Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alimente eco. Ne permitem?


Recommended Posts

Zilele trecute am vazut la TV un mic reportaj despre magazinele specializate in care se comercializeaza numai alimente eco. Toate bune si frumoase pana la preturile acestora! de 3-4 ori mai scumpe decat cele obisnuite. E adevarat ca sunt 100% naturale, e adevarat ca sanatatea nu are pret, dar e pacat ca nu oricine are buget pentru asa ceva... ceea ce ma ingrijoreaza este ca de fapt niciun fruct cumparat din supermarket la ora actuala nu e 100% eco. Incercam sa mancam sanatos, avem impresia ca daca ne hranim cu fructe si legume e ok... dar uite ca acele fructe si legume poate mai au doar jumatate din proprietati... si restul, plastic sau mai stiu eu ce..la voi in casa cum e? mancati alimente eco sau nu?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pentru corectie, Dana[flo] De fapt puteam sa extind sfera si sa spun PRODUSE ECO.[flo] Participam cu piticotul la concursul KLORANE, speram sa ne votati! Suntem aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2 Multumim![olala]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Zilele trecute am vazut la TV un mic reportaj despre magazinele specializate in care se comercializeaza numai alimente eco. Toate bune si frumoase pana la preturile acestora! de 3-4 ori mai scumpe decat cele obisnuite.
Pai cum ar putea sa fie altfel? Evident ca e mai scump sa furnizezi alimente bio decat alimente procesate industrial... Asta e!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La noi a fost mare scandal, ca nu ar fi respectat nu stiu ce reguli, gen:10 km raza de actiune nepoluata(zic asa din burta[:D] ca nu le am cu agricultura), pe urma au facut teste si au gasit pesticide in alimentele bio, deci sincer pe cine sa mai crezi[bibe]...ramai in ceata va zic eu, iar de la tarani in Olanda, hmm, aici totul e super-industrializat, la inceputuri credeam si eu ca e vai bio de bio[alcool]...pe urma mi-a explicat cineva ca la cat de mica e Olanda, nu se respecta regula cu pe nu stiu cate ha, sa fie numai bio[8D] ca nu se poate, sigur trece vreo autostrada pe langa, mai una, mai alta...deci cum facem sa fim siguri de cat de "bio" sunt alimentele? eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu din pacate nu-mi permit. In trecut ii luam lui Kevin morcovii ptr suc, ulterior s-a razgandit si nu bea nimic facut in casa decat cel de portocale, asa ca nu mai cumpar nimic, decat sporadic, odata la cateva luni, miere de albine, sau mai imi iau uleiuri de la astfel de magazine cu produse organice. De ex aici, pe 3 morcovi, dadeam aproape 4 $, daca ii cumpar din supermarket ii iau cu 1$. Mie mi se pare aberant de scump, si nu imi permit. Astept sa ajung in Brazil sa mai vad si eu o piataaaa, mai avem rude la tara, poate atunci mai am vreo sansa sa mananc alimente eco Nikole, mami lui [url="http://community.webshots.com/user/nikole2910"]Albastrel[/url](4.08.2007) si fericita [gravi]14+cu posibil...Maronel "To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nikole, la noi in Deva nici nu exista magazin cu astfel de produse[:D] Poate e mai bine asa ca sigur m-as oftica vazand preturile[bang] Avem insa piata destul de mare, dar nu am incredere ca fructele luate de-acolo sunt bio. Suntem in concursul KLORANE si speram sa ne votati[flo] http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2 MUlTUMIM[flo][flo][flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cumparati fructe si legume romanesti. Sunt bio din lipsa banilor pentru ingrasaminte si pesticide. Si asta e valabil si in unitatile mari nu doar la privati. Tehnologia care ar trebui aplicata a ramas doar in carti. Sunt ani in care nu se mai aplica deloc ingrasaminte chimice iar tratamentele cu pesticide sunt la un sfert. Mai bio ca-n Romania nu gasiti [:D] Voi credeti ca produsele bio nu sunt tratate cu pesticide? Va inselati. Exista o lista cu pesticidele permise produselor bio.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...