabil in pierderea ta [:)] nu uita: e-c-h-i-l-i-b-r-u! Discutia asta cu ouale e controversata, pro si contra pentru fiecare din cele doua componente. Pana acum au trecut ok sarbatorile pentru mine, am reusit sa iau un virus si nu prea am avut pofta de mancare, iar medicamentele de viroza imi vine sa le dau si pe alea afara.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bai dar glicemia asta creste sau scade? Ca eu nu prea am putut sa dorm azi-noapte si tot gandindu- ma la bunatatile din frigider nu m-am putut abtine si a trebuit sa mananc ceva, am mancat bine, bine si n-as fi vrut, ca eu nu mananc noaptea dar acuma simteam ca mi se face rau. Nu m-am putut abtine cred ca mi-a scazut glicemia mult sub limita normala. V-am zis ca sunt pofticioasa si in ultimele zile am cam exagerat.

Acuma zic si eu, doar o data pe an e Craciunul, insa mai este si anul nou si pe 1 ianuarie cand sarbatorim iar in familie si cu preietenii, ce ma fac eu?

Carmencita

Cristian si Alex

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Carmencita, eu zic sa te bucuri de sarbatori, sa mananci cu moderatie din tot, sa enjoy. Come Jan 3rd, incepi un detox, mai supitze, salate, fasolica, si ai sa vezi ca o sa se duca cele pounds pe care eventual le pui acum! Eu te inteleg perfect cu poftele, eu cand am o perioada de aia de pofte, orice as face, nu pot sa ma abtin! Visez mancare. Noi am fost iar musafiri azi, si sa stii ca am mancat din toate cate putin, si abia pot respira. Maine o sa imi fac o supa de galuste pornind de la niste aripi de curcan, si sa vezi ce spal eu cele matze imbuibate :) iselin, ai grija de tine! Cum de muncesti zilele astea? Noi avem liber zilele astea, adica si maine, si apoi mi-am luat 3 zile de conced, dar am de lucru de acasa[:D] Emma Aida e inger[ruga] Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu abia ma legan pe langa burta [:I] M-am lasat prada poftelor, am mancat de necaz din cozonacul care nu mi-a iesit (dar umplutura este super buuuna), sarmale, friptane cu piure, pe unde am fost invitata nu am ratat nimic [:D] Cand mai ma lovesc regretele mai bag cate un gref (vad ca nu sunt singura, Delphin [flo]) dar mai e un pic pana la noul an, noi resolutii, un nou inceput. Si cred ca o sa va parasesc, adica subiectul, nu pe voi ca-mi sunteti dragi [pup], o sa ma inrolez la subiectul cu Montignac ca am unele chestii mai particulare despre regim pe care vreau sa le chestionez. Bafta in continuare la slabit si la mancatul sanatos !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu credeam ca ne parasesti pentru ca ti-ai atins telul, chiar asa, am vaz't si eu poze si arati de miliane, Diana, acuma vrei sa te mentii, nu-i asa? Da Maru, eu enjoy fiecare bucatura, dar ziceam ca am cam exagerat, insa mai sunt ceva carnati ii duc pe toti unde mergem de revelion, salata boeuf s-a terminat, mai am ceva racitura, azi fac sarmale, insa sarmalele nu imi plac in mod deosebit. Din ianuarie o sa gatesc mancare obisnuita si ma swich pe exercitii fizice si kefir. Daca ma duc la serviciu, sper sa mearga, ca daca stau acasa mananc toata ziua. Cu cozonacul, ce fac, mi-am propus sa duc la colege la serviciu, insa nu mai e chiar proaspat, stiti voi asa pufos cum era cand l-am facut, cred ca o sa-l las sa mancam dimineatza cu lapte. Un an nou cu bucurii si aveti grija de voi. Carmencita Cristian 3 ani si 7 luni si Alex 14 ani si 5 luni
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Diana, sa-ti fie de bine greful [:)] Eu inca il am la micul dejun... ma lupt cu el cand am timp dimineata.Apoi peste zi incerc sa fiu rezonabila mai ales acum cand am musafiri si trebuie sa gatesc romaneste[bang] lucru de care am oroare!!!!!! Trece repede, inca putin pana luni. Inca ma mentin, m-am masurat la "cuisses" si sunt la 54cm, pas mal, dar se poate si mai bine. Tare mi-as dori un 52, dar vrabia malai viseaza...fostai lele cand ai fost!!!! Sper sa ies cu bine din an si sa incep unul dupa cum imi place mie!!! va urez sa firi rezonabile[:)][pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu i-am zis Dianei cand ne-am vazut ca arata f bine sa stiti. Maru, muncesc pentru ca la mine compania munceste, avem foc continuu si eu personal am avut f mult concediu anul acesta si nu mai indraznesc pe moment, apoi sunt cu viroza/ virusul dupa mine si n-as face nimic acasa, in plus ai mei ma tin in carantina. Carmencita: cozonacul uscat eu il transform in bilute cu rom sau crema whisky, adica amestec cozonacul cu multa cacao, cu rom si le rulez in bilute apoi pe care le dau prin zhar. Iti dai seama ca nu vorbim doar de 100 grame de rom/ crema whisky. Sunt f aprecite bilutele acestea intotdeauna. Apoi mai poti face pesmet uscat din cozonacul care ramane, e f gustos pesmetul asta si-l poti folosi la papanasi, sfintisori, etc. Sau il poti folosi ca blat pentru un tort, iese f gustos. Si uite inca de pe forum: CREMA DE COZONAC (Sanda Marin) 300 g cozonac, sirop de zahar, cafea, cacao sau marmelada;. Siropul: 1l2 pahar apa, 100 g zahar, rom dupa gust. Se moaie o felie de cozonac uscat cu câteva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugând rom si sirop cât se cere, pâna se face ca o crema potrivit de groasa. Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 — 3 linguri de marmelada. La fel se poate face din piscoturi uscate sau chiar din tortul pe care vrem sa-l umplem cu crema. Pentru aceasta se taie tortul în trei felii transversale, cea din mijloc ceva mai subtire. Aceasta se scoate, se inmoaie cu sirop si se procedeaza la fel ca mai sus. Torrijas 1 cozonac mai vechi (cam 12 felii), 2 galbenusuri, 1 lingura de lapte, 1 lingura de vin, 1 lingura de zahar pudra Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga laptele si vinul si apoi se inmoaie feliile de cozonac. apoi acestea se prajesc pe ambele parti pana devin crocante si rumene. Se servesc presarate cu scortisoara amestecata cu zahar pudra sau cu cacao amestecat cu zahar tos. sau budinca: http://sabina-madalina.blogspot.com/2009/01/budinca-de-cozonac.html
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

hello, hello eu intru sa vad daca mai slabiti si voi vorbiti de mingi de cozonac [pofta][:D] maru, bravo, la ce greutate vrei sa ajungi? eu ma invart pe la 145-146, abia ce m-am cantarit si arata 146, asta la 10, dupa ce-am baut cafeaua si-am mancat ceva, deci e bine. am mancat zilele astea mai mult decat trebuia insa am facut si miscare. zilnic cate 40-45 minute de eliptica plus wii fit, just dance etc. ma simt bine dar nu mai am sperante sa ajung la 140 lbs pana pe 3 ianuarie, poate pana ajungem pe insula sa-mi ating scopul. e bine si asa. azi as iesi la o tura de alergat, parca e mai bland afara. va pup, succese Andreea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...