Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim azi (82)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui DANY_1984


Voi cum faceti dulceata de capsuni?
align="right" id="quote2">

la 1 kg de capsuni, 1 kg de zahar...
Le fierb impreuna, adaug cubulete mici de coaja de lamaie si de portocala...[pofta]...atat

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."
id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anca id="red"> [olala] wow ce bine suna daca mai puneai si ceva carnita era tochitura moldoveneasca [pofta].

Eu am cam hoinarit saptamana trecuta dar m-am intors la bucataria mea, azi salata combinata cu somon si batoane de crab si crutoane de paine. Pt cina voi face un amestec de legume de vara cu arome marocale la cuptor, promit sa revin cu reteta.

Pt baieti fac shaorma cu piept de pui la gratar si salata

 

BUCATARIA SYLVIEI

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...