Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Interpretare BETA hcg


Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

De la ginecologie m-o trimis sami fac Beta HCG pt ca am fost la un control mai precis o ecografie si un papa nicolau.Asta o fost inainte de craciun ecografia o fost ok dar papa nicolau nu mio iesit bine rezultatul o fost ASCUS si la o sapt am avut intro zi hemoragie puternica asa din senin care mia trecut in cateva ore.Cand m-am dus la gine dupa rezultate i-am zis si m-o trimis sami fac BETA HCG sa nu fi avut o sarcina extrauterina si s-o fi eliminat.Sapt viitoare miam facut din nou programare la ea sa vad cemi zice lunga provestea.Si acuma mio dat tratament cu ovule 6 luni dar nu ma simt foarte ok pt ca am scurgeri un fel de rosu dar mai mult spre roz galbui-potocaliu nici eu nu mai stiu ideea e ca nui chiar asa rosu cum mi ciclu.Sunt intro dilema completa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mai am o intrebare care ma poate ajuta doctorita mi- spus ca urmatoarele 10 zile dupa ciclu sa fac tratamentul cu ovule si in perioada aceea sa nu am contact sexual.Ok am inteles 5 zile cat ma tine ciclu nu apoi urmatoarele 10 zile cand iau ovulele nu dar dupa cele 10 zile pot sa am contact sexual?Ma gandesc sa fac protejat sa nu fie ceva cu transmitere si sai dau si sotului meu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu ti-a zis sa nu faci sex pentru ca s-ar putea sa-i transmiti ceva sotului ci pemtru ca trebuie sa lasi ovulele sa lucreze fara a fi deranjate se prea poate sa ai si colul usor inflamat si atuni numai sex nu mai ti-ar trebuii acum. sotul sa-si mai puna si el pofta in cui tu fa cum ti-a zis doctorita caci e mai importanta sanatatea ta acum decat orice altceva. Sfat: nu te juca cu zona ta intima pentru ca nici nu poti sa-ti imaginezi in ce poate degenera o infectie cunosc prea multe cazuri si nu imi place deloc. stai cuminte si fa ce spune doctorita ta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Io stau cuminte si o sa fac asa cum mio zis doctorita urmatoarele 10 zile dupa ciclu sa fac ovulele.Deja leam inceput de 3 zile si mi se pare destul de nasol dureri de burta,scurgeri pe langa ma simt umflata la burta si ma trece des la WC.Ideea e ca dupa cele 10 zile de tratament cu ovule o sa incerc sa am contact pt ca si sotul meu isi pune pofta in cui [olala]dar nu pot sa-l tin pe uscat 6 luni de zile[q].Daca o sa am dureri si neplaceri cand fac sex atunci o sal tin pe uscat.[pofta]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...