Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta rapida prajitura


Recommended Posts

Vineri este ziua fetitei mele.As vrea si eu o reteta ,doua de prajituri,ceva care sa poata fi facut rapid(preferabil cu crema)sa duc la scoala sa-si serveasca colegii cu aceasta ocazie.De multe ori am iesit din impas cu ajutorul vostru,sper ca si de data asta poate ma puteti ajuta cu o reteta buna,rapida sa-i dau copilei la scoala. Multumesc anticipat![flo] Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica
Vineri este ziua fetitei mele.As vrea si eu o reteta ,doua de prajituri,ceva care sa poata fi facut rapid(preferabil cu crema)sa duc la scoala sa-si serveasca colegii cu aceasta ocazie.De multe ori am iesit din impas cu ajutorul vostru,sper ca si de data asta poate ma puteti ajuta cu o reteta buna,rapida sa-i dau copilei la scoala. Multumesc anticipat![flo] PS. As vrea o prajitura facuta in tava de aragaz eventual,sa fie mai spornica sa o pot taia dreptunghi,romb etc.....eventual sa fac 2 tavi sa ajunga la toata clasa. Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
[:)][:)][:)] Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica,la noi prajitura casei este CONGOLEZA. 2 OUA SE BAT CU 200 GR ZAHAR PUDRA,SE ADAUGA 3 LINGURI MIERE 1 ZAHAR VANILAT UN PRAF DE SARE 150 ML LAPTE CALDUT IN CARE SE DIZOLVA UN VIRF DE AMONIAC 1 + 1/2 CANA FAINA Se tapeteaza tava de copt cu hirtie de copt,o lasi la cuptor fara sa deschizi cuptorul pina se coace uniform. Deasupra faci un sos de ciocolata pe care il faci pe foc di: 1 pachet unt 7 linguri lapte 50 gr cacao 300 gr zahar Dupa ce se raceste aluatul din tava,tai bucatele si imbraci in sosul de cioco.E un deliciu! Tips:daca vrei si ai chef,poti folosi hirtii de briose( se gasesc in hipermarkeuri) si la final doar le pui pe un platou.Sunt mai estetice asa. E usor tare de facut si nici nu muncesti la ea. Le amesteci pe toate,pui la cuptor,faci cioco si gata. A,uitam!La multi ani printesei![flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pt.retete.din pacate a aparut ceva la servici si nu am avut 1 min liber,in final am cumparat prajiturelele pentru copilasi.Dar nu raman nefacute,le voi incerca pentru ai mei ,acasa. Multumesc,mi-ati fost de ajutor sunt foarte bune,pentru ca aniversari vor mai fi ,eu le-am notat in agenda mea.[pup] Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va recomand si eu o praji pe care eu o fac de mult timp, s.n. Prajitura desteapta (si chiar este desteapta, dar si delicioasa) Avem nevoie: 8 oua 250g margarina 225g faina 2 linguri apa 1 litru lapte caldut 2 pliculete de zahar vanilinat 300g zahar tos Zahar pudra pentru pudrat Mod de preparare: Luam o cratita si punem cele 250g margarina la topit, dupa care o lasam la racit.Albusurile le punem intr-un castron si le batem spuma cu mixerul.Intr-un alt castron, mai incapator, punem galbenusurile, adaugam 300g zahar tos, 2 pliculete zahar vanilinat, cele 2 linguri de apa si mixam totul pana la omogenizare.In compozitia obtinuta adaugam margarina topita si racita si mixam din nou pana la omogenizare. In aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si mixam pana se incorporeaza complet. Adaugam in compozitia rezultata laptelIn final, adaugam in compozitie albusurile batute spuma, amestecam bine cu un tel pana sunt complet inglobate. Compozitia rezultata este lichida, avand aspectul unei ciorbe, asa trebuie sa arate, in cuptor, in timpul coacerii se vor alege singure blatul si crema.e caldut si mixam bine.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia obtinuta in tava si o introducem in cuptorul preincalzit pentru 1 ora, la foc mic spre mediu, atentie supravegheati prajitura pentru a nu se arde. De preferat ar fi sa nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Dupa ce prajiturica s-a copt o scoatem din cuptor, o lasam in tava la racit, o pudram cu zahar si apoi o putem servi. Este extraordinara, va recomand sa o incercati, se pregateste foarte rapid si este tare gustoasa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...