Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cresa-Gradinita Busy Bees Academy


Recommended Posts

Dragi Parinti, Cresa-Gradinita Busy Bees Academy a inceput inscrierile pentru luna septembrie. Serviciile oferite de noi sunt la cele mai inalte standarde. Bucatarie proprie,personal calificat,activitati educationale adaptate grupelor de varsta, mobilier Wesco(firma franceza, specializata in mobilier pentru copii),program de gimnastica si program de muzica in limba engleza. Si nu numai:) Va invitam la vizitarea site-ului si va asteptam la vizionarea cresei/gradinitei Busy Bees Academy. Site: www.busybees.ro sau www.cresabusybees.ro Toate bune, Echipa BBA
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 7 months later...

Pentru ca atunci cand am avut nevoie de informatii despre aceasta cresa nu am gasit prea multe referinte, am spus ca trebuie sa spun experienta noastra (poate va folosi si altora care vor cauta la randul lor o cresa)

 

Fetita mea are 10 luni si este de o saptamana jumatate la aceasta cresa. Pana acum singurul punct mai ''ciudatel'' a fost modul cum se calculeaza tariful pe care il platim. Dar totul e transparent, in contract, deci stim regulile jocului de la inceput.Zic ''ciudatel'' pentru ca mi se pare normal sa platesc un anumit tarif fix daca e copilul bolnav (ca nu se inchide gradinita ca e al meu bolnav ci trebuie platite in continuare educatoare, asistenta, curent, etc), dar nu mi se pare normal sa platesc aproape integral daca e vacanta. Dar in fine, e transparent si stim de la inceput la ce sa ne asteptam.Plus ca nu au vacanta prea lunga(cred ca sunt vreo 4 saptamani in total intr-un an)

 

Acum vin partile bune (pentru ca deocamdata nu am nimic de reprosat in privinta asta).

Fetita mea s-a acomodat progresiv. La inceput a stat 2 ore, dupa care a stat 3 si tot asa. A ajuns intr-o saptamana si putin sa stea pana la ora 16-16.30. Imi place ca se incurajeaza la inceput parintele sa stea putin cu copilul, sa il integreze in atmosfera si sa o ia gradat.

 

Imi place ca exista pentru bebelusi camere separate - au camera de somn si camera de jucat si un hol unde mananca. Astazi mi-am gasit fetita dormind si era liniste si pace in camera separata, izolata de ceilalti copii care se jucau - spun asta pentru ca am mai vizitat o cresa unde era o camera maare unde se intamplau toate (somn, schimbat, mancat, jucat)

Totul e foarte sigur (nu am vazut colturi sau alte chestii care sa poata sa pice peste ei). Au pe jos izopren (sau un cauciuc moale - nu stiu denumirea), au doar jucarii care corespund varstei si criteriilor de siguranta. Au tarcuri si patuturi pentru varsta lor.

Imi place ca fiecare preferinta alimentara e respectata. M-am nimerit pana acum la cateva mese si fiecare copil are recipientul de mancare cu numele lui (sunt copii pentru care se gateste alta carne sau alte feluri de mancare daca sunt alergici sau au parintii alte preferinte).

Imi place ca stau foarte mult afara. Au fost zile acum cand nu a fost asa de cald (adica nu canicula) si am lasat-o dimineata in curte si au stat acolo pana dupa pranz (au mancat in curte, au dormit in curte - in caruturi)

M-am nimerit pe neanuntate si permanent sunt cu ei 2-3 doamne. Si imi place ca se ocupa de ei. Si copiii par incantati. Sau in fine, fetita mea nu a plans niciodata cand am lasat-o acolo si, exceptand primele 2-3 zile cand mai era o fetita care la randul ei se acomoda si mai plangea, nu am mai auzit copii plangand.

 

Cam atat ce imi vine in acest moment. E drept ca nu am petrecut prea mult timp deocamdata la aceasta cresa, dar sunt foarte multumita de modul cum s-a adaptat copilul meu si de celelalte conditii oferite. Plus atitudinea doamnelor de acolo care sunt convinsa ca a contat mult in adaptarea copilului meu la un mediu nou.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Buna ziua,

 

Multumim aprecierilor postate de mamica lui David si Sophiei. 

Sophia este minunata, vesela, iar grupa Baby Bees este delicioasa.

Intr-un curs firesc,timpul trece copiii cresc,iar  grupa Sophiei va deveni cat de curand grupa Little Bees.(18luni - 2 ani) din cadrul cresei Busy Bees Academy

 

Cand lucrurile sunt facute cu dragoste, totul este intr-un normal firesc.

Va asteptam cu caldura, dragi parinti, sa va alaturati stupului nostru, intr-o atmosfera calda, optimista, bazata pe incredere reciproca si foarte important: orientata spre nevoile copiilor.

Copii fericiti, parinti multumiti.

 

Cresa Busy Bees Academy si Gradinita Busy Bees Academy isi deschid portile si sufletele catre micutii  Dvs.

 

Cu prietenie,

Echipa Busy Bees

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...