Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr Strajean Dan (Elias)


Recommended Posts

Ma pregatesc pentru un bb....sau cel putin sper sa se intample minunea in urma unui FIV. Doua dintre prietenele mele au nascut la Elias cu dr Strajean insa una in urma cu 6 ani si cealalta in urma cu 2 ani. Mai stiti ceva de el; lucreaza inca acolo? Am inteles ca ar avea program si la Medicover in Pipera. Eu as vrea sa nasc la Elis ptr ca e cel mai aproape de casa...ar mai fi CFR 2, dar nu stiu pe nimeni care a nascut acolo. Asadar, ce stiti despre Dr Strajean? Are rabdare sa explice, e disponibil la orice ora din zi si noapte? V-a urmarit sarcina cu seriozitate?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Acmali, eu am nascut anul trecut in martie 2 bebelusi gemeni cu Dr. Strajean. Eu am fost la consultatii la el la Medicover, pentru ca am card de abonat acolo. Mie mi s-a parut un doctor care-si cunoaste meseria, e un medic de treaba,poti comunica usor cu el si ce mi-a placut foarte mult a fost ca facea in asa fel incat nici o consultatie nu mi s-a parut jenanta...Eu am nascut la ora 1 noaptea la Elias si desi omul era acasa, dormea, cand l-am sunat, a venit imediat. Intotdeauna mi-a spus ca pot sa-l sun la orice ora, in orice zi, chiar si de Craciun sau Revelion. Eu am nascut prin cezariana, si am fost foarte multumita de cum s-a refacut rana si de toata evolutia mea postoperatorie. Bebelusii au fost Ok, dupa 3 zile m-a externat. Mi-a placut tot personalul in Elias. Toata lumea era draguta chiar daca le bagai ceva in buzunar sau nu... Per total, am fost multumita de cum a decurs sarcina mea cu dr Strajean si de momentul aducerii pe lume a ingerasilor mei...Daca as mai face vreodata copii cred ca tot la Dr Strajean m-as inscrie ca pacienta. Multa sanatate si bafta !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[asia][flo] Iti multumesc frumos. Nu par a fi multe gravidute sau mamici pe forum care sa fi nascut cu el. Am citit si pe la alte subiecte, dar nu am gasit. Parerea ta confirma ceea ce auzisem si eu. Poti sa imi dai detalii suplimentare legate de onorariu....poate pe PM. Si eu m-as duce tot la Medicover ptr consultatii. Se fac greu programarile le el?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu eu Dr. Strajean e la medicover miercurea. Eu nu am avut niciodata probleme legate de programarea la consultatii. Oricum, dupa ce ajungi prima data la el, o sa iti spuna dupa consultatie cand sa te programezi pentru urmatoarea si astfel o sa stii din timp si nu cred ca vei avea probleme. La mine in firma toti angajatii au card Medicover, astfel incat eu stiu multe fete care au mers la el si n-a refuzat pe nimeni, le-a luat in observatie chiar si din luna a sasea si toate au nascut cu el si au fost multumite. Cat despre onorariu, eu nu i-am dat niciodata nimic pana cand am nascut, chiar daca de vreo 2 ori m-a chemat si la spital (in ultimile 2 saptamani m-am dus aproape de 2 ori pe sapt la control, pentru ca erau gemeni si era mai delicata situatia...)singurii bani pe care i-am dat au fost la nastere si atunci a fost relativ simplu pentru ca, dupa operatie, a discutat deschis cu sotul meu cat se da pentru fiecare in parte (anestezist, neonatolog, asistente etc). In ce il priveste, nu a mentionat o suma, a zis ca fiecare ii da cat vrea. A fost mai bine asa decat sa nu stim cat tre sa dam pentru fiecare si sa avem un stres suplimentar legat de treaba asta. Daca vrei sa mai discutam poti sa-mi scrii pe mail popaadina2000@yahoo.com. Sanatate multa ![:)]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor, numele meu este Madalina si urmeaza sa nasc la Elias cu doctorul Strajean in urmatoarele zile.E un medic super, eu una n-am avut nici un fel de probleme cu el, iti explica orice il intrebi, e disponibil tot timpul cand il suni, eu am avut usoare probleme cu sarcina si m-a supravegheat indeaproape.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Buna, Eu am o parere f proasta despre dr Srajean. I-a urmarit sarcina unei prietene si a nascut un copil cu sindromul Down iar eu am pierdut o sarcina la 21 sapt si era de garda. Am avut o complicatie si verdictul lui a fost sa imi scoata uterul. Am scapat pana la urma... Deci fara cuvinte... mamica lui Alexandru [bonjovi] (04.06.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Eu sunt insarcinata in 9 saptamani si merg la dumnealui. Am nascut si primul copil cu dinsul si a fost foarte ok. Va rog frumos, fetele care ati nascut in acest an, ma puteti ajuta cu un PM cu preturile de la nastere ?(doctor, asistente, neonatolog).Cum arata Elias-ul in 2010 ? multumesc frumos Andreea, mamica de Anastasia http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...