Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

e cineva care s imi raspundda?


Recommended Posts

bunaa.. ma alatur si eu vou .. eu sunt casatorita de 6 luni.. si ne dorim un bebe f mult ... am tot incercat.. dar degeaba.. un avort spontan la 2 saptamini in noiembrie.. dupa care dupa ciclu(23 decembrie+4) din decembrie/ianuarie am facut s.x neprotejat in zilele fertile.. pe 19 ianuarie am fost internata cu apenticita acuta m/au si operat a doua zi mi/a venit ciclu putind tot si a durat cam vreo 4/5 zile..zicea k era vb iarasi d un avort spontan.. dar nu sunt sigura ca a fost..un ginecolog a zi k nici nu sunt si nici nu am fost insarcinata..dar nu pra cred k aveau d unde sa stie pt k era abia 1.5 saptamini si nu poate sti nimeni daka e sau nu ..la vreo 5 zile aveam un gust metalic in gura .apoi greturi /vomitat uneori .... mau externat(24 ianuarie) si pina acum greturile nu mi/au trecut ba chiar sau mai inmultit in special de dimineata .. miros dezvoltat.. manink f mult.. somnolenta ,,oboseala,,dureri de cap,,si dimineata un pic de febra..azi in 10 ianuarie..dupa calculele mele daka as fi gravida ar trbui cam sa fie cam a 5/a saptamina.. dar inka nu sunt sigura am facut un test acu 1 saptamina jumate si era negativ... poate mai fac unul azi ...dar totusi nu sunt sigura ca sunt .. stie cineva mai sigur??
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

buna, poti sa mai faci astazi un test de sarcina, daca ai o situatie materiala acceptabila cumpara un test cat mai performant. sau mergi la un cabinet de analize medicale, sa-ti faci BHCG (din sange). sau mergi sa-ti faci o ecografie abdominala (la o clinica privata sau ceri trimitere de la medicul de familie), daca esti insarcinata in 5 saptamani, se va vedea. intrebare : dupa operatia de apendicita, nu ai primit tratament cu antibiotice sau alte medicamente (pastile, injectabile, etc.) ? pentru ca anumite medicamente administrate in primul trimestru de sarcina pot afecta grav micul embrion... si iarta-ma ca-ti spun, tu la nici o luna-doua dupa ce ai avut avortul spontan ai facut sex neprotejat in zilele fertile ? nu ai un medic ginecolog, care sa-ti explice la cat timp dupa un avort spontan poti incerca sa ramai din nou insarcinata ? si chiar nu ai vrut sa afli de ce ai pierdut acea sarcina si te-ai grabit sa ramai din nou insarcinata ? parerea mea este ca ar trebui sa faci mai multe investigatii, sa vezi daca nu exista anumite probleme care iti afecteaza fertilitatea sau capacitatea de a duce o sarcina pana la capat. vezi intai ce se intampla cu organismul tau, daca e totul in regula cu tine, abia apoi incearca sa ramai insarcinata, ca sa ai un copil sanatos. sa stii ca gustul metalic din gura + greturi + vomitat + febra sunt prezente si in cazul afectiunilor vezicii biliare (ex. diskinezia biliara, in momentul declansarii crizei). n-ar fi rau sa-ti faci un set de analize sa vezi cum stai si cu ficatul... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

la 5 saptamani de sarcina nu se va vedea nimic la o ecografie abdominala, eventual la una transvaginala, dar nici atunci nu e f sigur (la mine la prima sarcina la 6 sapt nu s-a vazut nici macar sacul la transvaginala, la a doua sarcina s-a vazut sacul, dar nu si embrionul). Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006 si [gravi] 18+ [url="http://community.webshots.com/user/lpetres13"]Poze Daniel[/url] [url="http://www95.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55320928"]slideshow Daniel[/url] [url="http://community.webshots.com/album/558718316pZDbiH"]Mamici din Iasi[/url] Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine e sa mergi la doctor.Cauta unul care sa-ti raspunda la toate intrebarile.Aici sunt numai pareri,sanatatea ta trebuie pazita si de aceea trebuie sa mergi la medic.Eu pot de exemplu sa-ti spun ca la 5 saptamani la mine BHCG era 485.Atat.La tine poate fi si extrauterina,poate fi si fibrom,chist sau sarcina.La eco nu se vede nimic,eventual doar sacul gestational dar nu e sigur.Dupa 7 saptamani se observa ceva.Iar testul de sarcina e vag pozitiv,liniuta a doua abia se vede sau nu se vede,daca e prea devreme. In concluzie,doctorul sau analiza de specialitate,bhcg,DAR CARE DACA NU ESTI GRAVIDA SI IESE MARE IAR DENOTA NISTE PROBLEME. O femeie fericita si o mama si mai si...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna din nou, cand vei merge la medic, intreaba-l daca aceste simptome nu pot fi asociate si cu alte probleme. e foarte posibil de exemplu sa fi "agatat" un microb intraspitalicesc atunci cand ai fost operata sau in perioada de spitalizare/post-operator. eventual roaga-l pe doctor sa-ti spuna ce analize ai putea sa faci pentru eliminarea acestei suspiciuni. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetelor... am fost azi la medic..m/au programat la un consult de interne ..poate fi o infectie.. dar mai sigur au zis k e sarcina,,,,, in ultimile 3 zile mi s/au marit sinii woow .. greturi..ameteli..chiar nu stiu ce e ,,vreau s fiu optimista.. totusi.chiar daca ar exista unele suspiciuni de o infectie post operatie... voi ce zice/ti ??? mentioinez dk ar fi s vina CM ar trebui pe 20/21/22feb ..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Simtomele de sarcina nu incep Asa repede si fara un test pozitiv nu poti spune ca e vorba de sarcina, cel Mai simplu ar fi sa faci un test de sange betahcg sa sti intradevar daca ramai insarcinat si apoi ai avort menstrual, nu e chiar atat de simplu sa mergi pe bajbaite, si daca ar fi sarcina abea acuma se fixeaza deci nu cred sa ai simtome Asa repede -------------------------------------------- Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

BUna, In general simptomele apar cam din saptamana 5-6 de sarcina, adica in jur de o luna de la ovulatie. In plus, daca ciclul ar trebui sa iti vina in jur de 20-22 februarie este imposibil sa fi insarcinata in 5 saptamani. Teoretic ai avea doar o saptamana de sarcina si 3 de la ultimul ciclu menstrual. Daca tu crezi ca ai ramas insarcinata dupa ciclul din decembrie, atunci inseamna ca ai avea undeva la 7 saptamani, deci 5 saptamani de la ovulatie respectiv data posibila a fecundatiei. In conditiile acestea, sarcina ar trebui sa se vada la orice ecograf(intravaginal in special) cu atat mai mult sa ti se pozitiveze cam orice test existent pe piata. MAi presus de toate insa, musai sa vorbesti cu un dr ginecolog care sa te sfatuiasca daca poti tine o sarcina in conditiile unei operatii atat de recente. Un copil care creste in uter inseamna o greutate destul de mare care apasa pe diferite organe. Din cate stiu eu exista riscuri mari de rupere a unei operatii atat de recente si nu se recomanda. Dar mai bine intreaba. Monica [mamica] de [url="http://picasaweb.google.com/Buflici26"]Zgatie[/url] cu [url="http://buflicel.wordpress.com/"]Blog[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142491"]Povestea noastra[/url]________________________________________________ Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125752&whichpage=6"]Ingerasul Andrei[/url][ruga]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...