Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Extensiile de par!!


Recommended Posts

Buna, asi dori sa stiu daca cineva a incercat si in ce salon din Bucuresti sunt puse bine si de calitate!! Ma bate gandul sa-mi pun si asi vrea sa stiu si parerile altor fete , va multumesc!! [url="http://flickr.com/photos/12060851@N04/"] Gwendoline si Kylian [/url] Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu am prmit feedback negativ de la 2 colege de munca. Una si le-a pus bine - aratau frumos, alta si le-a pus ca naiba, nu stiu cum sa zic, aratau ca niste latze inerte la ceafa, discrepanta totala intre textura parului sau si textura extensiilor Ambele totusi s-au plans ca: - au incput sa le pice cam in 2 luni - spalatul, uscatul coafatul devin mult mai problematice - adezivul folosit le- distrus parul natural si au trebuit sa taie o buna bucata din el Ambele s-au descotrosit de ele in maxim 4 luni si nici nu au mai incercat de atunci.... Edit: cea careia ii aratau bine le-a pus undeva in Tg Mures, cea care le-a pus nasol, le-a pus la un salon in Buc [gravi]31 + [baietel]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de raspuns, si mie mi_e frica dar asi incerca am parul mediu si asi vrea sa_l tund scurt si de aceia am zis sa incerc.Si vreau sa vad cum e cu parul lung daca imi place il las sa creasca pe al meu dupa. [url="http://flickr.com/photos/12060851@N04/"] Gwendoline si Kylian [/url] Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dariana, daca tot vrei sa vezi cum ti-ar sta cu par lung, de ce nu incerci sa probezi o peruca de calitate ? ce rost are sa dai o carca de bani doar ca sa ti le pui si sa le dai jos si sa ramai si cu parul deteriorat ? sau, si mai modern, exista programe pe calculator care, pornind de la fotografia ta, simuleaza n-spe mii de coafuri, sa vezi care se potriveste cel mai bine cu forma fetei, culoarea pielii, etc. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cat ar putea sa coste ? Daca sunt puse bine nu se vad! Nu stiu ce sa zic , stiti cum e omu nu se lacuieste pana nu incearca ori ce ar fi!! Asa sunt eu ,acum vreau si_mi voi pune ,poate imi va pare rau dar asta e o sa ma plang la voi dupa[:D]. Trebuie sa gasesc un salon unde sunt de calitate si sa nu para niste late in spate, iar cu intretinerea vad eu mai rau ca si parul meu actual nu cred ca vor fi . Mersi fetelor!! [url="http://flickr.com/photos/12060851@N04/"] Gwendoline si Kylian [/url] Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dariana, iti dau un singur exemplu, pe care il poti vedea si tu pe la toate televiziunile/emisiunile de scandal : simona sensual. are extensii puse, bani are destui incat sa-si permita sa mearga la cel mai bun salon si sa-si puna cele mai "tari" extensii. cu toate acestea parul ei arata JALNIC, zici ca are fuioare de canepa, parul este mat, oarecum incalcit, atarna fire inegale, etc. alt exemplu : oana turcu brancu. oribil si parul acesteia, dupa ce a renuntat la parul ondulat natural si si-a pus extensii. vezi doamne nu-i plac sotiorului ei femeile cu par cret... surorile bambi : si ele au avut o perioada extensii si se vedeau oribil; iti dai seama cum se vad in realitate, daca si la TV se cunoaste ca e par artificial prost pus si prost ingrijit.... si de britney spears a ras o lume intreaga, cand au fotografiat-o paparazii si i se vedeau extensiile prost puse (dupa episodul cu rasul pe cap)...daca nici asta nu avea bani sa-si puna extensii meseriase... am inteles ca exista o alta metoda de a pune extensii, nu prin lipire pe suvita, ci prin prinderea extensiilor de parul natural prin impletire...insa e o metoda migaloasa si probabil costa mai mult...iar daca extensiile sunt din par natural, chiar ca ajungi sa dai o mica avere pe toata aceasta operatiune... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna.Aici la DM am vazut niste suvite care se prind cu clame de parul tau...erau in cutii si nu am putut sa le pipai ca sa-mi dau seama de calitatea firului...insa un set complet ptr. un cap[:D]costa ceva pe linga 30euro.Am si vazut la doua pesoane si mi-au aratat cum se prind pe dedesubt clamele...parea ok...simplu si ieftin comparativ cu extensiile clasice.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de parere ca cel mai bine e sa ai parul tau natural. Daca stii sa il ingrijesti (tratamente, masti) poate sa arate de 1000 de ori mai bine ca un par cu sute de extensii si in plus nu trebuie sa iti faci griji ca a cazut una, sau ca nu sta bine. Acum mi-am adus aminte ca am vazut mai demult pe Euforia Tv o emisiune de-a Getei Voinea in care i-a pus extensii lui Miki (ex-Kpital) care pareau ok si nu se vedea diferenta intre parul ei si extensii. Oricum multa bafta si sa gasesti un salon care sa ti le puna ca la carte. [flo] P.S: nu stiam ca Oana Turcu are extensii. Am vazut eu ceva ciudat la ea dar am crezut ca e de la parul ala prea lins. [:D] Only me
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...