Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Salata de rucola,atentie!


Recommended Posts

Am luat de la Kaufland la un pret piperat,salata Rucola.Ambalajul si termenul de garantie mi-au indicat ca este buna de folosit ca atare! Am avut un soc cand in castronul de salata au aparut bucatele de pamant! Este inadmisibil sa-ti inseli clientii in acest mod ! Eu nu i-am reclamat la OPC pt. ca am vazut ca este o firma romana si mai sper sa se alinieze cerinteleor. Dar de aici incolo daca nu vad ca se vor conforma am sa ma duc cu casoleta si am sa cer daune!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Te-ai socat pentru atat? Pai speli salata si apoi o folosesti. Nu vad unde e problema. Sau te gandeai ca nu trebuie spalata? [alcool] Criss si Alex (11.05.2003) [url="http://good-times.webshots.com/photo/2354591550102224540UXwNnL"]Printisorul meu[/url] [url="http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpg"]EMMA, printesa primaverii[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Sa o speli tu, ca eu Rucola nu mai cumpar!Mai bine imi spal papadia de la tara,la primavara,ca e si mai gustoasa!
Poti sa stii ca eu spal salat...verde ca rucola n-am cumparat niciodata si nici nu cred ca am sa cumpar. Nu pentru ca ar fi cu pamant ci pentru ca nu vad de ce as da atatia bani pe niste frunze de fitze. Dar salata verde cumpar des si evident o spal frunza cu frunza. Criss si Alex (11.05.2003) [url="http://good-times.webshots.com/photo/2354591550102224540UXwNnL"]Printisorul meu[/url] [url="http://2.bp.blogspot.com/_3TiPDBrcb7E/SXTN8LxzmsI/AAAAAAAABoU/dD_BnBqJ7pY/s1600-h/dc6.jpg"]EMMA, printesa primaverii[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rucola creste in pamint, asa ca nu inteleg surpriza. Cum adica ambalajul si termenul de garantie ti-au indicat ca e buna de folosit ca atare? :)) Cum te-au inselat, n-au spalat-o ei? Pai nici nu spal decit cite frunze folosesc, daca pui apa pe ea se strica mai repede. E destul de scumpa, dar e foarte sanatoasa si gustoasa. Se pun citeva frunze in salate, pe pizza, garnitura linga friptura... Un dressing cu lamiie si ulei de masline merge foarte bine. In sfirsit, retete cu rucola se gasesc, sfatul meu e sa lasi reclamatiile la OPC pe motiv ca rucola are pamint pentru ca e hilar.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor hai sa va spun;exista salata(de fapt un amestec in care este si morcov ras) spalata si ambalata in pungi la care nu mai este nevoie decat sa adaugi dressing-ul.F. rar cumpar asa. Salata verde si spanacul eu le spal frunza cu frunza. Dar vazand frunzulitele de rucola ambalate asa de bine am crezut ca sunt spalate. Mie rucola imi place f. mult si este si f. sanatoasa.Acum ca m-am lamurit am sa o spal sau renunt la ea,pt. ca pe asta nu prea poti sa o speli frunza de frunza,[alcool]. Acum ca m-am lamurit doresc sa rog un moderator sa inchida subiectul,multumesc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...