Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

subiectul vechi de croatia e deja foarte lung si e greu de sapat dupa informatii in cele 25 de pagini, deci sper sa mi se permita un subiect nou, proaspat, si in care solicit ajutor maxim pentru vacanta perfecta in croatia. sunt blocata in mii de site-uri de cazare, cu pensiuni pozate din niste unghiuri ciudate de nu inteleg care e curtea vecinului si care balconul personal, deci nu doresc sa ma ghidez doar dupa prietenul Google. vreau sa ma cazez in Makarska oras (deci nu riviera Makarska - am vazut ca aceasta contine mai multe orasele, statiuni) aveti cumva o recomandare de facut? as prefera sa fie pensiune, sa avem si o curte cu 2 copaci si o bancuta, sa fie aproape de plaja (nu in primul rand pentru ca ma gandesc ca preturile explodeaza in acea zona). orasul am vazut ca e micut, plin de restaurante, magazine, stradute dragute; am inteles ca plaja este cu pietris dar nu consider acest lucru un inconvenient. sper sa primesc ajutor mai ales de la fetele din vest care e posibil sa fi trecut deja macar o data prin croatia. multumesc mult
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

mda, se pare ca mi-am ales singura zona din croatia in care nu a fost nimeni de pe forum[bang][bang] in caz ca totusi are cineva chef de dat sfaturi, eu inca nu mi-am rezervat nimic. am trimis niste solicitari, am primit confirmare din vreo 2 locuri, dar nici unul nu ma incanta 100%. am studiat in noaptea asta subiectele vechi si devin din ce in ce "mai experta" (scuze de expresie) in obiective de vizitat. nu pot risca sa merg la fata locului si sa-mi aleg acolo ceva, cum am vazut ca au facut multe fete de pe forum, pentru ca suntem multi si merg cu oameni in varsta dupa mine + copii, deci nu pot altfel decta cu rezervare. in continuare sustin ca site-urile cu unitati de inchiriat pentru croatia sunt aiurea facute, dezavantajele majore fiind ca pozele sunt putine, unitatile nu au nume ci doar numere ca sa nu le poti identifica si contacta direct; mai gasesc din cand in cand site-uri care te directioneaza catre proprietar si le mai studiez si pe acestea dar sunt mai putine. pe site-urile romanesti de profil, cu pareri de turisti n-am gasit decat 1-2 pensiuni comentate deci nu-mi pot forma o parere. pe cele straine inca n-am avut timp sa citesc, dar nu mereu parerile englezilor sunt pe aceeasi lungime de unda cu asteptarile mele romanesti cu privire la un loc. in concluzie, mai astept sa mi se intinda o mana de ajutor. weekendul asta trebuie sa rezerv ceva deci mai am cateva nopti de studiu (deja ma dor ochii si nu mai suport sa vad croatia[:D])
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ymca, acele site-uri care nu dau nume de pensiuni sunt agentii, deci intermediari. Mai bine cauta cu google "apartment Makarska" sau unde vrei sa mergi si vezi ce gasesti. Asa e, cu rezervatul vilelor online in Croatia e loteria mai mare ca sunt review-uri putine. Eu am fost o data cu cautat la fata locului (eram 2 cupluri fara copii) si de 2 ori cu rezervat din timp (am mers cu copiii) si a fost bine si asa si asa. Mai mult decat sa ai multa rabdare si fler la cautare si sa eviti agentii Christian Tour, (am citit multe experiente proaste cu aceasta agentie) nu pot sa te sfatuiesc. Daca tot l-ai studiat, te rog fa-ti o pomana si pune aici link la subiectul vechi, sa-l citeasca cine mai e interesat, pentru ca sunt destule experiente utile si pe acolo si poate userii nu sunt dornici sa le scrie din nou sau nu mai sunt activi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

