Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Ma poate ajuta cineva ? Plec impreuna cu familia in Italia la niste rude . Nu stiu ce am voie sa pun in bagajul de cala si in cel de mana. Ca "tot romanul" vreau sa duc 1-2 peturi cu vin, o zacusca si zarzavat la borcan. Am voie sa le pun in bagajul de la cala? Am voie sa-mi pun parfumul? Ce mai am voie/sau nu sa pun in bagaje?! Multumesc anticipat!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Toate intrebarile ce le pui aici, gasesti raspunsuri in conditiile de calatorie. Ce e un "pet" de vin? Carton? de cate sticle? Asta vezi la transportul de alcool si calculezi. Nu uita ca baajele din cala nu sunt manuite cu grija, sunt aruncate care pe unde, deci....
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ai voie si in bagajul de mana deodorant sau chestii ce stau de obicei intr-o geanta de doamna. dar sa nu fie mai mare de 100 ml, parca, si sa folosesti pungute speciale pentru calatorii cu avionul.
Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt speciale pungutele, poate fi orice punga obisnuita cu sistem de inchidere (ex punga de alimente) Dar cel mai bine citesti conditiile de calatorie, deja la subiect sunt cateva postari ce contin date eronate - ce ai si ce nu ai voie sa duci. Ai voie la bagajul de mana absolut orice fel de lichid de genul deodorant, parfum, fixativ - cu conditia sa fie ambalate in ambalaje de maxim 100 ml, in total sa nu depaseasca 1 litru si sa fie toate puse in punga speciala sigilabila.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...