Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cerere info - Controller Olanda + sfaturi


Recommended Posts

As avea nevoie de niste informatii, intrucat sotul desfasoara un interviu pentru un post in Olanda. Cam pe unde pot gasi anunturi pentru un post de Controller (financiar) si daca am ocupat o astfel de pozitie in Romania ce as putea face in Olanda? Apoi m-ar mai interesa cam ce venit salarial ar trebui a aiba o familie ca sa poata sa traiasca macar modest (chirie, gradinita samd). As aprecia mult un raspuns, dat fiind ca nu stiu cum de unde sa apuc problema.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Copii se adapteaza,nu cred ca trebuie sa- ti faci griji,mai ales ca e micut.Asa zisa scoala incepe la 4 ani-optional,obligatoriu de la 5.De ce zic asa zisa ,pt ca fac ce se face la gradi in Ro,dar in cadrul scolii.Suma e neta,impozitul pe venit e f mare aici,poate ajunge si la peste 40 de procente.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca sotul are interviu, e clar ca firma e dispusa sa-i faca rost de permis de munca si prin el cred ca o sa aiba si Oana drept de munca. Nici in UK romanii n-au drept de munca, dar daca sa zicem sotul obtine acest drept automat are si sotia. Asa e in UK dar banuiesc ca asa e si in Olanda. Cit despre Controller, daca e financial controller iti trebuie studii grase, facute aici, nu tin cont de experienta din Romania or de studiile din Romania. Daca e credit controller, e platit mult mai putin, nu-ti trebuie cine stie ce studii, dar trebuie sa stii limba foarte bine si pun pariu ca o sa se uite la experienta si cum am zis aia din Romania nu prea conteaza. Asa e in UK dar nu cred Olanda sa fie mult diferita ca tot Europa e. Sa fiu ca tine, as incepe sa fac niste studii in domeniu ca sa ai de ce te agata si in timpul asta iti cauti de lucru.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, stiam ca firma depune actele si ca nu depinde de ei. Si noi am trecut prin asta acu 10 ani dar am primit raspuns pozitiv imediat. Eu am primit drept de munca automat, dar cum spuneam asta era acu 10 ani. S-or fi mai schimbat lucrurile de atunci si aici, ca nu mai stiu. Atunci o sa fie greu pentru Oana sa gaseasca de munca in conditiile astea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asta in Uk,in Olanda nu -ti da nimeni drept de munca pt ca are sotul...Din 2007 piata muncii e inchisa pt romani si bulgari,nu au drept de munca nici cei care vin aici prin casatorie cu cetateni olandezi!Daca aia nu primesc ,ca vorba aia se muta aici definitv,cum i-ar da cineva ei,care vine cu sotul pt o perioada limitata!La sotul meu la job au avut nevoie de o persoana care sa vorbeasca fluent romana. I.N.D -ul-cei care acorda sau nu drept d emunca,rezidenta,etc -nu i-a dat drept de munca,fiindca nu au argumentat suficient ca nu au gasit pe nimeni calificat in Nl.Sunt mai mult de 50000 de romani legal aici,de ce nu angajeaza pe cineva ,a fost argumentul.Si desi interviul era luat,a trebuit sa renunte!Nu vreau sa descurajez pe nimeni,dar e bine sa se stie realitatea.Vad ca nu a mai intrat sa ne zica cum a fost interviul,ne agitam poate degeaba!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...