Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mereu pic locul 2


Recommended Posts

Vreau sa va povestesc ceva ca sa aflu si parerea voastra,vreau sa stiu daca am gresit cu ceva. Mai acum 3 saptamani,am mers la o nunta impreuna cu socrii si sotul.Ma suna soacra mea scumpa si ma roaga sa urc pana sus la ea sa-mi dau cu parerea despre o rochie,ajung in fatza blocului si ii cumunic sotului dorinta soacrei,cand am intrat,ea ne-a deschis usa,stupoare avea o rochie cumparata exact ca a mea ,numai ca a ei era rosie si a mea neagra: tin sa precizez ca eu i-o aratasem pe a mea cu o saptamana in urma...la tel. mi-a zis ca e aproximativ ca a mea ,dar nu m-am gandit ca identica ,bun...cand am vazut-o deoarece vroia o parere mi-am spus-o si am zis......hai mai mamaie pai mergem imbracate la fel?....a busit-o plansul[alcool]si s-a dus in camera sa se schimbe,atunci toti au sarit cu gura pe mine,inclusiv sotul meu....ca ce nu puteam sa ma abtin. Cu ce am gresit ?Mi s-a cerut parerea,credeti ca a facut-o intentionat,tinand cont de relatia noastra "super".Atunci m-am dus dupa ea si i-am zis ,atunci las-o pe tine daca faci caz.Mi-a raspuns "Nu sunt papitoiul nimanui,imbracate ,dezbracate,atunci i-am raspuns si eu ca nu am putut sa ma mai abtin..."Tu mi-ai zis sa urc sa-mi dau cu parerea! Si am plecat! Pe drum sotul meu,imi spune ca trebuia sa tac[alcool].Ori sunt eu nebuna ,ori familia asta e dusa cu pluta,cred ca nu am stiut in ce ma bag[alcool].Va jur ca asta a fost toata discutia ,nu am zis altceva,m-am hotarat sa va scriu abia acum,pt ca am dat uitarii,dar orice as face,in ochii sotului meu pic tot eu aia vinovata si pe locul doi,chiar daca mai tz imi spune ca am dreptate,dar nu sa auda si soacra,doar eu[bang][bang][bang][bang][bang],simt ca ma sufoc!!!!!!!![bang] AAAA era sa uit cand a intrat prima data pe usa si a vazut-o a avut o reactie la fel ca a mea,cand a vz ca "mamitzica "s-a suparat si-a schimbat imediat parerea contrar cu a mea."A EI E ROSIE ,A TA NEAGRA."Sotul meu omul care ii cresc copilul,il spal,il calc ,ii dau sa manance,ma da la o parte vesnic,in favoarea masii.M-am obisnuit,vreau doar sa stiu voi ce credeti despre situatie.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui clarmai Sotul meu omul care ii cresc copilul,il spal,il calc ,ii dau sa manance,ma da la o parte vesnic,in favoarea masii.
E si omul pe care il iubesti, sau ii esti doar menajera? De ce ai scos in evidenta doar lucrurile astea? De cati ani sunteti voi casatoriti? 10? 15? Pornind de la cele scrise de tine (ca ar trebui sa te puna pt primul loc pt ca ii faci toate alea), mama lui l-a nascut, l-a hranit, i-a spalat, i-a calcat, i-a dat bani si l-a tinut in scoala mai multi ani decat ai facut-o tu. Gaseste alte argumente, daca vrei sa fii pe primul loc, nu menajul ce il faci.
[url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&view=gallery&show=current"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea inteleg ce model de rochie poate fi imbracat si de nora pana in 30 de ani si de socrela la a doua varsta? [bibe] Banuiesc ca varia si marimea pe langa culoare. In fine, eu as fi lasat-o sa vina asa, insa as fi taxat-o verbal mult mai aprig ca tine. Si as fi spus la toti cunoscutii patania: ca ti-ai luat tu prima rochia si soacra din lipsa de inspiratie si-a luat o rochie identica. Cred ca o mai mare rusine pe capul femeii ca in momentele acelea nu cred sa existe. Cu sotul tau nu ma mai mira nimic: este al doilea copil. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu iti inteleg punctul de vedere si iti dau dreptate in ceea ce priveste faptul ca n-ar fi trebuit sa-si ia o rochie la fel cu a ta, chiar daca e de alta culoare. Dar, vorba Laurei: gaseste alte argumente pentru care sotul tau ar trebui sa-ti dea dreptate si sa te puna pe tine pe primul loc: faptul ca va iubiti, ca esti sotia lui si va sustineti unul pe altul in tot ceea ce faceti/intreprindeti etc.etc. - faptul ca ii faci menajul e un detaliu total nesemnificativ. Oricum, pe soacra as fi taxat-o, dar fara sa fac galagie pe loc - m-as fi intors eu acasa sa ma schimb, insa. Ce rost au avut nervii si cearta atunci? De ce sa merg la nunta asa nervoasa, certata cu sotul, fara chef? Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) [url="http://community.webshots.com/album/577049286UYRuhK"]Carti personalizate[/url] - [url="http://www.carteacopilariei.ro/"]Cartea copilariei[/url] [url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=LoraG76&catid=&search=Cauta&searchtype=2"]Lucrusoare la bazar umanitar[/url] (Niciodata sa nu spui niciodata!)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu as fi reactionat mai cu tact, adica i-as fi zis ca "da, e frumoasa rochia din moment ce am ales-o eu, dar ca acum din pacate va trebui sa-mi iau alta si s-o tin pe asta pentru o alta ocazie la care nu vom merge impreuna". Si chiar asa as fi facut. S-ar fi simtit la fel de nasol dar ai fi evitat tambalaul ce-a urmat...
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu ce as fi facut eu in situatia ta, dar cu siguranta m+as fi intors acasa fie sa ma schimb cu altceva fie nu as mai fi mers la nunta aia, as fi dat un cadou in zilele urmatoare...fiindca as fi luat totul ca pe o jignire, daca sigur nu a fost o coincidenta in alta ordine de idei am patit+o si eu, soacra si-a cumparat un pardesiu la fel ca al meu, de la aceeasi firma, bineinteles alta culoare, ...ce am facut l-am dat pe al meu altcuiva ...a avut tupeul sa ma intrebe de ce nu-l mai imbrac si i-am zis ca nu+mi mai place si l-am dat de pomana alta faza, trebuia sa mergem la o nunta in familie eram in oras cu sotul la cumparaturi, cumparasem mai multe lucruri de imbracat unele pt. nunta altele de zi cu zi, am pus plasele in masina aflata in parcare #351;i am intrat intr-o farmacie sa cumpar ceva, sotul a ramas la masina, in timp ce ma astepta vine soacra si ea ce treburi prin oras, si se apuca cu acordul sotului in plina strada sa desfaca sacosele si sa vizioneze continutul in plina strada.. cind m+am apropiat de masina, am incremenit pe capota masinii zice+ai ca e bazar...soacra scotea din sacose lucrurile mele si ale sotului si le intindea de colo colo incercind sa priceapa cu vestimentatie o sa am la nunta ziua sau seara... am fost foarte suparata pe sot ca i-a permis asta mamei lui, macar daca eram acasa si nici asa nu i-as fi permis sa scotoceasca in hainele mele dar pe strada.... raspunsul sotului a fost ca nu si+a dat seama ca o sa ma supar...si ca ce rau asa mare mi+a facut mama sa ca a fost si ea curioasa.... draga mea, mult timp si eu am picat pe locul 2 pina cind sotul meu s- a maturizat asta pe la 37 de ani. vezi ca el iti da tie dreptate dar prefera sa nu stie ea, sa nu+l auda, asta datorita educatiei care a primit-o de la mama sa, ii e teama de reactia ei, prefera sa te supere pe tine decit pe ea, asa se intampla si la mine pina nu demult dar lucrurile s-au reglat de la sine fiindca am fost ferma pe pozitie si nu am dat nici macar un pas innapoi. eu am ajuns la o concluzie, trebuie sa fiu tare si sa nu permit sa fiu calcata in picioare... nicol
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

