Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mancare chinezeasca


Recommended Posts

da, sunt ingrosate cu amidon... brazilienii spre ex ca sa ingroase un sos de mancare folosesc un ingredient din mancarea respectiva pe care-l mixeaza in blender cu putina apa spre ex...la fasole, scot din ea 2 polonice de fasole, pun in blender, un pic de zeama in care a fiert fasolea si gata sosul la mancarea de cartofi la fel...pun cativa cartofi fierti+apa si iar gata sosul...si tot asa... ori din morcovi...e mult mai natural si mai bun decat cu faina sau amidon...dar asa o data...nu se pune Monica-Elizabet [url="www.reteteinimagini.com"]Retete in imagini[/url] [url="http://www.reteteinimagini.com/forum/index.php"]Impresii, pareri, retete[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mindy [pup] super arata am salvat si site-ul ca e plin de mancaruri chinezesti explicate super, multumesc mult [pup] Monica excat asa fac eu cu supele/ciorbele de cativa ai, fac cu blenderul morcov, telina, ceapa si le repun in ciorba da un plsu de consistenta dar mai ales de savoare [olala]. O sa caut la tine sa vad retete braziliene ca nu stiu sa fac nimic si am inteles ca au combinatii deosebite. [pup] Oana pacat ca nu ajungi, lasa ca iti fac tu aproviozionare cand prinzi momentul . Eu la mancarea chinezeasca uneori cand pun sosul de stridii care f gros nu mai pun nimic care sa ingroase. Daca e cazul pun Maizena de la Knorr e bestial, il folosesc la multe sosuri, nu trebuie dizolvat in prealabil, il pui direct in mancare. Se gaseste si in Ro la Cora eu am luat si de acolo [pup] Promit sa va vizitez pe bucataras [olala] . [url="http://bucataria-sylviei.ro/"]BUCATARIA SYLVIEI[/url] Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica, e super ideea cu ingrosatul cu legume pasate, am retinut [8D] Silvi, uite sos de stridii nu am...o sa caut...mi-am intins antenele si am aflat ca s-ar duce cineva cunoscut in dragonul rosu, asa ca sper sa aprovizionez cu mai multe curand [:)] Mindy, e super orezul cu ou [pofta] Oana, mami fericita de [bonjovi] Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si [roker] Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) [url="http://b2.lilypie.com/9bbJp3.png"]Bubu mic[/url] [url="http://by.lilypie.com/AXarp2.png"]Bubu mare[/url] [url="http://www.bucataras.ro/"]Bucataras[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica [flo] am executat si eu chinezaria cu vita, ciuperci dar fara sos de stridii o sa-l caut. Nu am avut vermut dar am pus un pic de vin rosu . In Drg. Rosu mag cu muulte chinezarii de papa este la et. 1 cum urci pe scara rulanta in dreapta imediat. este destul de mare nu are totul scris in romana insa cei de acolo mai rup romaneste.Sos de soia se gaseste la multe preturi....mai bun este cel in sticla de sticla si mai inchis la culoare. Acolo se gasesc si urechi de lemn am luat o punguta nu mai stiu ce gramaj dar cred ca am avut din ea jumatate de an si a costat cred 20 de lei . Sunt uscate si trebuie pt. o mancarica doar cateva puse caci se fac multeee [:D]. Eu sunt mare fan urechi de lemn. Rugaminte pt. fetele mai experimentate: puteti sa ne spuneti ce sosuri, ciupercute si alte minuni cam trebuie sa le avem in casa pt. a nu ne trezi ca nu avem tot ce ar fi de pus la mancarica? Eu fac drum special acolo la mag pt. a ma aproviziona si macar sa stiu ce sa caut. Pe lista urmeaza puiul cu ananas in toate combinatiile .[olala] Taieteii de orez de ex. la ce ar merge?Am vazut la silvi o reteta altceva ce at mai merge? Ce este tzuchinni? [flo][asia] si mai astept retete.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Danyalo nu sunt eu mare experta dar iti zic ce folosesc eu. Condimente : amestec de 5 arome, pasta de ardei iute si pudra de ardei( cu tot cu seminte si cu bucatele mai mari de ardei e bestiala), gimbir pudra( poti sa iei si proaspat), sos dulce acrisor, sos chilli dulce, sos soya, sos de scoici ( stridii ), amidon....cam astea ar fi cela mai folosite. Au am fost zilele trecute la mag chinezesc sa imi refac stocul [:D] Ciupercute eu am urechi de elefant, ciuperci aromate chinezesti (maronii la culoare) si champinioane negre. Zucchini :Tzucchinii se pronunta sincer habar nu am daca este cuvantul asta in limba romana, este un soi de dovlecel, il gasesti si in Ro peste tot e subtire si verde inchis.[pup] Edit : am taiat faza cu glutamatul de sodiu care il tot gaseam in reviste ca e o tampenie, e E621 si nu isi gaseste rostul, cica potenteaza aromele dar nu cred...l-am testat si il arunc, macar sa nu il mai cumparati si voi [flo] [url="http://bucataria-sylviei.ro/"]BUCATARIA SYLVIEI[/url] Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...