Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sfecla rosie


Recommended Posts

[url="http://www.bucataras.ro/retete/2148/salata_de_sfecla_cu_hrean.html"]Salata de sfecla cu hrean[/url] [url="http://www.bucataras.ro/retete/1721/bors_taranesc_cu_fasole_boabe_si_sfecla.html"]Bors taranesc cu fasole si sfecla[/url]
[url="http://www.bucataras.ro/miha/"]Miha papa tot[/url] [yum]
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12"]Copiii mei fericiti[/url] [:)] ms1 si ms2 [flo]
[url="http://dulciurifeldefel.blogspot.com/"][yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...[/url]
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

anita, eu nu credeam ca este asa buna dar o prietena din australia mi-a spus ca acolo se mureaza absolut tot [:D] chiar si dovleceii...asa ca urmatoarea chestie...asta fac... monica [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.com/MonicaElizabet/PrajituriSiPapaBun#"]Prajituri si Papa bun 1[/url] [url="http://picasaweb.google.com/monicaelizabet2/PrajituriSiPapaBunDinNouAcum"]Prajituri si papa bun 2[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

- salata de varza, morcov si sfecla rosie (crude toate)- morcovul si sfecla date pe razatoarea mare, varza taiata subtire (cine se pricepe, o poate rade si pe asta, da' mie-mi zboara prin toata bucataria) - pus un pic de ulei, putin otet (daca aveti balsamic, e f bine), sare, piper, ierburi dupa dorinta si putinta; - ciorbe cu sfecla rosie (pe langa alte legume)- daca sunteti pregatiti sa capete tot din ciorba o culoare rosu-roz-movie; - salata de sfecla rosie in otet - mie nu-mi prea place daca nu are si un pic de zahar - mancata cu felul 2 sau in diverse alte salate; - pasiunea mea de anul asta: salata de sfecla rosie in otet cu porumb si ton din conserva (plus oregano mult).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...