clarmai, e clar ca sotul tau inca mai este legat cu cordonul ombilical de scumpa lui mamitzica. orice i-ai spune/face, pana nu se desprinde el singur de maman si nu accepta ideea ca tu si fetita sunteti familia lui acum, degeaba, vei fi mereu pe locul 2 sau chiar 3. strict legat de ce ai intrebat tu : da, soacra si-a cumparat intentionat o rochie identica cu a ta, tocmai pentru ca ai facut greseala sa i-o arati dinainte. ba chiar mi se pare aiurea ca si-a luat rochia de culoare rosie, de la o anumita varsta nu mai merge sa porti aceasta culoare. probabil ca la magazin, la masura purtata de soacra, nu era disponibila decat nuanta rosu si negru si n-a vrut sa-si ia neagra, exact ca a ta. eu, daca eram in locul tau in acel moment (facand asadar abstractie de relatiile voastre incordate si fazele aiurea) as fi facut haz de necaz, poate i-as fi propus "hai sa facem schimb de rochii, asa ni se potrivesc mai bine culorile" sau ii ceream soacrei/luam de acasa ulterior niste accesorii cu care sa modific putin aspectul rochiei, astfel incat sa nu se observe din prima ca cele doua rochii au acelasi model. parca imi amintesc faptul ca ai povestit cate probleme de sanatate ai avut cu fetita ta, prin cate ai trecut s-o vezi sanatoasa si fericita. pacat ca sotul si soacra ta nu stiu sa aprecieze acest lucru, sacrificiile tale. cine stie, poate in mintea lor tu esti vinovata pentru tot ce nu le place/convine, incepand de la culoarea asternuturilor, pana la gustul mancarii sau felul in care te imbraci. nu aveti posibilitatea sa mai rariti vizitele sau sa va mutati in partea opusa a orasului, astfel incat sa va vedeti cat mai rar, tu si soacra ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asta e mai mult de domeniul "vanitatzii feminine"decit...ce mi-a mai facut soacra! Sincer,eu m-as fi imbracta cu rochia care bineintzeles pe mine ar fi stat ca pe o tinara [:D]si as fi lasat-o pe soacra sa cada singura in ridicol,imbracindu-se cu aceasi rochie!(diferentza de ani isi va spune cuvintul)! oricum eu capitolul cu rochia nu-l bag in seama ,ci ultima ta fraza: ."Sotul meu omul care ii cresc copilul,il spal,il calc ,ii dau sa manance,ma da la o parte vesnic,in favoarea masii.M-am obisnuit,vreau doar sa stiu voi ce credeti despre situatie. Asta ar trebui sa-tzi dea tzie de gindit!Ce rol joci tu in familia aia! Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

"......hai mai mamaie pai mergem imbracate la fel?...." Nu cred ca mi-as permite niciodata sa vorbesc asa cu soacra mea si cred ca din acest motiv avem o relatie buna. Aratati putin respect fata de mamele sotilor vostri pe care ii iubiti ca ele le-au dat viata si i-au crescut asa cum ii aveti si mai lasati subiectele astea cu soacre "poame acre" ca sunt penibile. Oricum soacra dovedeste ca are incredere in gusturile tale si admira felul in care te imbraci.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...