Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum se pastreaza salata de icre in frigider?


ML

Recommended Posts

Si eu cand cumpar icrele crude, nepreparate, iau mai multe odata si le pastrez in congelator. Le portionez in paharute de unica folosinta din plastic si le acopar cu folie alimentara. Cand am nevoie, scot un paharut si il las peste noapte la dezghetat in frigider, dimineata il scot din frigider si il las afara cam 2-3 ore, dupa care ma apuc sa le frec la mixer (niciodata nu m-am chinuit cu lingura de lemn). Eu pun ulei - lamaie - sifon (sau apa minerala). Intai le frec bine cu ulei, cand mi se pare ca s-au intarit pun lamaia; pe urma pun iar ulei si alternez pana se termina lamaia, apoi alternez ulei cu un jet de sifon sau putina apa minerala, se albesc, se inmoaie si sporesc. Imi ies destul de multe. Si la sfarsit pun ceapa. Aici am o problema, de multe ori mi s-au "amarat" din cauza cepei ... O dadeam prin razatoarea mica si cred ca de-aia. Asa ca am tocat-o la cutit in ultima vreme si parca e mai bine. De tinut, noi le tinem si o saptamana in frigider si nu s-a intamplat niciodata nimic, nu si-au schimbat nici gustul, nici culoarea, nici nu m-am simtit ciudat de la ele. Boghi [url="http://www.goblenpartner.webs.com"]mai lucreaza cineva goblen?[/url] [url="http://www.avonromania.webs.com"]... e mai simplu decat crezi ...[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bogdanai, ceapa se amaraste daca nu o clatesci. Taie ceapa marunt de tot, pune sare deasupra si lasa-o cam 10-15 min. Apoi punea ceapa intr-o strecuratoare, clateste-o bine-bine cu apa rece si stoarce-o bine sa nu ramina apa. Are gust mai bun (mai aromat si nu asa intepator) si nu mai amaraste icrele. Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos). Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci? [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui ML
Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos). Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci? [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url]
[hopsieu]pune putin gris (fiert), vei vedea ca "taie" din sare.Pofta buna ! Gabriela [gravired] 6+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...