Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Caut bona bebe 1 an si 4 luni


gaby_s

Recommended Posts

Bun gasit! Sunt o mamica de fetita de 1 an si 4 luni si caut o doamna draguta care sa ne ajute sa ne crestem pitica. Voi incepe serviciul in toamna, dar as avea nevoie de cineva de luna aceasta preferabil, ca sa ne acomodam si sa stea cu mine in casa o perioada. M-as bucura si i-as fi recunoscatoare unei mamici care renunta la bona pentru ca are copilasul mare deja daca mi-o poate recomanda. Multumesc din suflet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna seara. Am 43 de ani,studii superioare,un baiat de 17 ani de a carui crestere si educare m-am ocupat personal iar de 2 ani"cochetez"cu meseria de bona si recunosc ca-mi place.Intrucat din luna sept.devin disponibila din motive obiective si cineva are nevoie de ajutor,ma poate contacta pe gabi_goia@yahoo.com.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gaby, iti pot recomanda bona baietelului meu, el intra in cls.a V-a si eu caut servici d-nei. Plus ca stam pe sos. Alexandriei, deci relativ aproape de tine, si poate incepe oricand. Are recomandari din partea mea si a unei foste vecine, a stat si cu fetita ei pana a inceput gradinita. Pentru orice detalii sau informatii suna-ma la tel. 0763286956. O zi buna. Vicky
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Gaby,daca nu ai gasit inca iti pot face si eu o recomandare.A avut grija pana acum de cei 2 copii ai unei alte forumiste si cred ca iti poate da si ea recomandari. Locuieste oarecum in zona (langa posta margeanului) si e o persoana de incredere. Nu ai PM-ul activat,dar daca nu ai gasit lasa-mi mesaj si iti dau mai multe detalii. Violeta, mami de [zana]CRISTIANA BIANCA (22.12.2004) si [bebic] MIHAI BOGDAN (30.09.2010)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Buna ziua, Caut o familie sa am grija de copilasul lor,am absolvit facultatea de Asistenta Sociala,am efectuat modulul pedagogic si am o fetita de 5 ani,iar cat despre experienta mea,am lucrat ca bona.Daca mai este valabil anuntul,ma puteti contacta la nr de tel:0731293368.Nicoleta. In cazul in care,anuntul nu mai este valabil,as dori sa ma recomandati.Va multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...