Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Anul acesta vreau sa merg cu domnisoara mea la salina. Avem ceva probleme respiratorii amandoua. Inca nu am decis la care dar oricum fiind din Constanta mai aproape ar fi Slanic Prahova, Targu Ocna sau Praid. Ati fost de curand la vreuna dintre aceste saline? V-as ruga ceva informatii, cum a fost, unde v-ati cazat? Multumesc [flo] si ...concedii placute! D.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am fost acum doua saptamani la Slanic. Nu am dormit acolo. Din cate am inteles acum nu este deschisa salina decat sambata si duminica. Probabil ca la vara se va mai schimba. Accesul in salina se face cu liftul (sunt doua, destul de micute, cam pentru doua familii cu copii). In interiorul salinei exista un loc de joaca pentru cei mici si niste masinute cu pedale pt cei mai maricei, un chiosc cu sucuri si rontaiele, doua mese de biliard jumulite si cred ca 1-2 mese de tenis de masa. Puteti cobora cu mancare, apa, jocuri, palete badminton, minge, jucarii care fac luminite (elicopter, sabie...). La Praid am fost acum multi ani. Stiu ca era coborarea cu autobuzul, dar in rest nu cred ca ce mai tin eu minte te poate ajuta. Anya
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

uite o situatie chiar ciudata : voi locuiti in Constanta, asadar la malul marii, unde aerul se presupune ca este plin de aerosoli. nu degeaba este recomandata cura helio-marina celor care au probleme respiratorii. mi se pare chiar culmea sa va fie recomandata cura in salina, tocmai voua, care aveti parte de aer sarat mult mai mult decat noi, cei care locuim in alte zone ale tarii...voua nu vi se pare o contradictie toata situatia aceasta ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Corina, in cazul asta n-ar trebui sa gasesti om cu probleme respiratorii in Constanta. Nu poti sa compari aerul de salina cu cel de pe malul marii. In plus curele astea helio marine or fi fost eficiente cand marea nu era asa poluata si salinitatea era mai mare. Noi ne plimbam tot timpul anului pe malul marii deci teoretic n-ar trebui sa avem probleme. Anya, multumesc pentru info, auzisem ca este inchisa mina de la Slanic dar pe site-ul lor nu scrie nimic, trebuie sa ma interesez. D.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dani, sa nu mi-o iei in nume de rau, te rog. credeam pur si simplu ca voi aveti mai putine probleme respiratorii. noi cel putin, in fiecare concediu petrecut pe malul marii negre, am simtit ca ni se desfunda foarte bine caile respiratorii, este singura perioada din an cand sotul meu respira foarte bine pe nas si nu mai sforaie deloc noaptea. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu iau in calcul serios o cura de cel putin 7 zile la salina ! Am fost in iarna aceasta la Slanic Prahova in we corect ce s-a scris mai sus ( 14 lei intrarea adult , 7 lei copil de la 3 ani in sus), locul de joaca amenajat este cu bani 10 lei ora parca, masinutele/bicicletele nu mai retin 15 min parca 9 lei!!.Cazarea in zona 70-80 -100 si mai mult depinde . Am fost si la Praid acum cativa ani- se intra cu autobuzul apoi se coboara niste scari ( mie mi s-au parut sinistre raau ca nu se mai terminau)cred ca sunt usor claustrofoba!Sunt si locuri de joaca etc.Cazare in Praid sau in Sovata( cu masina e relativ usor de ajuns). Am vazut la tv si am cautat detalii pe net despre salina de la Ocnele Mari.Renovata, maaare cu diverse activitati sa nu s eplictiseasca copiii- pb. e ca localitatea e cam in paragina ...pensiuni nu prea multe sau cel putin asa am obs.dar am gasit ceva cat decat ok. Se recomanda o cura de 7-10 zile ideal... si 2-3 ore de stat la salina.Sper sa-ti fie de folo informatiile! [flo] Dany [mamica][copil]Stefan-Ioan
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salina Praid, o recomand cu caldura ! Se coboara cu autobuzul si pe scari, se face abonament pt. intrare pt. 6 zile; in salina sunt multe locuri de joaca pt copii, zone cu leagane, topogane, masinute din lemn, mese de tenis, acces internet, televizoare cu desene animate pt copii etc.; si un loc de joaca cu plata, cu topogan gonflabil, trambulina si altele; in fiecare zi au program de gimnastica pt copii si program pt adulti... ... cazarea in Praid la pensiuni sau in Sovata, preturi de aprox. 80-100/lei/noapte/camera. Gasesti mai multe detalii la ei pe site. Multa sanatate !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu, bineinteles, ca recomand Ocnele Mari. Mentionez ca am fost la Praid de vreo 3 ori, iar ultima oara era sufocant de aglomerata...se prelingea parca sudoare pe pereti.E adevarat ca posibilitati de cazare sunt multe in Praid. Salina de la Ocnele Mari e chiar frumoasa si dotata cu tot felul de jocuri pt adulti si pt copii (sotii nostri joaca fotbal/volei pe terenul de acolo, copiii se joaca in sare (ca in nisip - au acolo galetuse, lopatele etc...) sau se plimba cu carturile sau sar pe gonflabile, iar noi, fetele,...biliard, badmington...Ceea ce este important, cred eu, este ca e aerisita...Simiti ca respiri curat. Cazare...sunt ceva pensiuni, dar nu stiu detalii.Dar poate trebuie incercat la particulari
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...