marius, pozele sunt graitoare si imi place ce vad in Baska Voda. multumesc pentru ele si sper sa ajung si acolo eu totusi doresc sa ajung in Makarska (pentru ca unii dintre noi au ceva de facut acolo si sa nu pun bietii oameni sa mearga cu masina in fiecare zi intre statiuni) lavi02, foarte bun sfatul cu numerele; am luat aminte si mi-am mai filtrat cautarile; plus ca ma blocasem in pensiune/cazare/sejur/vila/vacanta/casa dar nu dadusem nicio cautare cu apartament. si parca cele mai multe optiuni le-am avut cu "apartamentul" minune. am mai scris in cateva locuri. nici nu stiu sa va explic ce vreau, ca banuiesc ca fiecare isi construieste o imagine asupra locatiei ideale. a mea trebuie sa fie si destul de aproape de plaja, sa fie si micuta, eventual sa iesim direct din camere in gradina; sa am si un mic living unde sa culcam fetele. si treptele!!! cele mai importante: sa nu fie scari exterioare multe si nesecurizate si tot la fel in interior. sunt convinsa ca ne vom simti bine acolo unde vom merge pentru ca am mereu noroc de locatii placute cu proprietari prietenosi. offf dar pana ajung acolo iata ce voi face in fiecare weekend. cautari intense! yasmine, concediu placut si sa ne povestesti la intoarcere cum a fost.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ymca, bine te-am regasit [pup]. Si noi am vrea anul acesta in Croatia dar inca nu am pornit cautarile. Ai un buget? Nu am idee cam cat ar costa un concediu de 10 zile. Deja avem doua excursii la activ anul acesta asa ca buget de criza pt concediu [:D] Spor in cautari [flo] [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

puisorul, aceleasi sentimente si de partea mea . sunt, ca sa zic asa, cu un picior in Makarska deja. am inboxu' plin de zdenko, jurko, ivone, vovic, bovic, zoric si multi alti -cic. incerc din rasputeri sa mentin un fir al discutiilor dar ma incurc din ce in ce mai tare in poze, locatii, nume. mi-am transcris toate datele intr-o agenda si in curand ajung la lista scurta. ce bine ca plec la inceput de iunie, cand inca nu e nebunie la cazare si pot sa fac talente! lumea e amabila, imi raspunde la intrebari si am chiar si niste parteneri de discutii care folosesc google translate. cele mai SF discutii sunt cele cu google translate! atunci cand nu au avut camere disponibile, m-au trimis catre vecinii lor si mi-au dat o groaza de informatii. imi plac croatii si incep sa cred ce scriu turistii despre ei pe site-urile specializate - ca sunt amabili, deschisi, draguti etc. preturile mie mi se par OK; eu am primit oferte de la 35-40 EUR pentru apartament cu dormitor, living cu canapea, bucatarie, balcon, acces la gradina si gratar. cam toate preturile primite sunt prin zona asta, dar am primit si o oferta de 220EUR/noapte pentru un apartament cu 4 dormitoare. probabil pozitia justifica acest pret, dar eu cu siguranta n-am cum sa-mi justific mie aceasta cheltuiala[:D]. tu te-ai hotarat in ce zona doresti sa ajungi?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
i love Makarska[olala][olala][olala] sunt inca aici si totul corespunde asteptarilor, ba chiar un pic mai bine! am ales bine vila. e aproape de plaja, camera miroase a nou pentru ca au renovat-o inainte de sosirea mea, avem terasa pe care ne bem cafeaua si ne mancam ciresele uriase (nu simultan[:D]). mi-am ales bine perioada. apa calda, vreme buna, lume nu foarte multa pentru ca inca nu e varf de sezon, locuri de parcare mai peste tot, peisaj de vis, pe-o parte munte, pe alta mare. plaja cat cuprinde, mici golfulete in care copiii imi stau la 1 m de patura si pot sa-i supraveghez linistita. cu papuci speciali pentru pietris totul e perfect. lopatim si galetim pietricele in loc de nisip. avem copaci pe mal si stam la umbra cand nu ne mai place soarele. seara avem parte de distractii de copii: parc, saltele, leagane, chiar si un loc de joaca cu nisip daca li se face dor, trenulet, restaurante, shopping, faleza, centru vechi. chiar incep sa inteleg lumea care admira Croatia si mi-e ciuda ca e atat de departe de Bucuresti. drumul pana aici m-a adus in pragul depresiei[bang]. nu am sesizat inca niciun aspect negativ deci nu am ce carcoti. sau poate asa, ca sa ma alint mai mult, spun ca baia e mica. si cu dus! in rest, recomand din toata inima destinatia pentru familii cu copii mici sau pentru alte tipuri de familii.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Testam si noi anul acesta Croatia, vom merge la Rovinj. Am tot citit review-uri de ma doare capul, sper sa fie ok, singura mea nedumerire e cu plaja si apa, sper sa nu fie prea bolovanoasa [:D]. In rest, preturile pe la supermarketuri cum sunt, comparativ cu RO? [mamica]Madau si [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005) [url="http://www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau"]povestea nasterii Mirunei[/url], [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]filmulet aniversar [/url][i] filmuletze poznase [url="http://www.dropshots.com/madau"]1[/url] si [url="http://www.dropshots.com/Miruna"]2[/url] [url="http://unique-bijoux.shopmania.biz/"]bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[/url][foto]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...