Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim azi (70)


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Hristina,faci cu malai grisat sau cu din ala de tara?Eu nu pun cantitati fixe,doar la ochi,dar cand am sa fac,sambata ca am sarmale in plan,o sa masor cantitatile. "La vita e bella" [url="http://www.lizidesign.com/"]Bijuterii hand made[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/554112020rwFQkV"]De mancare[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/565172161pMqtFs"]Dulciuri[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE"]Din gradina mea[/url]
Cu malai grisat...sa fie asta oare problema? si soacra face tot cu din asta si ei ii iese cum trebuie...te rg, masoara ca poate asa mi-o iesi si mie...chiar sunt f curioasa. A mea devine tare numai la cateva ore dupa ce se raceste...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu fac galuste din 2 oua si gris pun "din ochi" Bat putin ouale cu un praf de sare, apoi pun grisul "in ploaie" si amestec. Compozitia trebuie sa fie nici moale nici tare, nu stiu cum sa descriu. Mai adaug sau nu gris. Bag lingurita in supa apoi iau din compozitie lingurita cu lingurita. Imi ies pufoase si fierb cam in 10 min. Eu le fac imediat, nu las sa stea, am facut asa odata si a absorbit lichidul, adica oul si s-a intarit rau compozitia. Nu am mai putut face galuste, era beton... _____________________________________________________ [tren] Are mama 2 baieti:[url="http://lb5f.lilypie.com/Khva.png"] un fulgulet si [/url][url="http://lb2f.lilypie.com/hgBjp3.png"]un pepenash![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aha, multumesc de indicatii. Miriama, n-are treaba cu cat o fierbi (cel putin la mine), oricat o fierb imi iese fleasca, si aia e.....treaba de talent si mamaliga asta .... Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655"]cronicile vizigotului[/url] [url="http://www.tocanadecuvinte.blogspot.com"]TocanaDeCuvinte[/url] Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salata orientala legume mexicane cu lamaie ______________________________________ Cata si [8**] Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bucatareala#"]Bucatareala[/url] [url="http://picasaweb.google.com/catalinairina/Bricolam#"]Bricolam[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui mina
Aha, multumesc de indicatii. Miriama, n-are treaba cu cat o fierbi (cel putin la mine), oricat o fierb imi iese fleasca, si aia e.....treaba de talent si mamaliga asta .... Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655"]cronicile vizigotului[/url] [url="http://www.tocanadecuvinte.blogspot.com"]TocanaDeCuvinte[/url] Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Pai, eu pun cam un litru de apa si am un castronel de vreo 250 grame pe care il pun plin cu malai cand fierbe apa. Sigur, nu masor mereu dar se intampla sa se faca tare uneori si atunci mai adaug apa. Deci, cand fierbe apa, rastorn malaiul si las asa cam vreo 25 de minute la foc minim. Apoi incep sa o mestec din cand in cand alte vreo 25 de minute tot la foc mic. In total dureaza cam o ora. Imposibil sa nu-ti iasa. Bafta! "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna dragelor. ma puteti ajuta cu o reteta testata de pui la cuptor. eventual umplut? eu am mai facut la cuptor pe sare, in punga, pe sticla dar acum as incerca parca pui umplut multumesc [flo] adriana & [url="http://community.webshots.com/user/ad_rianna71"][zana]Bianca si [auto] Tudor[/url] (03.11.2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dupa un secol mai ajung si eu pe la bucatarie: -tocanita de porc cu legume si mamaliguta -[url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2010/03/prajitura-la-tava-cu-nuci-visine-si.html"]prajitura cu nuci,visine si fulgi crocanti[/url] mamica fluturasului Matei [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/"]va invit in bucataria mea[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...