Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Parlamentul Romaniei si cetateanul Romaniei


Recommended Posts

Azi la ora 10 trebuia sa inceapa sedinta de investire sau nu a cabinetului Croitoru. A inceput abia la ora 10.46 deoarece unii parlamentari AU INTARZIAT!!!! Am sunat la Senat , la Biroul de Relatii cu Publicul si am solicitat sa se publice lista celor care nu sunt prezenti in sala, a celor intarziati. Mi s-a raspuns ca nu este o informatie publica (???) si ca mai bine m-as uita la Tv inloc sa vorbesc la telefon. I-am atras atentia d-nei ca informatia este foarte publica intrucat prin cei votati de mine in Parlament votez eu tu, noi), noi i-am trimis acolo sa ne reprezinte. Si e important pentru mine sa stiu ca tocmai parlamentarul votat de mine a intarziat. Lasand la o parte afinitatile politice, voua cum vi se pare atitudinea aceasta fata de noi, cum credeti ca putem sa ne facem vocea auzita. Tot aud de " a avea opinie" , "a nu fii indiferent" dar in conditii concrete ca cea de acuma, ce putem face???? Incerc sa ignor faptul ca d-na respectiva m-a tratat ca pe o nimeni. Oare asta suntem????
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din pacate asa ne trateaza politicienii, de sus, atata vreme cat sunt constienti ca lumea ii voteaza din inertie, din obisnuinta sau ca asa le spune preotul sau primarul sau pentru sacosa aruncata peste gard. Procentul celor care voteaza cu un anumit candidat din convingere este destul e mic. Nu stiu ce ar trebui sa facem ca sa-si schimbe comportamentul, cel puntin deocamdata, nu cred ca este posibil. Ar trebui respect, si de-o parte si de alta. Cred ca toti sunt la fel, intr-o oarecare masura toti dezamagesc cand ajung acolo sus, ar trebui sa se schimbe la fiecare 4,5 ani, noi ne mai facem sperante, ei ne promit marea cu sarea, dupa respectivii ani ii injuram, si tot asa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators
Parlamentarii Romaniei stau pe scaunul lor, din propriul interes. Nu mai este nici un secret faptul ca un post de deputat costa intre 250.000-300.000 euro. Odata ajuns pe scaun, parlamentarul incepe sa faca afaceri cu statul - de genul cumpara nasturi de la o firma cu 2 lei nasturele si il vinde statului cu 20 de lei. oti parlamentarii sunt acolo pentru a se capatui si pentru a face bani. Nu le pasa absolut deloc de cetatean. Sunt niste imbuibati care se comporta ca niste baroni locali... Tocmai de asta, trebuie redus numarul lor. ************** Citesc cu placere:[url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] |
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si daca reducem numarul parlamentarilor inseamna ca am reusim sa oprim seria de hotii pe care ai expus-o mai devreme?
MAMI(Adriana) & [cri] [url="http://b3.lilypie.com/e6CTp3.png"]ALEXIA[/url](28 aprilie 2007) [url="http://www.alexdamian.com/"]Sa-l ajutam sa lupte...[/url] [url="http://picasaweb.google.com/mamiAlexia"]ABSOLVENTE!!!![/url] N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
oti parlamentarii sunt acolo pentru a se capatui si pentru a face bani. Nu le pasa absolut deloc de cetatean. Sunt niste imbuibati care se comporta ca niste baroni locali... Tocmai de asta, trebuie redus numarul lor.
Ce interesant :-) Si PNL-ul sustine reducerea numarului parlamentarilor. Ma bucur ca exista consens [:D]. Eliza si Alex (15 nov. 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar cand a trebuit discutat cazul Udrea si cei de la PD-L au plecat din Parlament i-a intrebat cineva ceva, sau tot atunci cand dna Anastase in loc de ora 10 a ajuns la 11,30 si nu s-a putut incepe sedinta? Asa ca ambele tabere au cam multe muste pe caciula. Nici o parte nu este mai curata decat cealalta...ca ar vrea sa para asta e altceva. Fiecare (indiferent de culoarea ploitica) nu are alta tinta decat umplerea propriului buzunar.Din pacate pentru noi. "A nu obtine ce iti doresti si cand iti doresti, este din cand in cand o mare sansa"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Numarul de telefon l-am luat de pe internet, de pe pagina Senatului Romaniei on line, este numarul centralei telefonice si am cerut Biroul de Relatii cu Publicul. Discutam aici despre transparenta activitatii parlamentarului pe care l-am votat. Ca sunt 1, 2 sau 10 nu are nici o relevanta, dupa cum nu are relevanta nici daca Parlamentul are 1 sau 2 camere. Daca noi nu le putem monitoriza in niciun fel activitatea e firesc sa se intample ceea ce se intampla deja, isi vor urmari interesele lor nu pe ale noastre, nu? Nici de ce parte a spectrului politic ne situam optiunile. E o problema pur de organizare: eu, alegatorul X, vreau sa stiu cum sunt reprezintata in Parlament. La urmatoarele alegeri voi stii precis cu cine sa votez sau nu. Atitudinea asta de "n-avem ce face" ne-a adus aici unde suntem azi. Stiti probabil vorba aia: M-ai inselat o data, sa-ti fie rusine! M-ai inselat a doua oara, sa-mi fie rusine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...