Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

"Calendarul" conservarii legumelor pt iarna


Recommended Posts

  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Miha,uite retzeta de pe pachetul cu condimente:

 

pentru 4 kg de castravetzi:

 

1,5 l apa

1,5 l otzet

350 g zahar

75 g sare

si 2 linguri din amestecul asta de condimente care de fapt contzine:boabe de mustar,semintze de marar,piper,coriandru,boabe de ienupar,cuisoare,foi de dafin,chili,cuisoare englezesti

 

Se fierbe otzetul cu apa ,sarea ,zaharul si condimentele d emai sus si se toarna fierbinte peste castravetzi!

 

Sper sa reusesti s apui dupa retzeta asta!

 

Dana

 

 

 

handarbeit

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui gogosel
am pus acum cateva saptamani niste dovlecel zuchinni neoparit, o punga, si am scos-o dupa aceea pt o ciorba. a fiert fff greu si nu era bun la gust, am aruncat ciorba.azi am pus altul,insa oparit cam 5 min maxim. sa vedem cum va fi!
align="right" id="quote2">Am tot urmarit sa vad daca mai zice cineva de dovleceii opariti, daca se comporta ma bine dupa decongelare decat cruzi. A experimentat cineva?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Mihaela, cred ca "reteta de castraveciori bulgaresti" iti va place cel mai mult. Gogaleste ca tag ceea ce am scris intre ghilimele si sa vezi cum se fac si comentariile.
Multumesc, am pus aseara cum zicea Dana, intregi cu apa si sare, am pus insa si putin otet...sa vad cum vor iesi. Din pacate am umblat ieri la toate magazinele si abia am reusit sa aleg un kg de castraveti in singurul in care am gasit...erau moi, stricati...a trecut sezonul lor cred, trebuia sa ma trezesc mai repede. Dar am retitnut pentru la anul, am si salvat o reteta de castraveciori bulgaresti si sigur ii incerc. [flo] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sigur ca o vreau, cu mare placere. O notez si pastrez pana la anul, daca anul acesta nu mai gasesc castraveti(gogonele aici nu sunt). [flo] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui glimmer
Am pus si eu la uscat cimbru, busuioc si diverse verdeturi, mi se pare ca isi pastreaza mai bine aroma decat la congelare. Cum pastrati morcovii pentru iarna (in afara de congelare) ?
Si eu am pus leustean la uscat acum recent si asta-vara am uscat frunze de dafin. Morcovii se pastreaza in beci adevarat (in jur de 5-10 grade temperatura constanta) sau intr-o lada cu nisip : nisip curat si fara pietre, morcovii trebuie sa fie intacti, nu se spala, se scutura doar de pamint. Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...