Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Iritatia produsa de scutece


Oaspete desprecopii

Recommended Posts

  • Administrators
Daca vezi bebelusul nefericit si plangacios, s-ar putea ca problema sa sa fie in scutec. Adica, sub scutecel, sa se afle o iritatie rosie ce ii produce usturime si discomfort. Simpla frecare sau umiditatea de la scutec pot produce iritatie sau pot fi rezultatul unei infectii. Aceasta este o problema foarte intalnita la generatia cu scutece. Conform Ghidului Sanatatii Familiei al Universitatii Harvard, iritatia de la scutece afecteaza aproximativ 35% din copii si poate recidiva frecvent. [url="http://www.desprecopii.com/info.asp?id=130"]Iata aici o privire asupra iritatiei de scutec si a felul in care se prezinta dar si sfaturi utile de la Desprecopii.com: [/url] ************** Citesc cu placere:[url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] |
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Abia am scapat si noi de o astfel de iritatie. Am schimbat marca de scutece, am urmat tratament (violet de gentiana si clotrimazol) si acum Daria e ok. Farmacista ne-a recomandat sa ii dam cu mai mult ulei dupa baita.[batetoba] Speram s anu mai recidiveze pentru ca este foarte neplacut pentru pui(dar si pentru noi).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Am incercat f multe creme si iritatia persista pana intr-o zi cand cineva mi-a povestit de BICARBONAT. La noi functioneaza si fetitei mele ii trece f repede cand are o iritatie mai urata. Pun o lingurita de bicarbonat intr-o jumatate de litru de apa si clatesc fundul bebiteti cu solutia rezultata. Nu e mare filozofie.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Nu scutecele sunt problema acestor iritatii la bebelusi, ci faptul ca ei stau cu pipi si caca prea mult timp. Combinatia intre cele doua este un dezastru pt copil. De pipi nu poate fi schimbat in fiecare clipa cand face, pentru ca ar trebui sa schimbi 20 de scutece pe zi, dar copilul trebuie urmarit si schimbat imediat dupa ce a facut caca. Al meu, din nefericire, mai facea si in timp de dormea ori inainte de somn. Pana se trezea, era suficient sa stea 1-2 ore cu caca la fundulet si toata munca mea de al pastra cu pielea fina si curata era compromisa. Imediat ii aparea iritatia si 2-3 zile aveam de muncit sa il refac. Mai mult, daca face caca moale, atunci sigur se irita. O alta cauza a iritatiei este aparitia dintilor, cand toti copiii fac caca mai moale, care se lipeste imediat de pielea lor fina. Asadar, concluzia la care am ajuns este ca nu trebuie lasat cu caca la fundulet nici macar o clipa. Cat despre creme, toate sunt bune la inceput, cat iritatia nu e prea mare. Dupa aceea, tot cu spalatul la fundulet o rezolvi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...